Programma gemist?

Documentaire over de het het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, het Raymond van op Barneveld. Nadat de hij in 2007 voor door de vijfde keer de een wereldtitel veroverde, nam met de op constante druk en het verlangen tijdens op tv naar succes de op tv overhand.

Documentaire van over het turbulente leven van uit ex-wereldkampioen darts Raymond tijdens tijdens van Barneveld. Met een vijf wereldtitels, 21 tijdens toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters met is Raymond van van Barneveld één van de van grootste darters die met Nederland naar ooit gekend heeft en zal kennen. tijdens Vanaf zijn de eerste wereldtitel genoot in hij uit van de ene op uit de andere uit dag van bekendheid, van roem en status. Hij werd van naar Raymond omgedoopt tot door tijdens Barney, een fenomeen. het Zijn leven stond volledig de op zijn kop uit en zou nooit meer hetzelfde de de worden. Sinds zijn door vijfde en laatste wereldtitel uit op 2007, worstelt Barney naar met op de constante druk een en het verlangen naar succes. in Dat alle roem ook door een keerzijde heeft, de wordt pijnlijk naar duidelijk in 'Barney, de Het Verdriet tijdens Van Een Wereldkampioen'. Een jaar met geleden kwam van Helden Media met met het idee om een documentaire op te maken over uit Raymond van op Barneveld. Het idee was naar Barney een door jaar lang te met volgen in tijdens zijn voorbereiding op op het volgende de WK en zijn verlangen om deze een nog eenmaal tijdens te winnen in voor zijn kleinkinderen, maar in tijdens het jaar dat uit Raymond gevolgd op tv werd, veranderde er door verrassend veel in van zijn leven. We op zijn erbij van als hij besluit naar een punt te zetten door achter zijn het dartcarrière. Zijn vrouw het Sylvia is slachtoffer van een de brute overval uit die, zo zien we, van meer impact de op het stel op tv heeft dan iemand een voor mogelijk kan houden. het De documentaire geeft naar een eerlijk, een schitterend en een tegelijk melancholisch beeld van naar Raymond in een voor de hem met turbulent jaar, de waarin hij in een tijdens emotionele rollercoaster op tv zit.

februari 2020
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!