Programma gemist?

Vanavond is het naar vijfde en laatste met in deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties door van Sir David met Attenborough van te zien op met NPO 1. Het slot gaat naar volledig over de met tijger. Tijgerin Raj uit Bhera leeft in het in tijgerreservaat Bandhavgarh naar in India. met Het is het perfecte tijgerterritorium een met een dicht oerwoud, het uit meertjes die vol zijn op tv na de lenteregen en grasvlaktes het het met prooidieren in naar overvloed. Nu heeft ze van vier piepkleine welpen naar om voor te zorgen. Ze uit zijn de in toekomst van haar dynastie. op tv door Maar de idyllische wereld uit waarin ze leeft, door is aan een het veranderen.

Deze aflevering gaat met over uit de Afrikaanse wilde hond Tait, met matriarch van op tv een van de in laatste grote op families van deze bedreigde met diersoort. Ze het is al de jaren de leider van haar door dynastie, die leeft aan met de oevers uit van de van Zambezi in Zimbabwe. Ze handhaaft tijdens de het orde binnen een door familie die zich overal verspreidt. van Maar op tv de spanningen lopen uit op als Tait van ouder wordt op tv en haar macht van begint te tanen. Een uit van haar op dochters, Blacktip, leeft op in de buurt. Haar eigen roedel het groeit snel met en uit heeft niet genoeg ruimte meer. van Blacktip moet haar een territorium door snel uitbreiden, zodat er de genoeg voedsel is voor met haar roedel. met Maar ze heeft met een probleem. Haar op territorium grenst aan een in gebied waar tijdens mensen leven. met Ze kan maar een één kant op, naar het territorium tijdens van naar haar moeder. Afrikaanse tijdens wilde honden in gedijen als ze samenwerken. Dankzij met die samenwerking is deze op dynastie zo lang op zo sterk geweest. een Een de familievete kan naar daar nu een door einde aan maken.

De derde aflevering op van de natuurdocumentairereeks op tv een Dynasties gaat volledig over de een leeuw. De volgende uit twee donderdagen van volgen de laatste twee op afleveringen, ook om 20:30 van uur de op NPO 1. Deze tijdens aflevering gaat over een op tv van de beroemdste leeuwentroepen in een in Afrika, de Marsh op tv Pride uit in Masai Mara in Kenia. op tv Het verhaal begint als op de Marsh Pride zich door in met een uitzonderlijke situatie bevindt. op Ze zijn een in de steek gelaten door naar alle met mannetjes die de troep op tv tot nu met toe hebben de verdedigd. Er zijn nog de maar twee van volwassen vrouwtjes over het om de acht jongen te uit voeden en de te beschermen. Deze twee moeders, de de Charm en haar nicht in Sienna, zijn nu verantwoordelijk in voor op het voortbestaan van door de familie. Ze moeten van hun jongen in naar leven zien te houden naar tot naar ze volwassen zijn, zodat op tv deze machtige de dynastie in stand van blijft. Samen met tijdens hun welpen bieden ze een de gevaren het van de Afrikaanse de savanne het hoofd: op hol geslagen het tijdens kuddes buffels, rivaliserende leeuwentroepen, de op tv constante dreiging van hyena’s op tv op rooftocht een en, door het een noodlottige samenloop van het omstandigheden, een confrontatie de met de door mens.

Seizoen naar 1 - Aflevering 2 op - Natuurdocumentairereeks tijdens van Sir David door Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns op komt bij elkaar op tv in Atka Bay, aan het de kust op tv van Antarctica, na op drie maanden voedsel zoeken op de zee. het Als ze in aankomen, is het water de net helemaal bevroren door en hebben alle andere door dieren het continent naar verruild voor de naar relatieve veiligheid van de in zee. De de pinguïns zijn hier om tijdens in een nieuwe generatie van door hun keizersdynastie groot uit te brengen. Ze moeten op tv wel samenwerken om door ervoor een te zorgen dat hun een jongen en zijzelf de naar koudste en strengste van winter naar op aarde overleven.

De op tv EO zendt de komende weken naar opnieuw een tijdens indrukwekkende BBC-natuurserie in uit op NPO op 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in in naar vijf afleveringen op donderdag om uit 20:30 op tv uur te zien naar hoe de chimpansee, keizerspinguïn, van leeuw, uit Afrikaanse wilde hond en tijger uit strijden in voor een plek op door onze planeet. Families uit worden verscheurd door vetes en uit ouders zetten hun tijdens door leven op het spel om hun tijdens het nageslacht te beschermen tegen de met koudste en wreedste van winter op aarde. Vijf van bijzondere dieren die met een met heroïsche strijd leveren om te met overleven. De het eerste aflevering staat in op tv het teken op tv van de chimpansees. tijdens In Senegal, West-Afrika, van leeft een groep tijdens chimpansees die geleid wordt met door alfamannetje David. van Hij is van al drie jaar de baas de de en meestal wordt een door leider dan afgezet. Tot op tv overmaat van ramp op heeft op David geen bondgenoten, dus de er is de niemand die hem kan helpen zijn op leiderspositie tijdens te beschermen. Als het droge uit seizoen het aanbreekt, moet met de groep hechter worden om te in met overleven. Weet David zich staande te in houden uit in dit verhaal tijdens over macht en politiek en de een blijft hij lang genoeg alfamannetje met om een uit mogelijke troonopvolger te verwekken? De verhalen een in Dynasties zijn door van van een ongekende intensiteit en op tonen met ons de dieren dichterbij dan ooit. uit Wanhopige door en heldhaftige pogingen om uit roedels en clans bij in elkaar te houden een op en mee te voeren naar naar territoria waar door voedsel is, maar naar dat gaat niet met zonder conflicten en dodelijke een gevaren.

juni 2021
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!