Programma gemist?

Terwijl Xena zichzelf op tv op als feministisch, ruimdenkend en progressief naar beschouwt, heeft zij nooit tijdens echt kunnen het accepteren dat haar op broer bekeerd is naar tot de uit islam. In deze uit film duikt ze in de het religieuze naar leven van door haar broer. Kan de afstand in die door zij tussen hen een voelt sinds zijn bekering, plaats het maken op tv voor iets anders? Xena is opgevoed op tv met het idee dat tijdens religie gelijk een staat aan vrouwenonderdrukking, discriminatie uit door van homoseksuelen, veroorzaker van de oorlogen enzovoorts. Kortom, op alleen maar ellende. Deze overtuiging de zorgde uit voor een gevoelsmatige afstand de tussen door Xena en haar tot de de islam bekeerde broer. In tijdens de film zoekt Xena door door uit hoe het kan naar dat haar broer, door terwijl ze in een hun opvoeding dezelfde van normen en met waarden hebben meegekregen, een totaal andere tijdens weg is naar ingeslagen. Hij in is gelukkig als moslim, in maar hangt nu een van godsdienst naar aan die haar vreemd is door en soms zelfs op tv angst inboezemt door uit denkbeelden die op lijnrecht tegenover tijdens die van haar staan. Van kinds met met af aan lievelingsbroer en uit -zus, wil ze hem op weer begrijpen en probeert door ze uit zonder (voor)oordelen naar uit het nieuwe leven van haar op tv broer te op kijken. Voor op haar een in spannende tocht, waarbij ze zichzelf van dwingt met hem in door gesprek te gaan op tv en met naar eigen uit ogen te zien door wat haar broer in van zijn geloof op vindt.

oktober 2020
20-12-2018 21:45

Docu: Mijn broer en ik

3Doc: Mijn broer en ik - Docu: Mijn broer en ik

Terwijl Xena zichzelf als feministisch, ruimdenkend en progressief beschouwt, heeft zij nooit echt kunnen accepteren dat haar broer bekeerd is tot de islam. In deze film duikt ze in het religieuze leven van haar broer. Kan de afstand die zi...

3Doc: Mijn broer en ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Mijn broer en ik bij 3Doc: Mijn broer en ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Mijn broer en ik. Heb je een uitzending van 3Doc: Mijn broer en ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Mijn broer en ik gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Mijn broer en ik? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Mijn broer en ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!