Programma gemist?

Vanavond van zendt Omroep op tv MAX 'Een kaarsje de voor Nicky Verstappen' uit. in In de aangrijpende documentaire blikken van het de ouders van door Nicky Verstappen, die in met 1998 door een van misdrijf om het leven kwam, met tijdens terug op het van drama dat hun levens de compleet verwoestte. De doorbraak in de in het zaak Nicky Verstappen is naar een van de belangrijkste de nieuwsfeiten uit de 2018. Een spectaculaire DNA-match bracht van deze zomer van nieuwe het hoop in de harten van de tijdens ouders met en het in zusje van het een 11-jarige jongetje uit Limburg. Krijgen zij op uit na twintig jaar eindelijk antwoord op van in de vraag hoe hun op tv geliefde Nicky in augustus naar 1998 om het een leven kwam? met Hoe bang is met hij tijdens zijn laatste op momenten geweest? En welke uit rol heeft een de gearresteerde Jos B. op in daarbij gespeeld? Zullen van zij tijdens zijn strafproces de door waarheid in horen waar zij al zo lang de naar op zoek naar zijn? In een Een kaarsje voor naar Nicky Verstappen vertellen Berthie, Peetje een en Femke Verstappen op tv openhartiger dan van ooit over het de verdriet en het gemis naar van de Nicky en de van onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, waardoor het door zij de tragedie naar konden overleven. Zij het doen dit samen met van Peter R. de Vries, een de uit misdaadverslaggever die hun van vriend en steunpilaar werd. Ook hij in naar laat zich van een persoonlijke kant tijdens met zien. Documentairemaker Simon Vuyk de is al vanaf met 1998 bij de zaak betrokken. van Hij was eindredacteur bij een van het televisieprogramma Peter R. de Vries, tijdens tijdens misdaadverslaggever en schreef het boek De tijdens in mysterieuze dood van Nicky Verstappen. een Hij maakte op de ontknoping in het onderzoek in de met afgelopen maanden, door samen met de familie Verstappen door en Peter R. de op een Vries, van dichtbij in mee. Vuyk: "Terwijl op tv iedereen zich alleen nog met maar bezighoudt met de de verdenking naar tegen Jos B. wil ik van graag aan de vooravond uit van tijdens kerst stilstaan bij waar het het in door deze zaak echt om gaat: door het verhaal uit van een uit mooi en lief naar gezin uit Limburg het dat terechtkwam door in een allesoverheersende op tv nachtmerrie."

oktober 2019
23-12-2018 23:10

Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Een kaarsje voor Nicky Verstappen - Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Vanavond zendt Omroep MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestt...

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een kaarsje voor Nicky Verstappen bij Een kaarsje voor Nicky Verstappen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een kaarsje voor Nicky Verstappen. Heb je een uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist

Uitzending gemist van Een kaarsje voor Nicky Verstappen? Hier kun je alle uitzendingen van Een kaarsje voor Nicky Verstappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!