Programma gemist?

Terwijl Xena op tv zichzelf als feministisch, ruimdenkend op tv de en progressief beschouwt, met heeft zij nooit echt kunnen een accepteren uit dat haar broer bekeerd is op tot de islam. In uit deze film duikt naar ze in het de religieuze een leven van haar broer. Kan in de op tv afstand die zij tussen hen naar voelt op sinds zijn de bekering, plaats maken een voor iets anders? Xena is opgevoed met het van het idee dat van religie gelijk staat aan vrouwenonderdrukking, op discriminatie van homoseksuelen, veroorzaker op van oorlogen enzovoorts. tijdens Kortom, alleen maar het naar ellende. Deze overtuiging een zorgde voor een gevoelsmatige afstand een tussen het Xena en haar tot met de islam bekeerde broer. In de van film zoekt Xena in uit hoe tijdens het kan de dat haar broer, terwijl ze op tv in op tv hun opvoeding dezelfde normen en door uit waarden hebben meegekregen, een totaal een andere weg is ingeslagen. een Hij is gelukkig uit als moslim, maar in hangt op tv nu een godsdienst aan die door haar met vreemd is en de soms zelfs angst het inboezemt door denkbeelden die in lijnrecht tegenover tijdens die van haar staan. Van een kinds af aan een lievelingsbroer en -zus, in wil ze hem met weer het begrijpen en probeert ze op tv zonder (voor)oordelen naar de het nieuwe leven van naar haar broer het te kijken. Voor haar een uit van spannende tocht, waarbij ze van zichzelf dwingt met hem in op tv gesprek te gaan door en met eigen de ogen te de zien wat haar broer in in zijn geloof met door vindt.

oktober 2020
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!