Programma gemist?

Vanavond het zendt Omroep met MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' van uit. In de naar aangrijpende documentaire blikken het het de ouders van Nicky Verstappen, een die in op tv 1998 door in een misdrijf om het leven kwam, op tv terug in op het in drama dat hun op tv levens compleet verwoestte. De doorbraak in de naar zaak door Nicky Verstappen tijdens is een van de belangrijkste nieuwsfeiten op tv een uit 2018. Een spectaculaire het DNA-match bracht deze zomer nieuwe het hoop in op tv de door harten van de ouders en op tv het zusje van met het 11-jarige met jongetje uit de Limburg. Krijgen zij na het twintig jaar eindelijk uit antwoord op de vraag op hoe hun geliefde Nicky een in augustus 1998 tijdens om het op leven kwam? Hoe in bang is het hij tijdens zijn laatste momenten op tv geweest? En naar welke rol heeft de uit op gearresteerde Jos B. daarbij in gespeeld? Zullen op tv zij tijdens zijn strafproces de de waarheid het horen waar zij al zo lang door naar op zoek tijdens naar zijn? In Een kaarsje naar voor Nicky Verstappen vertellen Berthie, naar Peetje en Femke Verstappen het openhartiger dan uit ooit over het door verdriet en het tijdens gemis van van Nicky en de onvoorwaardelijke op tv liefde voor elkaar, waardoor in zij de tragedie naar konden overleven. Zij met tijdens doen dit samen met met Peter R. uit de Vries, de misdaadverslaggever die het hun vriend en door steunpilaar werd. Ook hij met laat een zich van een uit persoonlijke kant zien. Documentairemaker Simon Vuyk op uit is al vanaf 1998 bij uit de in zaak betrokken. Hij door was eindredacteur bij het televisieprogramma uit Peter R. de het Vries, misdaadverslaggever de en schreef het boek tijdens De mysterieuze dood de van Nicky Verstappen. Hij op tv maakte de ontknoping met in het het onderzoek de de afgelopen maanden, door samen met de familie door Verstappen en Peter R. op de Vries, van dichtbij op tv mee. Vuyk: "Terwijl het iedereen zich het alleen nog maar bezighoudt op met de verdenking uit tegen Jos een B. wil ik graag van aan in de vooravond van kerst stilstaan op tv op tv bij waar het in de deze zaak echt om gaat: het het de verhaal van een met mooi en van lief gezin uit Limburg de dat terechtkwam in een tijdens allesoverheersende op nachtmerrie."

januari 2021
23-12-2018 23:10

Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Een kaarsje voor Nicky Verstappen - Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Vanavond zendt Omroep MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestt...

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een kaarsje voor Nicky Verstappen bij Een kaarsje voor Nicky Verstappen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een kaarsje voor Nicky Verstappen. Heb je een uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist

Uitzending gemist van Een kaarsje voor Nicky Verstappen? Hier kun je alle uitzendingen van Een kaarsje voor Nicky Verstappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!