Programma gemist?

Terwijl een Xena zichzelf als door feministisch, ruimdenkend en progressief met beschouwt, heeft zij in nooit op tv echt kunnen accepteren dat het haar broer bekeerd is tot tijdens tijdens de islam. In op tv deze film duikt ze in het het religieuze leven van uit haar tijdens broer. Kan de op tv afstand die een zij tussen hen voelt het sinds zijn bekering, plaats een maken voor iets met anders? Xena het is opgevoed met het op idee dat van religie gelijk staat aan een vrouwenonderdrukking, discriminatie van homoseksuelen, de veroorzaker van oorlogen enzovoorts. in Kortom, uit alleen maar ellende. tijdens Deze overtuiging zorgde voor een met de gevoelsmatige afstand tussen Xena op tv en haar uit tot de islam bekeerde met broer. In de film zoekt met Xena uit hoe een het kan de dat haar broer, terwijl ze een in naar hun opvoeding dezelfde het normen en waarden hebben meegekregen, tijdens van een totaal andere met weg is ingeslagen. het Hij is gelukkig op tv als moslim, maar hangt nu een een met godsdienst aan die haar vreemd de is met en soms zelfs angst met inboezemt door in denkbeelden die lijnrecht uit tegenover die van haar in staan. Van kinds met af aan lievelingsbroer en -zus, wil in ze op tv hem weer begrijpen naar en probeert op ze zonder (voor)oordelen in naar het nieuwe een leven van haar broer te met kijken. een Voor haar een naar spannende tocht, waarbij met ze zichzelf dwingt met hem uit in gesprek te een gaan naar en met eigen ogen te zien een van wat haar broer het in zijn geloof op tv vindt.

mei 2021
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!