Programma gemist?

Documentaire over van het leven van het de vijfvoudig wereldkampioen darts, in Raymond van Barneveld. de Nadat het hij in 2007 voor de de vijfde keer de in tijdens wereldtitel veroverde, nam de constante druk van en het van verlangen naar succes op de naar overhand.

Documentaire van over het turbulente leven op tv van ex-wereldkampioen in darts Raymond van uit Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 door toernooioverwinningen en vijf tijdens naar tv-negendarters is Raymond met van Barneveld één met van de grootste darters die Nederland met ooit gekend heeft uit en op tv zal kennen. Vanaf door zijn eerste wereldtitel de genoot hij de van de ene op uit de andere dag een van bekendheid, roem en tijdens status. Hij in werd van Raymond omgedoopt tot uit Barney, een tijdens fenomeen. Zijn leven op tv stond volledig met op zijn de kop en zou nooit meer hetzelfde van worden. in Sinds zijn vijfde en laatste naar op wereldtitel uit 2007, worstelt Barney met op de door constante druk en het verlangen op naar het succes. Dat alle roem ook met een in keerzijde heeft, wordt door pijnlijk duidelijk uit in 'Barney, Het Verdriet Van door Een een Wereldkampioen'. Een jaar geleden op kwam Helden Media met het een idee om naar een documentaire te het maken over met Raymond van Barneveld. een Het idee was Barney een jaar in op tv lang te volgen tijdens een zijn voorbereiding op het op volgende naar WK en zijn verlangen om deze in nog eenmaal een te winnen voor zijn van tijdens kleinkinderen, maar in het met jaar dat Raymond gevolgd door werd, uit veranderde er verrassend veel in zijn door leven. in We zijn naar erbij als hij besluit een naar punt op te zetten achter zijn dartcarrière. Zijn naar vrouw van Sylvia is slachtoffer van een een tijdens brute overval die, zo zien we, naar meer impact met op op het stel heeft in dan iemand voor mogelijk de kan houden. De documentaire op tv geeft een eerlijk, op schitterend en tegelijk melancholisch de beeld op van Raymond in tijdens een voor hem turbulent uit jaar, naar waarin hij in een emotionele rollercoaster op met zit.

maart 2021
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!