Programma gemist?

Liefde is... van niet vanzelfsprekend. Waar door loop op je tegenaan als je het alleen bent, maar dat van niet van wilt zijn? En hoe uit stel je jezelf weer door open als de liefde het haar op sporen heeft uit nagelaten? Heel soms is alleen uit zijn een een bewuste keuze, maar naar meestal wordt er in toch verlangd het of gezocht naar een nieuwe liefde. naar Op de eenoudercamping de ontmoet Sophie tijdens alleenstaande ouders, die laten van met zien dat het naar een bijzondere plek van steun met en troost uit is. Eric verliest op op tv jonge tijdens liefde zijn grote liefde Lout en het doet in weer voorzichtig een poging opnieuw door de de liefde te vinden. De uit 79-jarige Wim en 77-jarige in Immie naar daten beide een online en hebben een voor het eerst een een afspraakje.

Als de van verliefdheid met die alles vanzelfsprekend met maakt minder wordt, in zien we ineens ook de negatieve van eigenschappen door van de ander en op zij die tijdens van ons. De relatie, op tv met de tijdens bijbehorende conflicten, gaat nu pas tijdens door echt beginnen. Sophie de ontmoet Sjamke en Anne. het De liefde is groot, maar tijdens hun leeftijdsverschil van de twintig jaar zorgt door ook voor onzekerheden een en in dilemma?s. De Syrische op Bassam is met voor Marieke in Nederland op tv komen wonen en wordt tijdens getergd door een heimwee. En Arnold en van Marieke hebben een een samengesteld gezin. De opvoeding de van in de kinderen in zet hun relatie flink op tv onder druk.

Liefde het is... voor op tv altijd samen zijn. Maar tijdens ga er maar in aan staan, een langdurige door relatie. van Sophie krijgt een uit inkijkje in drie lange relaties. Wat uit is een hun geheim? En naar hoe kan je de ander op tv naar met al zijn tijdens of haar onhebbelijkheden accepteren en in omarmen? Hoe kom je met van een crisis te met boven als een van van beiden ziek wordt of in vreemdgaat? Sophie ontmoet op Norma en tijdens Ben. Ze een zijn maar liefst twee keer met met elkaar getrouwd van en al heel het lang samen. uit Sophie mag met ze mee uit naar van therapie. Johannes komt in een uit groot dilemma terecht een met als zijn vrouw Aly een na een hersenbloeding naar in een tijdens verpleeghuis terecht komt en hij het erachter komt dat hij, met op tv ondanks zijn liefde op tv voor Aly, niet alleen de kan zijn. Adelheid Roosen en op tv haar vriendin Elly op tv hebben de beiden een lange relatie met de in hun mannen, maar peinzen op tv er niet over om uit samen een te wonen.

Seizoen door 1 - Aflevering naar 2 - Reportagereeks tijdens (2018) met Sophie in Hilbrand. Scheiden en uit elkaar gaan. Liefde de is... soms echt uit over. op Hoe lap je jezelf weer op tv op als door je de in een relatie in wordt afgewezen? En hoe op zorg je een voor een goed naar afscheid van elkaar? We kunnen een altijd uit op elkaar en dat gebeurt dan op ook met massaal. De breuk tijdens die volgt is ingrijpend en van tijdens kan gepaard gaan met met diepe rouw, chaos en met paniek, naar maar kan ook opluchting en nieuwe op kansen het bieden. Sophie ontmoet Obbe het en Roos, op die ondanks veel uit pijn en in verdriet respectvol uit het elkaar willen. Zangeres Krystl gaat de door de pijn van tijdens uit liefdesverdriet, maar zingt tijdens haar optredens door met het The Bluebirds nog op tv steeds met in evenveel overgave het nummer tijdens 'Stand by Your naar Man'. In een speciaal opvanghuis op door voor gescheiden mannen is met te zien hoe het mannen door een scheiding alles naar tijdens kunnen verliezen.

In het naar nieuwe, vijfdelige programma naar 'Liefde is...' toont in Sophie de Hilbrand aan de hand van openhartige met en intieme portretten door de vele de gezichten en vormen van uit liefdesrelaties. In iedere naar door aflevering staat een andere fase van tijdens op de liefde centraal en zo ontstaat op er tijdens in de serie een tijdsbeeld naar het van liefdesrelaties anno naar nu. Waar lopen door we tegenaan en wat op hebben we voor elkaar over? door in Psychiater en relatietherapeut Dirk op de Wachter biedt de kijker in elke aflevering korte door en door prikkelende bespiegelingen over tijdens liefdesrelaties en de tijdens tijd waarin we leven. Liefde met is... het is vanaf vanavond het elke donderdag om op tv 22:20 uur te zien naar op NPO 1. Liefde tijdens is... trapt met in aflevering naar één af met uit verliefd zijn. Sophie ontmoet onder van meer George een en Elisabeth, van beiden zeventig en nu door een half jaar verliefd op op tijdens elkaar. Een overweldigende sensatie die hen naar op door late leeftijd is overvallen. door In aflevering twee, uit over scheiden en uit door met elkaar gaan, kijkt naar Sophie onder anderen mee met Obbe de en Roos, die op ondanks op veel pijn en verdriet liefdevol de en tijdens respectvol uit elkaar op willen gaan. in In de derde aflevering, door over lange naar relaties, krijgt Sophie een inkijkje in uit drie lange relaties. een Wat van is hun geheim? de En hoe uit kan je de ander met al van zijn of met haar op tv onhebbelijkheden accepteren en omarmen? In aflevering van op tv vier ziet Sophie met hoe verliefdheid overgaat in de beginnende met in relatie. Leeftijdsverschil, heimwee, naar een samengesteld gezin en meer van obstakels die overwonnen op tv moeten worden bij een een uit prille relatie. In de van vijfde en laatste aflevering, met over alleen zijn, in laat Sophie op tv zien dat de liefde niet het altijd naar vanzelfsprekend is. een Waar loop je tegenaan als je van alleen tijdens bent, maar dat uit niet wilt zijn? Hoe door stel je jezelf met weer open als op tv de liefde haar uit sporen van heeft nagelaten?

mei 2021
17-01-2019 22:15

Alleen zijn

Liefde is... - Alleen zijn

Liefde is... niet vanzelfsprekend. Waar loop je tegenaan als je alleen bent, maar dat niet wilt zijn? En hoe stel je jezelf weer open als de liefde haar sporen heeft nagelaten? Heel soms is alleen zijn een bewuste keuze, maar meestal wordt ...

10-01-2019 22:20

De beginnende relatie

Liefde is... - De beginnende relatie

Als de verliefdheid die alles vanzelfsprekend maakt minder wordt, zien we ineens ook de negatieve eigenschappen van de ander en zij die van ons. De relatie, met de bijbehorende conflicten, gaat nu pas echt beginnen. Sophie ontmoet Sjamke en...

03-01-2019 22:20

De lange relatie

Liefde is... - De lange relatie

Liefde is... voor altijd samen zijn. Maar ga er maar aan staan, een langdurige relatie. Sophie krijgt een inkijkje in drie lange relaties. Wat is hun geheim? En hoe kan je de ander met al zijn of haar onhebbelijkheden accepteren en omarmen?...

27-12-2018 22:20

Liefde is

Liefde is... - Liefde is

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks (2018) met Sophie Hilbrand. Scheiden en uit elkaar gaan. Liefde is... soms echt over. Hoe lap je jezelf weer op als je in een relatie wordt afgewezen? En hoe zorg je voor een goed afscheid van elk...

20-12-2018 22:20

Nieuw: Liefde is...

Liefde is... - Nieuw: Liefde is...

In het nieuwe, vijfdelige programma 'Liefde is...' toont Sophie Hilbrand aan de hand van openhartige en intieme portretten de vele gezichten en vormen van liefdesrelaties. In iedere aflevering staat een andere fase van de liefde centraal en...

Liefde is... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefde is... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefde is... bij Liefde is... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefde is.... Heb je een uitzending van Liefde is... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefde is... gemist

Uitzending gemist van Liefde is...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefde is... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!