Programma gemist?

Documentaire over het op tv een leven van de vijfvoudig wereldkampioen in darts, Raymond van Barneveld. door Nadat op hij in 2007 naar voor de vijfde keer de op tv wereldtitel veroverde, naar nam met de constante druk en het verlangen een naar in succes de op overhand.

Documentaire over het tijdens turbulente leven van op naar ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. door Met vijf het wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf van tv-negendarters is het Raymond van Barneveld één het van de met grootste darters naar die Nederland ooit met gekend heeft en zal in kennen. Vanaf zijn eerste met wereldtitel genoot hij op van de ene op tv op de naar andere dag van bekendheid, in roem het en status. op Hij werd van Raymond omgedoopt het tot Barney, een uit fenomeen. Zijn leven de stond volledig in op zijn kop en de zou nooit een meer hetzelfde worden. Sinds uit zijn vijfde en door laatste het wereldtitel uit 2007, worstelt Barney uit met de constante de druk en het naar verlangen op naar succes. Dat alle roem op ook een keerzijde van heeft, wordt pijnlijk duidelijk uit in 'Barney, Het met naar Verdriet Van Een Wereldkampioen'. Een jaar geleden uit naar kwam Helden Media met op tv het idee om een documentaire naar op te maken over tijdens Raymond van Barneveld. Het idee door was Barney een met jaar met lang te volgen tijdens op tv zijn voorbereiding op het tijdens volgende WK en zijn het verlangen om deze een de nog eenmaal te de winnen voor zijn de kleinkinderen, maar in het jaar dat tijdens Raymond gevolgd naar werd, veranderde er verrassend tijdens veel in zijn met leven. met We zijn erbij als tijdens hij besluit het een punt te een zetten achter zijn dartcarrière. uit Zijn vrouw met Sylvia is met slachtoffer van een brute overval die, een zo het zien we, een meer impact op het stel in heeft dan iemand uit voor mogelijk kan in houden. uit De documentaire geeft een eerlijk, met schitterend en uit tegelijk melancholisch naar beeld van Raymond in in een voor van hem turbulent jaar, waarin hij in met een emotionele rollercoaster van op zit.

november 2019
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!