Programma gemist?

Terwijl tijdens Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend tijdens en progressief beschouwt, op tv heeft zij uit nooit echt kunnen accepteren naar op tv dat haar broer bekeerd is op tot het de islam. In naar deze film duikt ze in uit het religieuze leven van op tv haar met broer. Kan de afstand die in door zij tussen hen voelt sinds zijn een bekering, plaats maken met voor iets anders? Xena op tv op tv is opgevoed met van het idee dat religie een gelijk staat aan vrouwenonderdrukking, discriminatie op tv van homoseksuelen, veroorzaker uit van van oorlogen enzovoorts. Kortom, van alleen maar ellende. Deze overtuiging met zorgde voor het een gevoelsmatige afstand tussen in Xena en haar op op tot de islam bekeerde tijdens broer. In de film zoekt Xena uit uit hoe het naar kan dat haar in broer, terwijl door ze in hun opvoeding uit dezelfde normen en van waarden op tv hebben meegekregen, op een totaal andere weg is ingeslagen. de Hij is tijdens gelukkig als moslim, maar naar hangt nu een met een godsdienst aan die haar vreemd met is en een soms zelfs angst op inboezemt door van denkbeelden die lijnrecht tegenover die van naar de haar staan. Van kinds af aan lievelingsbroer een en -zus, door wil ze op tv hem weer door begrijpen en probeert ze naar zonder (voor)oordelen naar het van nieuwe leven uit van haar broer te uit kijken. Voor met haar een spannende in tocht, waarbij het ze zichzelf dwingt met hem met in gesprek te gaan op en met op tv eigen tijdens ogen te zien uit wat haar broer in uit zijn geloof op tv vindt.

juni 2020
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!