Programma gemist?

Liefde op is... niet vanzelfsprekend. Waar een loop je tegenaan in als een je alleen bent, maar een dat niet met wilt zijn? En hoe stel je in jezelf weer het open als de liefde met haar op sporen heeft nagelaten? Heel tijdens soms van is alleen zijn met een bewuste keuze, maar meestal wordt uit er het toch verlangd of gezocht naar het een naar nieuwe liefde. Op de uit eenoudercamping ontmoet Sophie alleenstaande op van ouders, die laten op zien dat het een naar bijzondere plek van van steun en troost is. de Eric verliest de op jonge liefde tijdens zijn grote liefde Lout in en doet weer op tv voorzichtig een poging van opnieuw uit de liefde te het vinden. De 79-jarige Wim en de 77-jarige Immie daten beide door de online en hebben van voor het eerst een door afspraakje.

Als de verliefdheid de met die alles vanzelfsprekend maakt minder wordt, met op zien we ineens ook de negatieve de eigenschappen van het de ander en door zij op die van ons. De relatie, op met uit de bijbehorende conflicten, gaat nu pas een echt de beginnen. Sophie ontmoet een Sjamke en Anne. De liefde op is groot, maar op hun op leeftijdsverschil van twintig jaar zorgt door ook voor onzekerheden een en dilemma?s. op tv De het Syrische Bassam is voor tijdens Marieke in Nederland komen tijdens wonen tijdens en wordt getergd tijdens door heimwee. En uit Arnold en Marieke hebben een samengesteld van gezin. De naar opvoeding in van de kinderen zet hun relatie in een flink onder druk.

Liefde is... op tv voor altijd samen door zijn. de Maar ga er maar aan in staan, in een langdurige relatie. door Sophie krijgt een inkijkje in drie uit lange relaties. door Wat is hun geheim? in En hoe een kan je uit de ander met het al zijn of haar onhebbelijkheden een accepteren met en omarmen? door Hoe kom je een crisis te in boven een als een van het beiden ziek wordt of de vreemdgaat? Sophie op ontmoet Norma en op tv Ben. Ze het zijn maar liefst twee keer met naar elkaar getrouwd en op tv al heel lang op tv samen. Sophie een mag met ze mee van naar therapie. uit Johannes door komt in een groot in dilemma terecht tijdens als zijn vrouw Aly na door een op hersenbloeding in een verpleeghuis terecht een komt en hij erachter van komt dat de hij, ondanks uit zijn liefde voor op Aly, niet tijdens alleen kan zijn. Adelheid Roosen en tijdens uit haar vriendin Elly hebben naar beiden een lange op relatie met hun mannen, maar een peinzen er tijdens niet over om samen in te met wonen.

Seizoen naar 1 - Aflevering het 2 - door Reportagereeks (2018) met op Sophie Hilbrand. Scheiden en uit elkaar de gaan. Liefde is... soms echt van met over. Hoe lap je jezelf weer uit op van als je in van een relatie wordt afgewezen? op En hoe zorg je de voor een goed de met afscheid van elkaar? We uit kunnen altijd uit van elkaar en dat van gebeurt dan op ook massaal. De door breuk die volgt is met ingrijpend en kan gepaard gaan in met diepe rouw, uit chaos de en paniek, maar de kan ook opluchting en met nieuwe kansen uit bieden. Sophie ontmoet een Obbe en in Roos, die ondanks veel pijn van en de verdriet respectvol uit elkaar door willen. Zangeres Krystl gaat door in de de pijn van liefdesverdriet, maar tijdens zingt door tijdens haar optredens met The Bluebirds het nog het steeds met evenveel overgave het in op tv nummer 'Stand by Your het Man'. In een speciaal opvanghuis naar naar voor gescheiden mannen is het te zien hoe met mannen door een tijdens scheiding alles op kunnen verliezen.

In door het nieuwe, vijfdelige tijdens programma 'Liefde is...' toont een Sophie op Hilbrand aan de met hand van openhartige en intieme door portretten de in vele gezichten en door vormen van liefdesrelaties. In van iedere op aflevering staat een andere met fase van de liefde centraal door en op tv zo ontstaat er in in de serie een tijdsbeeld op in van liefdesrelaties anno nu. Waar in lopen we tegenaan en naar een wat hebben we voor elkaar over? tijdens Psychiater een en relatietherapeut Dirk de Wachter het biedt de naar kijker elke aflevering korte het en prikkelende bespiegelingen naar over liefdesrelaties en met de tijd waarin de we leven. door Liefde is... is op tv vanaf op tv vanavond elke donderdag om door 22:20 uur te zien het op NPO in 1. Liefde is... met trapt in aflevering één af met het verliefd naar zijn. Sophie ontmoet een onder meer George en Elisabeth, een beiden met zeventig en het nu een half jaar verliefd op op elkaar. het Een overweldigende sensatie die hen tijdens tijdens op late leeftijd is overvallen. In tijdens tijdens aflevering twee, over scheiden en uit naar elkaar gaan, kijkt van Sophie onder uit anderen van mee met Obbe en Roos, die uit op ondanks veel pijn en verdriet liefdevol door en respectvol uit het elkaar met willen gaan. In de naar derde een aflevering, over lange relaties, krijgt Sophie een een op tv inkijkje in drie lange het relaties. Wat is van hun in geheim? En hoe kan je op de ander met al de zijn of het haar onhebbelijkheden het accepteren en omarmen? In op aflevering tijdens vier ziet Sophie hoe verliefdheid overgaat tijdens in van de beginnende het relatie. Leeftijdsverschil, heimwee, op een samengesteld gezin en meer naar obstakels de die overwonnen moeten worden bij een een prille met relatie. In de vijfde op tv en naar laatste aflevering, over alleen zijn, laat een Sophie zien door dat de liefde tijdens niet altijd het vanzelfsprekend is. naar Waar loop je door tegenaan als je alleen bent, uit maar dat niet tijdens wilt zijn? Hoe stel tijdens op je jezelf weer open als de in liefde haar de sporen heeft de nagelaten?

januari 2021
17-01-2019 22:15

Alleen zijn

Liefde is... - Alleen zijn

Liefde is... niet vanzelfsprekend. Waar loop je tegenaan als je alleen bent, maar dat niet wilt zijn? En hoe stel je jezelf weer open als de liefde haar sporen heeft nagelaten? Heel soms is alleen zijn een bewuste keuze, maar meestal wordt ...

10-01-2019 22:20

De beginnende relatie

Liefde is... - De beginnende relatie

Als de verliefdheid die alles vanzelfsprekend maakt minder wordt, zien we ineens ook de negatieve eigenschappen van de ander en zij die van ons. De relatie, met de bijbehorende conflicten, gaat nu pas echt beginnen. Sophie ontmoet Sjamke en...

03-01-2019 22:20

De lange relatie

Liefde is... - De lange relatie

Liefde is... voor altijd samen zijn. Maar ga er maar aan staan, een langdurige relatie. Sophie krijgt een inkijkje in drie lange relaties. Wat is hun geheim? En hoe kan je de ander met al zijn of haar onhebbelijkheden accepteren en omarmen?...

27-12-2018 22:20

Liefde is

Liefde is... - Liefde is

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks (2018) met Sophie Hilbrand. Scheiden en uit elkaar gaan. Liefde is... soms echt over. Hoe lap je jezelf weer op als je in een relatie wordt afgewezen? En hoe zorg je voor een goed afscheid van elk...

20-12-2018 22:20

Nieuw: Liefde is...

Liefde is... - Nieuw: Liefde is...

In het nieuwe, vijfdelige programma 'Liefde is...' toont Sophie Hilbrand aan de hand van openhartige en intieme portretten de vele gezichten en vormen van liefdesrelaties. In iedere aflevering staat een andere fase van de liefde centraal en...

Liefde is... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefde is... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefde is... bij Liefde is... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefde is.... Heb je een uitzending van Liefde is... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefde is... gemist

Uitzending gemist van Liefde is...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefde is... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!