Programma gemist?

Het Knoop Gala van is dit tijdens jaar voor de achtste in de keer te zien tijdens bij de NPO. Een met bijzonder gala waar muzikale met talenten met een verstandelijke in beperking in op de spotlights op tv staan. Gedurende deze naar speciale avond zingen tijdens en/of spelen zij op de sterren van uit de hemel. Dit tijdens doen zij niet alleen, maar door samen met uit grote Nederlandse artiesten. Dit jaar op de zijn dit niemand minder dan Nick met en Simon, het Trijntje Oosterhuis, het OG3NE, Broederliefde, Roxeanne op Hazes en Boef. Bovendien is uit het in Knoop Gala niet uit compleet zonder de inbreng van op tv het Metropole de Orkest, dit jaar onder in leiding van in dirigent Maurice Luttikhuis. Paul op tv de Leeuw van presenteert wederom op tv deze bijzondere van avond in het tijdens Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Ook in hoef van je niks te het missen van wat er achter met een de schermen gebeurt, want Dieuwertje een Blok een brengt weer verslag de uit vanuit de Greenroom. Het door Knoop Gala staat al een jaren met garant voor bijzondere op en ontroerende optredens. Daarnaast wordt in op deze avond aandacht uit gevraagd voor de het werk van het HandicapNL, het voorheen Fonds verstandelijk een gehandicapten en Revalidatiefonds.

juni 2020
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!