Programma gemist?

Het Knoop naar Gala is dit in jaar voor tijdens de achtste keer tijdens te zien bij de op NPO. Een de bijzonder gala op waar muzikale talenten met een verstandelijke het beperking in de op tv van spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen op de en/of spelen zij de sterren van uit de hemel. Dit door doen zij niet de met alleen, maar samen naar met grote Nederlandse artiesten. Dit door jaar op zijn dit niemand minder het dan Nick naar en Simon, Trijntje Oosterhuis, uit OG3NE, Broederliefde, Roxeanne Hazes en tijdens het Boef. Bovendien is het uit Knoop Gala niet compleet zonder de de inbreng van door het Metropole met Orkest, dit jaar in onder leiding van dirigent op Maurice Luttikhuis. Paul tijdens de Leeuw presenteert een wederom in deze bijzondere avond uit in het Koninklijk Theater Carré met te Amsterdam. Ook in hoef door je niks op tv te missen van de wat er achter op de schermen gebeurt, want van Dieuwertje Blok brengt weer verslag het uit vanuit de op tv Greenroom. Het Knoop Gala door de staat al jaren garant voor een bijzondere een en ontroerende optredens. Daarnaast wordt de op op deze avond aandacht op tv gevraagd voor het werk op tv van HandicapNL, een voorheen Fonds verstandelijk gehandicapten en de Revalidatiefonds.

september 2020
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!