Programma gemist?

Het Knoop Gala naar is uit dit jaar voor op tv de achtste door keer te zien het bij de NPO. Een bijzonder gala in waar muzikale talenten van op tv met een verstandelijke beperking in uit de spotlights staan. Gedurende het deze speciale avond op tv zingen en/of spelen van zij de sterren een van de hemel. tijdens Dit doen op tv zij niet alleen, op maar samen op tv met grote Nederlandse artiesten. Dit door jaar zijn dit op niemand minder dan Nick op tv en van Simon, Trijntje van Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, Roxeanne Hazes en het Boef. in Bovendien is het Knoop op tv Gala niet compleet met zonder de inbreng van een het Metropole Orkest, met op tv dit jaar onder leiding van dirigent het Maurice Luttikhuis. in Paul de Leeuw presenteert in wederom in deze bijzondere op tv avond in het van Koninklijk Theater Carré te op tv Amsterdam. Ook hoef je niks tijdens te van missen van wat van er achter de schermen gebeurt, met want met Dieuwertje Blok brengt weer verslag op uit vanuit de op tv Greenroom. Het Knoop Gala op tv met staat al jaren tijdens garant voor bijzondere de en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op naar deze uit avond aandacht gevraagd voor door het werk van HandicapNL, uit een voorheen Fonds verstandelijk gehandicapten en op Revalidatiefonds.

november 2019
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!