Programma gemist?

Het Knoop door Gala is dit jaar de voor van de achtste keer te zien naar bij de de NPO. Een bijzonder door gala waar muzikale in talenten met een verstandelijke met beperking in de een spotlights staan. Gedurende tijdens deze speciale avond van zingen en/of in spelen zij de sterren naar van de hemel. Dit het met doen zij niet alleen, maar samen een met grote Nederlandse de artiesten. tijdens Dit jaar zijn dit met niemand naar minder dan Nick met en Simon, Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, door tijdens Roxeanne Hazes en Boef. Bovendien uit is met het Knoop Gala naar niet compleet zonder door de inbreng van het Metropole tijdens Orkest, in dit jaar onder leiding van dirigent naar Maurice van Luttikhuis. Paul een de Leeuw presenteert wederom tijdens deze bijzondere avond in het de Koninklijk op tv Theater Carré te Amsterdam. in Ook hoef je op niks met te missen van wat naar er achter uit de schermen gebeurt, op want Dieuwertje Blok brengt de weer verslag van uit vanuit de Greenroom. Het Knoop Gala op staat tijdens al jaren de garant voor bijzondere en ontroerende naar optredens. Daarnaast wordt op tv op deze avond aandacht van gevraagd op tv voor het werk van de HandicapNL, voorheen Fonds op tv verstandelijk op tv gehandicapten en Revalidatiefonds.

september 2021
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!