Programma gemist?

Het Knoop naar Gala is naar dit jaar voor de het achtste keer te zien in bij de door NPO. Een bijzonder gala op tv waar muzikale een talenten met een met verstandelijke beperking in de van spotlights staan. Gedurende de deze speciale avond zingen met en/of naar spelen zij de sterren een van uit de hemel. Dit doen zij niet op alleen, maar samen tijdens met grote een Nederlandse door artiesten. Dit jaar op zijn dit niemand minder dan Nick tijdens en Simon, tijdens Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, door Roxeanne Hazes en het Boef. Bovendien is op tv het Knoop Gala op tv tijdens niet compleet zonder de inbreng in van het Metropole naar Orkest, dit uit jaar onder leiding van dirigent op tv de Maurice Luttikhuis. Paul de op Leeuw presenteert in wederom deze bijzondere avond in het in Koninklijk op Theater Carré te Amsterdam. Ook naar het hoef je niks naar te missen van wat er door achter van de schermen gebeurt, want op tv Dieuwertje Blok brengt weer op tv verslag uit een vanuit de Greenroom. Het Knoop de Gala van staat al jaren garant voor bijzondere tijdens een en ontroerende optredens. Daarnaast wordt het op deze avond aandacht op door gevraagd voor het op werk van HandicapNL, op tv voorheen Fonds verstandelijk gehandicapten en van Revalidatiefonds.

maart 2021
22-12-2018 20:30

Muziekshow: Knoop Gala 2018

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de ...

Knoop Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2018 bij Knoop Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2018. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!