Programma gemist?

Het van Knoop Gala uit is dit jaar voor de met achtste keer te zien door bij de NPO. uit Een tijdens bijzonder gala waar muzikale met talenten met tijdens een verstandelijke beperking het in de spotlights het staan. Gedurende deze uit speciale avond zingen en/of spelen zij op de door sterren van de met hemel. Dit het doen zij niet alleen, op tv maar samen met uit grote Nederlandse op tv artiesten. Dit jaar zijn dit niemand op tv minder dan het Nick en Simon, Trijntje het Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, met Roxeanne in Hazes en Boef. Bovendien met is het Knoop met Gala niet de compleet zonder naar de inbreng van het Metropole Orkest, uit dit jaar onder met leiding van dirigent de Maurice Luttikhuis. Paul een op tv de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere op tv avond in op het tijdens Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Ook met hoef je naar niks op tv te missen van wat er achter naar de uit schermen gebeurt, uit want Dieuwertje Blok brengt weer verslag het het uit vanuit de Greenroom. Het Knoop tijdens Gala staat al in jaren op garant voor bijzondere en ontroerende op optredens. Daarnaast wordt op tijdens de deze avond aandacht naar gevraagd voor het werk op tv van HandicapNL, van voorheen Fonds verstandelijk gehandicapten en door Revalidatiefonds.

april 2021
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!