Programma gemist?

Terwijl een Xena zichzelf de als feministisch, ruimdenkend door en progressief beschouwt, heeft zij nooit met echt kunnen accepteren uit van dat haar broer bekeerd is tot de op tv de islam. In deze van film duikt ze op tv in het religieuze tijdens leven van het haar broer. Kan de van afstand die zij tussen een hen voelt sinds zijn met bekering, plaats maken een voor iets tijdens anders? Xena is opgevoed met een het idee dat op tv van religie gelijk staat aan vrouwenonderdrukking, op tv discriminatie van de homoseksuelen, veroorzaker van oorlogen enzovoorts. de Kortom, alleen maar van ellende. uit Deze overtuiging door zorgde voor een gevoelsmatige afstand tussen door Xena en haar tijdens uit tot de islam met bekeerde broer. In de film zoekt Xena uit uit hoe op het de kan dat haar broer, van terwijl ze in met hun opvoeding een dezelfde normen en een waarden hebben meegekregen, met een totaal andere weg tijdens is ingeslagen. de Hij is gelukkig door als moslim, maar hangt nu een in godsdienst aan naar die haar op vreemd is en soms op tv zelfs angst inboezemt van door denkbeelden die tijdens lijnrecht tegenover die op van haar staan. Van naar kinds af het aan lievelingsbroer en in -zus, wil ze hem weer naar in begrijpen en probeert het ze zonder (voor)oordelen naar op tv het nieuwe leven van naar haar broer te kijken. een Voor haar de een spannende tocht, waarbij de ze zichzelf dwingt uit met hem tijdens in met gesprek te gaan en met eigen de ogen te op zien wat haar tijdens broer in zijn geloof op in vindt.

oktober 2021
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!