Programma gemist?

Vanavond uit is het vijfde en de laatste met deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van met Sir David in Attenborough te zien op tijdens NPO 1. met Het slot gaat een volledig over de door tijger. Tijgerin door Raj Bhera leeft in door het tijgerreservaat Bandhavgarh in de India. Het uit is het tijdens perfecte tijgerterritorium met een de dicht oerwoud, meertjes die vol van in zijn na de lenteregen op tv en grasvlaktes met op tv prooidieren in uit overvloed. Nu heeft ze vier de piepkleine welpen om uit voor te tijdens zorgen. Ze zijn de toekomst naar het van haar dynastie. door Maar de idyllische naar wereld waarin ze met leeft, is aan het tijdens veranderen.

Deze het aflevering gaat over de van Afrikaanse wilde door hond Tait, matriarch van een van van de laatste de de grote families van deze op bedreigde diersoort. Ze van is al jaren de op leider naar van haar dynastie, die op leeft aan de oevers in van de de Zambezi in tijdens Zimbabwe. Ze handhaaft de orde binnen een een familie op die tijdens zich overal verspreidt. Maar tijdens de spanningen lopen op als het Tait ouder tijdens wordt met en haar macht in begint te tanen. Een van op haar uit dochters, Blacktip, leeft in in de buurt. tijdens Haar eigen roedel groeit naar snel en op heeft niet genoeg ruimte meer. Blacktip op tv moet haar op tv territorium naar snel uitbreiden, zodat er genoeg voedsel de is door voor haar uit roedel. Maar ze heeft een van probleem. Haar territorium grenst met aan een met gebied waar een mensen leven. Ze kan maar door één kant een op, uit naar het territorium met van haar moeder. Afrikaanse wilde uit honden met gedijen als ze samenwerken. Dankzij van die samenwerking op is deze dynastie op zo lang zo sterk naar geweest. Een familievete kan op het daar nu een einde aan uit maken.

De op tv derde aflevering van de het natuurdocumentairereeks Dynasties een gaat volledig over de met leeuw. De het volgende twee donderdagen volgen de op tv laatste twee naar afleveringen, ook om het 20:30 een uur op NPO 1. Deze aflevering gaat een over een op van tijdens de beroemdste leeuwentroepen in Afrika, in de op tv Marsh Pride uit Masai tijdens Mara in Kenia. naar Het verhaal begint als de het de Marsh Pride zich in een uitzonderlijke met situatie bevindt. naar Ze zijn in in de de steek gelaten door alle tijdens mannetjes die op de troep tot nu van toe hebben met verdedigd. Er zijn nog naar maar twee volwassen vrouwtjes over door om de acht een jongen te tijdens voeden en op te beschermen. een Deze twee moeders, Charm en haar in in nicht Sienna, zijn nu verantwoordelijk van voor het voortbestaan met van op de familie. Ze moeten hun door jongen in leven zien met te in houden tot ze volwassen naar zijn, zodat deze op machtige dynastie in de stand blijft. een Samen met hun een welpen bieden van ze de gevaren van door de Afrikaanse op savanne het hoofd: op hol de geslagen kuddes met buffels, rivaliserende leeuwentroepen, de constante de dreiging van hyena’s het op rooftocht en, op door een noodlottige de samenloop van omstandigheden, tijdens in een confrontatie met de tijdens mens.

Seizoen 1 naar - Aflevering een 2 - Natuurdocumentairereeks van het Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie de een keizerspinguïns komt bij elkaar in de Atka Bay, aan de een op tv kust van Antarctica, na drie een maanden voedsel op zoeken op zee. Als door ze aankomen, is het het water in net helemaal bevroren en hebben met alle andere een dieren het continent verruild een voor tijdens de relatieve veiligheid van de uit zee. de De pinguïns zijn door hier om een een nieuwe generatie op tv van hun keizersdynastie groot tijdens te brengen. Ze van moeten wel samenwerken van om ervoor te door zorgen dat hun jongen naar en zijzelf door de koudste en strengste winter een tijdens op aarde overleven.

De EO door zendt de een komende weken naar opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit door op in NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond het is op in vijf afleveringen op donderdag om een 20:30 uur te op het zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, de met Afrikaanse wilde hond in en tijger strijden voor een plek van op onze planeet. tijdens Families op tv worden verscheurd op door vetes en uit ouders zetten hun leven op het op tv spel de om hun nageslacht te beschermen op tegen met de koudste en wreedste winter in op aarde. op tv Vijf bijzondere op dieren die een heroïsche met strijd leveren om tijdens te overleven. De uit eerste aflevering staat in uit het op tv teken van de chimpansees. naar In Senegal, door West-Afrika, leeft een groep op chimpansees die geleid wordt uit door alfamannetje een David. Hij is de al drie jaar de tijdens baas van en meestal wordt een leider een dan afgezet. op Tot overmaat van ramp door heeft op David geen bondgenoten, dus er het is niemand die naar hem naar kan helpen zijn leiderspositie naar te beschermen. Als met het droge seizoen aanbreekt, moet op de op tv groep hechter worden om te uit overleven. Weet David naar op tv zich staande te houden in dit naar verhaal over macht een en politiek en een blijft hij tijdens lang genoeg naar alfamannetje om het een mogelijke troonopvolger te verwekken? De verhalen uit uit in Dynasties zijn van een op ongekende intensiteit en op tonen ons de van dieren dichterbij tijdens dan ooit. Wanhopige en naar heldhaftige pogingen om uit roedels en tijdens clans bij elkaar te houden de op tv en mee te voeren naar territoria op waar van voedsel is, de maar dat gaat niet zonder conflicten in en dodelijke een gevaren.

oktober 2020
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!