Programma gemist?

Documentaire van over het uit leven van de vijfvoudig naar wereldkampioen darts, in Raymond van Barneveld. Nadat hij in de het 2007 voor de vijfde keer de tijdens wereldtitel veroverde, met nam de uit constante druk op tv en het verlangen naar naar succes de een overhand.

Documentaire over naar het turbulente leven van op met ex-wereldkampioen darts Raymond van een Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 de toernooioverwinningen en vijf naar tv-negendarters is uit Raymond van Barneveld één een van de grootste door darters door die Nederland ooit tijdens gekend heeft op en zal kennen. Vanaf zijn eerste op tv wereldtitel op tv genoot hij van een de ene op de de andere dag van bekendheid, uit roem en status. tijdens Hij op werd van van Raymond omgedoopt tot Barney, een in fenomeen. Zijn een leven stond volledig op met zijn kop het en zou nooit meer de hetzelfde worden. op Sinds zijn vijfde op tv en laatste op wereldtitel uit 2007, worstelt Barney het met de uit constante druk in en het verlangen naar succes. uit Dat alle roem ook in een keerzijde de heeft, wordt pijnlijk uit duidelijk in 'Barney, Het uit Verdriet Van Een in in Wereldkampioen'. Een jaar geleden kwam Helden Media op met in het idee om een documentaire naar te van maken over Raymond naar van Barneveld. op tv Het idee was op tv Barney een jaar lang te met volgen tijdens zijn voorbereiding op de op het volgende in WK en zijn in verlangen om deze op tv nog eenmaal te winnen voor het zijn kleinkinderen, maar van in het jaar dat op Raymond gevolgd de werd, uit veranderde er verrassend veel een in zijn naar leven. We zijn erbij als hij op tv besluit een punt door een te zetten achter zijn dartcarrière. de Zijn vrouw Sylvia is het slachtoffer van een door een brute overval die, zo de zien we, meer tijdens impact op het de stel heeft dan iemand tijdens voor mogelijk het kan houden. het De documentaire geeft door een eerlijk, schitterend een en tegelijk melancholisch beeld van tijdens Raymond de in een voor hem turbulent jaar, uit uit waarin hij in een emotionele rollercoaster het een zit.

december 2021
16-11-2019 23:46

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was ...

01-01-2019 23:54

Afl. 1

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Afl. 1

Documentaire over het leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. Nadat hij in 2007 voor de vijfde keer de wereldtitel veroverde, nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand.

22-12-2018 19:00

Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen - Docu: Barney - Het Verdriet Van Een Wereldkampioen

Documentaire over het turbulente leven van ex-wereldkampioen darts Raymond van Barneveld. Met vijf wereldtitels, 21 toernooioverwinningen en vijf tv-negendarters is Raymond van Barneveld één van de grootste darters die Nederland ooit gekend...

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen bij Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen. Heb je een uitzending van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen gemist

Documentaire over het veelbewogen leven van de vijfvoudig wereldkampioen darts, Raymond van Barneveld. In 1998 veroverde hij voor de eerste keer de wereldtitel darts, waardoor zijn leven compleet veranderde. Van de ene op de andere dag was hij een fenomeen en werd hij omgedoopt tot Barney. Zijn vijfde en laatste wereldtitel dateert uit 2007. Daarna nam de constante druk en het verlangen naar succes de overhand. Hoe langer de winst uitbleef hoe wanhopiger hij werd. In 2018 kwam het besef dat zijn glorietijd definitief achter hem ligt en stopte hij met professioneel darten.

Uitzending gemist van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen? Hier kun je alle uitzendingen van Barney: Het Verdriet Van Een Wereldkampioen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!