Programma gemist?

Documentaire op over het leven uit van de vijfvoudig uit wereldkampioen darts, Raymond met van Barneveld. door Nadat hij in 2007 voor de op vijfde een keer de wereldtitel veroverde, naar nam de op tv constante druk tijdens en het verlangen naar naar succes de de overhand.

Documentaire van over het turbulente leven de van ex-wereldkampioen darts Raymond uit van van Barneveld. Met vijf een wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en naar vijf een tv-negendarters is Raymond van op tv Barneveld één van de in grootste darters die het Nederland ooit door gekend heeft en op zal kennen. Vanaf zijn eerste het wereldtitel genoot het hij door van de ene op de andere van dag het van bekendheid, op tv roem en status. Hij de werd van Raymond omgedoopt van tot naar Barney, een fenomeen. Zijn op tv leven stond volledig de op zijn kop en de zou nooit meer de hetzelfde worden. van Sinds zijn vijfde en laatste het wereldtitel uit 2007, op tv de worstelt Barney met de constante met druk in en het verlangen op tv naar succes. Dat alle roem de ook een keerzijde heeft, met wordt pijnlijk duidelijk op in 'Barney, het Het Verdriet het Van Een Wereldkampioen'. Een jaar geleden een door kwam Helden Media met het idee naar om tijdens een documentaire te maken met over Raymond het van Barneveld. Het idee naar was Barney een uit jaar lang op te volgen tijdens zijn voorbereiding het op naar het volgende WK en zijn een verlangen om in deze nog eenmaal het te winnen op tv voor zijn van kleinkinderen, maar in op het jaar dat Raymond gevolgd werd, van uit veranderde er verrassend veel in uit zijn uit leven. We zijn erbij als een hij besluit een een punt te zetten het achter door zijn dartcarrière. Zijn vrouw Sylvia een is slachtoffer het van een brute overval die, uit de zo zien we, meer impact op tv op het in stel heeft dan iemand op voor het mogelijk kan houden. De documentaire geeft op tv een eerlijk, schitterend het en op tv tegelijk melancholisch beeld door van Raymond in een voor door hem turbulent in jaar, waarin met hij in het een emotionele rollercoaster door zit.

juli 2020
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!