Programma gemist?

Terwijl Xena zichzelf van als op tv feministisch, ruimdenkend uit en progressief beschouwt, heeft zij nooit door echt kunnen accepteren op dat haar uit broer bekeerd op tv is tot de islam. In van deze film een duikt ze de in het religieuze leven van van haar op broer. Kan de afstand die in zij tussen hen naar voelt sinds zijn het op tv bekering, plaats maken voor de iets anders? Xena is opgevoed tijdens met het idee naar dat religie gelijk tijdens staat in aan vrouwenonderdrukking, discriminatie van homoseksuelen, veroorzaker naar het van oorlogen enzovoorts. het Kortom, alleen maar op tv ellende. Deze overtuiging zorgde voor een een naar gevoelsmatige afstand tussen Xena en met haar tot de islam het bekeerde broer. In van de film door zoekt Xena uit op hoe het kan dat naar haar broer, terwijl ze in in hun opvoeding van dezelfde op tv normen en waarden van hebben meegekregen, tijdens een totaal andere weg is op ingeslagen. het Hij is gelukkig als door moslim, maar hangt nu een in godsdienst aan naar die haar vreemd is op tv en soms zelfs in angst inboezemt het door denkbeelden die door lijnrecht tegenover die de van haar van staan. Van kinds af aan op tv lievelingsbroer en op tv -zus, wil ze hem naar weer begrijpen en probeert op tv ze zonder (voor)oordelen een naar het de nieuwe leven van naar haar in broer te kijken. op Voor haar een spannende tocht, de waarbij van ze zichzelf dwingt met hem in het uit gesprek te gaan en met eigen van ogen te door zien wat haar broer het in zijn geloof met het vindt.

december 2019
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!