Programma gemist?

Documentaire de over het leven van in de naar vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van op tv Barneveld. Nadat van hij in 2007 voor de tijdens vijfde keer de uit tijdens wereldtitel veroverde, nam tijdens de constante druk en uit het verlangen naar succes tijdens de van overhand.

Documentaire met over het turbulente leven naar van ex-wereldkampioen darts een Raymond van door Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 op tv met toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters door is Raymond van op tv Barneveld één van de grootste van darters die Nederland het het ooit gekend heeft en zal kennen. door Vanaf door zijn eerste wereldtitel genoot hij op het van de ene op de andere de door dag van bekendheid, in roem en status. in Hij werd van op Raymond omgedoopt tot Barney, een door fenomeen. op tv Zijn leven stond volledig op zijn van kop op tv en zou nooit meer hetzelfde in worden. door Sinds zijn vijfde en laatste een op tv wereldtitel uit 2007, worstelt Barney met de op de constante druk en het op tv verlangen naar succes. op tv Dat alle roem de ook een keerzijde heeft, in wordt pijnlijk naar duidelijk de in 'Barney, Het het Verdriet Van Een Wereldkampioen'. Een jaar geleden op kwam Helden Media op tv met het tijdens idee om door een documentaire op tv te maken over Raymond van door Barneveld. een Het idee was Barney een van jaar door lang te volgen tijdens zijn voorbereiding op tv op het tijdens volgende WK met en zijn verlangen tijdens om deze van nog eenmaal te winnen voor zijn met kleinkinderen, uit maar in tijdens het jaar dat Raymond gevolgd op werd, veranderde er in verrassend het veel in zijn in leven. We zijn erbij als hij op besluit op tv een punt te zetten achter van de zijn dartcarrière. Zijn vrouw Sylvia in is slachtoffer van naar een brute een overval die, zo tijdens zien we, door meer impact op van het stel heeft dan iemand voor het mogelijk kan een houden. De documentaire het geeft een het eerlijk, schitterend en door tegelijk melancholisch beeld van Raymond op tv in een een voor hem van turbulent jaar, op tv waarin hij in een emotionele rollercoaster de in zit.

juni 2021
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!