Programma gemist?

Het op Knoop Gala is dit met jaar voor de op tv achtste keer op tv te zien bij de NPO. de in Een bijzonder gala waar muzikale tijdens talenten met op tv een verstandelijke beperking in de met de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond tijdens zingen en/of van spelen zij op de sterren van de hemel. het Dit doen een zij niet alleen, maar samen naar met grote van Nederlandse in artiesten. Dit jaar zijn met dit niemand een minder dan Nick en uit Simon, Trijntje op tv Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, Roxeanne de Hazes en Boef. Bovendien is een door het Knoop Gala niet compleet zonder door de inbreng van het het met Metropole Orkest, dit jaar van onder leiding naar van dirigent Maurice Luttikhuis. naar Paul de naar Leeuw presenteert wederom de deze bijzondere avond in uit het Koninklijk Theater de Carré naar te Amsterdam. Ook hoef je niks in te missen van van wat er achter naar de op tv schermen gebeurt, naar want Dieuwertje Blok brengt door weer verslag uit vanuit met de Greenroom. Het door Knoop Gala het staat al jaren garant voor een bijzondere en ontroerende een optredens. Daarnaast wordt door op deze avond naar aandacht gevraagd een voor het werk van het HandicapNL, voorheen tijdens Fonds verstandelijk gehandicapten en tijdens Revalidatiefonds.

januari 2021
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!