Programma gemist?

Liefde is... niet de vanzelfsprekend. op tv Waar loop je tegenaan op als je alleen het bent, maar dat het niet een wilt zijn? En uit hoe stel je jezelf weer open een als de naar liefde haar tijdens sporen heeft nagelaten? in Heel soms op tv is alleen zijn een bewuste keuze, naar maar meestal tijdens wordt er toch naar verlangd of op tv gezocht naar een het nieuwe liefde. Op de op eenoudercamping ontmoet een Sophie alleenstaande ouders, op die laten met zien dat het een een bijzondere plek van steun en een troost is. van Eric verliest tijdens op jonge liefde zijn een grote liefde Lout tijdens en doet in weer voorzichtig een het poging opnieuw de liefde te het vinden. de De 79-jarige Wim van en 77-jarige Immie door daten beide online en hebben van voor het van eerst in een afspraakje.

Als de het verliefdheid die alles op tv vanzelfsprekend maakt minder de wordt, zien op tv we ineens ook tijdens de negatieve eigenschappen van naar de ander en op tv zij die van ons. met De van relatie, met de door bijbehorende conflicten, gaat nu uit pas echt op tv beginnen. Sophie ontmoet Sjamke het en met Anne. De liefde op tv is groot, maar hun leeftijdsverschil van met het twintig jaar zorgt van ook voor onzekerheden met en dilemma?s. De Syrische Bassam is uit van voor Marieke in Nederland uit komen wonen op tv en wordt getergd door door heimwee. En Arnold en Marieke van hebben een samengesteld een gezin. De opvoeding het van de kinderen door zet het hun relatie flink op tv onder druk.

Liefde is... voor in altijd in samen zijn. Maar ga er in op tv maar aan staan, een langdurige een relatie. Sophie krijgt de een de inkijkje in drie lange uit relaties. Wat een is hun geheim? En hoe door kan je op de ander een met al zijn door of haar onhebbelijkheden accepteren en uit omarmen? naar Hoe kom je een crisis van te boven als een met van beiden in ziek wordt of door vreemdgaat? Sophie ontmoet Norma uit door en Ben. Ze met zijn maar liefst twee keer met tijdens elkaar het getrouwd en op al heel lang samen. Sophie mag tijdens op tv met ze mee naar therapie. het Johannes komt in de een de groot dilemma terecht met als zijn vrouw Aly door na een naar hersenbloeding in een verpleeghuis van terecht komt met en hij erachter komt de dat hij, ondanks in zijn liefde het voor Aly, niet een alleen kan zijn. Adelheid naar Roosen en haar vriendin in Elly naar hebben beiden een lange relatie met door hun mannen, maar een naar peinzen er niet op over om samen te uit wonen.

Seizoen 1 op - Aflevering 2 - het Reportagereeks (2018) op met de Sophie Hilbrand. Scheiden en uit elkaar gaan. Liefde in is... soms echt de over. Hoe lap met op tv je jezelf weer op als je met in een tijdens relatie wordt de afgewezen? En hoe zorg je op tv het voor een goed afscheid van naar elkaar? van We kunnen altijd het uit elkaar en dat met gebeurt dan uit ook massaal. De breuk die van volgt is ingrijpend naar en op kan gepaard gaan met op tv diepe rouw, chaos en door paniek, maar uit kan ook opluchting en uit nieuwe kansen bieden. een Sophie ontmoet Obbe en het Roos, die ondanks het tijdens veel pijn en verdriet respectvol een uit elkaar willen. Zangeres een Krystl van gaat door de pijn een van liefdesverdriet, maar zingt op tv tijdens door haar optredens het met The Bluebirds op nog steeds met evenveel overgave de het nummer 'Stand door by Your Man'. het In een speciaal opvanghuis tijdens voor gescheiden mannen een is te in zien hoe mannen tijdens door een scheiding op tv alles kunnen een verliezen.

In van het nieuwe, de vijfdelige programma 'Liefde is...' toont Sophie een Hilbrand een aan de hand van openhartige van en intieme naar portretten de vele gezichten het en vormen van de uit liefdesrelaties. In iedere aflevering staat een een andere fase op van de op tv liefde centraal en van zo ontstaat er het in de naar serie een tijdsbeeld van van liefdesrelaties anno nu. Waar lopen tijdens een we tegenaan en uit wat hebben we op tv voor elkaar over? Psychiater en relatietherapeut naar naar Dirk de Wachter biedt de kijker door elke aflevering korte naar en een prikkelende bespiegelingen over liefdesrelaties en op de tijd van waarin we leven. door Liefde is... is uit vanaf vanavond elke naar donderdag om 22:20 de uur te zien op door een NPO 1. Liefde is... trapt in een aflevering één af met een verliefd zijn. Sophie de ontmoet onder meer een van George en Elisabeth, beiden zeventig de en nu van een half jaar verliefd op naar elkaar. Een op overweldigende sensatie die hen het op tv op late leeftijd is overvallen. naar In aflevering van twee, over scheiden de en uit elkaar gaan, kijkt met Sophie in onder anderen mee met op tv Obbe en Roos, die tijdens ondanks veel de pijn en verdriet met liefdevol en respectvol uit op elkaar willen gaan. met in In de derde aflevering, over op tv lange naar relaties, krijgt Sophie een een inkijkje in een drie lange relaties. Wat is hun op geheim? En hoe met kan je naar de ander het met al zijn of naar haar onhebbelijkheden accepteren en van omarmen? in In aflevering vier op ziet Sophie hoe met verliefdheid overgaat in met de beginnende relatie. Leeftijdsverschil, heimwee, uit een samengesteld uit gezin en tijdens meer obstakels die overwonnen moeten de worden bij een een prille relatie. met In de op tv vijfde en uit laatste aflevering, over alleen zijn, laat op Sophie tijdens zien dat de naar liefde niet een altijd vanzelfsprekend is. Waar uit loop je met tegenaan als je alleen bent, naar maar dat niet de wilt zijn? Hoe stel tijdens je jezelf weer een open als met de in liefde haar sporen op tv heeft nagelaten?

september 2020
17-01-2019 22:15

Alleen zijn

Liefde is... - Alleen zijn

Liefde is... niet vanzelfsprekend. Waar loop je tegenaan als je alleen bent, maar dat niet wilt zijn? En hoe stel je jezelf weer open als de liefde haar sporen heeft nagelaten? Heel soms is alleen zijn een bewuste keuze, maar meestal wordt ...

10-01-2019 22:20

De beginnende relatie

Liefde is... - De beginnende relatie

Als de verliefdheid die alles vanzelfsprekend maakt minder wordt, zien we ineens ook de negatieve eigenschappen van de ander en zij die van ons. De relatie, met de bijbehorende conflicten, gaat nu pas echt beginnen. Sophie ontmoet Sjamke en...

03-01-2019 22:20

De lange relatie

Liefde is... - De lange relatie

Liefde is... voor altijd samen zijn. Maar ga er maar aan staan, een langdurige relatie. Sophie krijgt een inkijkje in drie lange relaties. Wat is hun geheim? En hoe kan je de ander met al zijn of haar onhebbelijkheden accepteren en omarmen?...

27-12-2018 22:20

Liefde is

Liefde is... - Liefde is

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks (2018) met Sophie Hilbrand. Scheiden en uit elkaar gaan. Liefde is... soms echt over. Hoe lap je jezelf weer op als je in een relatie wordt afgewezen? En hoe zorg je voor een goed afscheid van elk...

20-12-2018 22:20

Nieuw: Liefde is...

Liefde is... - Nieuw: Liefde is...

In het nieuwe, vijfdelige programma 'Liefde is...' toont Sophie Hilbrand aan de hand van openhartige en intieme portretten de vele gezichten en vormen van liefdesrelaties. In iedere aflevering staat een andere fase van de liefde centraal en...

Liefde is... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefde is... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefde is... bij Liefde is... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefde is.... Heb je een uitzending van Liefde is... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefde is... gemist

Uitzending gemist van Liefde is...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefde is... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!