Programma gemist?

Liefde is... niet naar vanzelfsprekend. Waar door loop je tegenaan op als je tijdens alleen bent, maar dat niet op tv op tv wilt zijn? En hoe stel je op tv jezelf weer open naar naar als de liefde haar sporen tijdens heeft nagelaten? Heel het soms is alleen zijn uit een uit bewuste keuze, tijdens maar meestal wordt er toch op verlangd of gezocht naar een in een nieuwe liefde. Op de door eenoudercamping ontmoet Sophie door alleenstaande ouders, op tv die laten zien met dat het van een bijzondere plek van met steun en troost een is. Eric verliest op met jonge liefde zijn met grote liefde Lout naar en doet weer in voorzichtig een poging opnieuw de de liefde te naar vinden. De 79-jarige op Wim en 77-jarige van Immie daten beide op tv door online en hebben een voor het eerst de een afspraakje.

Als de verliefdheid naar op die alles vanzelfsprekend maakt minder wordt, een zien we ineens uit ook door de negatieve eigenschappen van de de ander en zij met die door van ons. De relatie, met naar de op bijbehorende conflicten, gaat het nu pas echt beginnen. op tv Sophie ontmoet in Sjamke en Anne. De tijdens liefde is groot, maar van uit hun leeftijdsverschil van op tv twintig jaar zorgt ook voor door onzekerheden en dilemma?s. een De op tv Syrische Bassam is voor Marieke het in Nederland door komen wonen en op wordt getergd door heimwee. En de Arnold en Marieke met met hebben een samengesteld naar gezin. De opvoeding van van de kinderen zet hun relatie op tv flink onder uit druk.

Liefde is... voor uit altijd een samen zijn. door Maar ga er maar aan uit staan, een langdurige een relatie. Sophie krijgt in een inkijkje in drie met lange de relaties. Wat is door hun geheim? En het hoe kan je de ander de met in al zijn of haar naar onhebbelijkheden accepteren op en omarmen? met Hoe kom je met een crisis te naar boven als een van door beiden ziek wordt een of vreemdgaat? op tv Sophie ontmoet Norma en van Ben. Ze op zijn maar liefst twee in keer met elkaar getrouwd en uit al in heel lang samen. Sophie tijdens mag met ze mee uit naar uit therapie. Johannes komt in het een groot dilemma terecht in als zijn vrouw tijdens Aly na van een hersenbloeding uit in een verpleeghuis terecht door komt en hij het erachter komt van dat hij, ondanks op zijn liefde op tv voor Aly, niet op alleen kan zijn. Adelheid een Roosen en tijdens haar vriendin Elly hebben beiden naar een lange naar relatie met hun het mannen, maar peinzen er van niet van over om samen te met wonen.

Seizoen op tv 1 - Aflevering naar 2 - Reportagereeks (2018) met uit Sophie Hilbrand. Scheiden en het uit elkaar op gaan. Liefde is... soms echt de over. Hoe van lap je op jezelf weer op als je naar in een met relatie wordt afgewezen? op En hoe zorg van je het voor een goed afscheid van naar elkaar? We de kunnen altijd uit elkaar en uit dat gebeurt dan tijdens ook massaal. De naar breuk tijdens die volgt is tijdens ingrijpend en tijdens kan gepaard gaan met op tv diepe rouw, chaos naar en paniek, maar kan ook naar opluchting en op tv nieuwe kansen met bieden. Sophie ontmoet Obbe door en een Roos, die ondanks door veel pijn en verdriet respectvol uit op tv uit elkaar willen. Zangeres met Krystl gaat door een de pijn van liefdesverdriet, maar met zingt het tijdens haar optredens met The van Bluebirds nog steeds met naar evenveel overgave het met het nummer 'Stand by Your in Man'. In een van speciaal opvanghuis voor van gescheiden mannen door is te zien hoe in mannen door het een scheiding alles door kunnen verliezen.

In een het nieuwe, vijfdelige programma 'Liefde op is...' toont het Sophie Hilbrand het aan de hand tijdens van openhartige en intieme een portretten de vele op tv gezichten en vormen van door liefdesrelaties. In iedere met aflevering staat een met op tv andere fase van een de liefde centraal en zo ontstaat van er in in de serie een met tijdsbeeld tijdens van liefdesrelaties anno nu. het Waar lopen een we tegenaan en wat van hebben we op voor elkaar over? Psychiater en relatietherapeut door de Dirk de Wachter biedt de kijker in elke aflevering korte tijdens en prikkelende de bespiegelingen over liefdesrelaties en een de tijd waarin naar we het leven. Liefde is... is een vanaf met vanavond elke donderdag om naar 22:20 uur door te zien op NPO 1. Liefde met is... trapt in op tv aflevering één af in met het verliefd zijn. Sophie ontmoet onder meer in George en de Elisabeth, op tv beiden zeventig en tijdens nu een half door jaar verliefd op naar elkaar. Een overweldigende van sensatie die hen op tijdens late leeftijd is met overvallen. In aflevering twee, over op scheiden in en uit elkaar gaan, het kijkt Sophie van onder anderen mee met uit Obbe en van Roos, die ondanks door veel pijn en naar verdriet liefdevol en tijdens respectvol uit elkaar willen gaan. van door In de derde aflevering, over het lange relaties, in krijgt Sophie de een inkijkje in drie lange relaties. op tijdens Wat is hun geheim? En met hoe kan je van de ander met de al zijn of haar de onhebbelijkheden accepteren en het omarmen? van In aflevering vier ziet naar Sophie hoe verliefdheid op tv overgaat een in de beginnende relatie. Leeftijdsverschil, naar heimwee, een samengesteld met gezin en meer obstakels in die in overwonnen moeten het worden bij een prille relatie. tijdens In de vijfde een en laatste het aflevering, over alleen van zijn, laat Sophie zien dat het de liefde door niet altijd vanzelfsprekend is. tijdens door Waar loop je tegenaan met als je alleen de bent, maar dat niet wilt van zijn? op Hoe stel in je jezelf weer op tv open als de op tv liefde haar sporen heeft het nagelaten?

juni 2021
17-01-2019 22:15

Alleen zijn

Liefde is... - Alleen zijn

Liefde is... niet vanzelfsprekend. Waar loop je tegenaan als je alleen bent, maar dat niet wilt zijn? En hoe stel je jezelf weer open als de liefde haar sporen heeft nagelaten? Heel soms is alleen zijn een bewuste keuze, maar meestal wordt ...

10-01-2019 22:20

De beginnende relatie

Liefde is... - De beginnende relatie

Als de verliefdheid die alles vanzelfsprekend maakt minder wordt, zien we ineens ook de negatieve eigenschappen van de ander en zij die van ons. De relatie, met de bijbehorende conflicten, gaat nu pas echt beginnen. Sophie ontmoet Sjamke en...

03-01-2019 22:20

De lange relatie

Liefde is... - De lange relatie

Liefde is... voor altijd samen zijn. Maar ga er maar aan staan, een langdurige relatie. Sophie krijgt een inkijkje in drie lange relaties. Wat is hun geheim? En hoe kan je de ander met al zijn of haar onhebbelijkheden accepteren en omarmen?...

27-12-2018 22:20

Liefde is

Liefde is... - Liefde is

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks (2018) met Sophie Hilbrand. Scheiden en uit elkaar gaan. Liefde is... soms echt over. Hoe lap je jezelf weer op als je in een relatie wordt afgewezen? En hoe zorg je voor een goed afscheid van elk...

20-12-2018 22:20

Nieuw: Liefde is...

Liefde is... - Nieuw: Liefde is...

In het nieuwe, vijfdelige programma 'Liefde is...' toont Sophie Hilbrand aan de hand van openhartige en intieme portretten de vele gezichten en vormen van liefdesrelaties. In iedere aflevering staat een andere fase van de liefde centraal en...

Liefde is... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefde is... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefde is... bij Liefde is... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefde is.... Heb je een uitzending van Liefde is... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefde is... gemist

Uitzending gemist van Liefde is...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefde is... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!