Programma gemist?

Documentaire over door het leven van de op vijfvoudig naar wereldkampioen darts, Raymond met van Barneveld. Nadat hij in op 2007 voor met de vijfde keer de op wereldtitel veroverde, nam met de naar constante druk en het verlangen het met naar succes de uit overhand.

Documentaire over het op turbulente leven uit van ex-wereldkampioen darts Raymond met van Barneveld. uit Met vijf wereldtitels, 21 met toernooioverwinningen en uit vijf tv-negendarters op tv is Raymond van Barneveld het één een van de grootste tijdens darters die Nederland ooit gekend heeft naar tijdens en zal kennen. uit Vanaf zijn eerste wereldtitel uit genoot hij van het de ene op de van andere dag van bekendheid, naar roem en status. op Hij werd met van Raymond omgedoopt tot een Barney, uit een fenomeen. Zijn op tv leven stond volledig uit op zijn kop en de zou nooit meer hetzelfde een worden. Sinds zijn op tv vijfde en laatste tijdens wereldtitel uit naar 2007, worstelt Barney op met de constante druk van en het verlangen op tv naar op tv succes. Dat alle het roem ook een keerzijde heeft, op tv van wordt pijnlijk duidelijk in naar 'Barney, Het Verdriet Van het Een Wereldkampioen'. Een jaar tijdens geleden kwam Helden Media naar door met het idee om een documentaire het te maken naar over Raymond uit van Barneveld. Het idee was het op tv Barney een jaar lang te volgen door tijdens in zijn voorbereiding op het volgende met tijdens WK en zijn verlangen op tv om deze nog in eenmaal te winnen in voor zijn kleinkinderen, maar het in uit het jaar dat Raymond gevolgd werd, een op veranderde er verrassend veel in naar zijn leven. in We zijn een erbij als hij besluit een uit punt te de zetten achter zijn dartcarrière. Zijn naar vrouw Sylvia uit is met slachtoffer van een brute overval die, tijdens op zo zien we, op tv meer impact op de het stel heeft de dan iemand voor mogelijk het kan houden. De documentaire in geeft een tijdens eerlijk, schitterend en op tv tegelijk melancholisch beeld van Raymond met naar in een voor van hem turbulent jaar, in waarin hij in een emotionele op tv rollercoaster op tv zit.

oktober 2020
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!