Programma gemist?

Terwijl van Xena zichzelf door als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, het heeft zij nooit in echt kunnen accepteren op tv dat haar broer tijdens het bekeerd is tot naar de islam. In deze film door duikt het ze in het de religieuze leven van haar op tv broer. Kan met de afstand die het zij tussen hen voelt sinds zijn een op bekering, plaats maken voor de iets anders? Xena is opgevoed op tv met uit het idee dat de religie gelijk staat op aan vrouwenonderdrukking, discriminatie van het homoseksuelen, veroorzaker van oorlogen enzovoorts. met Kortom, naar alleen maar ellende. op Deze overtuiging de zorgde voor een gevoelsmatige het afstand tussen Xena naar en haar het tot de islam naar bekeerde broer. In de door film zoekt Xena uit door hoe het kan tijdens dat haar uit broer, terwijl ze in met hun opvoeding naar dezelfde normen en een waarden hebben meegekregen, een totaal het andere weg is ingeslagen. het Hij is gelukkig naar als moslim, de maar op tv hangt nu een godsdienst aan die tijdens haar een vreemd is uit en soms zelfs angst op tv inboezemt door denkbeelden die van lijnrecht naar tegenover die van haar staan. Van kinds tijdens af aan lievelingsbroer een en -zus, wil tijdens ze hem weer het van begrijpen en probeert ze zonder (voor)oordelen naar naar het van nieuwe een leven van haar broer de te kijken. Voor tijdens haar een spannende tocht, waarbij tijdens ze het zichzelf dwingt met hem in de gesprek te gaan de en met met eigen ogen in te zien wat het haar broer door in zijn geloof op tv vindt.

januari 2021
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!