Programma gemist?

Vanavond de zendt Omroep van MAX 'Een kaarsje voor Nicky de Verstappen' uit. In de van aangrijpende documentaire blikken uit de door ouders van Nicky naar Verstappen, die in uit 1998 door een op tv misdrijf om met het leven kwam, door terug op het van drama dat hun levens compleet op verwoestte. De doorbraak op in de zaak met Nicky Verstappen is een van de de belangrijkste nieuwsfeiten uit uit in 2018. Een spectaculaire DNA-match bracht de deze in zomer nieuwe op tv hoop in de harten van de op tv ouders en op het zusje met van het 11-jarige jongetje uit van Limburg. Krijgen zij op na twintig jaar uit eindelijk antwoord in op de vraag een hoe hun naar geliefde Nicky in augustus op tv 1998 om in het leven kwam? Hoe op tv bang is hij tijdens op in zijn laatste momenten geweest? En door welke naar rol heeft de gearresteerde met Jos B. daarbij naar gespeeld? Zullen zij naar tijdens zijn strafproces de waarheid met horen waar zij tijdens tijdens al zo lang naar op van zoek zijn? In naar Een kaarsje naar voor Nicky Verstappen vertellen Berthie, op tv Peetje in en Femke Verstappen openhartiger in dan ooit over op het verdriet en tijdens het gemis van Nicky naar en de onvoorwaardelijke een liefde een voor elkaar, waardoor zij de met tragedie tijdens konden overleven. Zij doen het dit samen met tijdens Peter R. de op Vries, de in misdaadverslaggever die hun vriend en steunpilaar uit werd. Ook door hij laat zich tijdens van een persoonlijke kant van zien. Documentairemaker Simon Vuyk een met is al vanaf 1998 bij de een zaak betrokken. Hij het was eindredacteur bij uit het de televisieprogramma Peter van R. de Vries, van misdaadverslaggever en schreef het boek op De mysterieuze dood van tijdens Nicky door Verstappen. Hij maakte de een ontknoping uit in het onderzoek uit de afgelopen maanden, samen met de tijdens tijdens familie Verstappen en op Peter R. de door Vries, van dichtbij mee. Vuyk: van "Terwijl iedereen van zich alleen nog maar bezighoudt tijdens met de in verdenking tegen Jos naar B. van wil ik graag aan de vooravond een van kerst naar stilstaan bij door waar het in deze zaak naar de echt om gaat: een het verhaal van een mooi in en een lief gezin uit Limburg dat terechtkwam van in een allesoverheersende met een nachtmerrie."

september 2021
23-12-2018 23:10

Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Een kaarsje voor Nicky Verstappen - Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Vanavond zendt Omroep MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestt...

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een kaarsje voor Nicky Verstappen bij Een kaarsje voor Nicky Verstappen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een kaarsje voor Nicky Verstappen. Heb je een uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist

Uitzending gemist van Een kaarsje voor Nicky Verstappen? Hier kun je alle uitzendingen van Een kaarsje voor Nicky Verstappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!