Programma gemist?

Vanavond in zendt Omroep MAX 'Een in kaarsje voor Nicky Verstappen' naar uit. In op de uit aangrijpende documentaire blikken de ouders met van door Nicky Verstappen, die in een 1998 door een misdrijf om op tv het door leven kwam, terug op tv op het drama dat uit hun levens compleet verwoestte. De met het doorbraak in de zaak Nicky Verstappen tijdens is in een van de belangrijkste naar nieuwsfeiten uit 2018. tijdens Een spectaculaire van DNA-match bracht deze zomer naar nieuwe hoop in de naar het harten van de met ouders en het in zusje van het 11-jarige jongetje uit uit Limburg. Krijgen met zij na twintig het jaar eindelijk uit antwoord op de de vraag hoe de hun geliefde Nicky in augustus 1998 door om het met leven kwam? Hoe door bang tijdens is hij tijdens zijn laatste momenten de geweest? En door welke rol heeft naar de gearresteerde Jos B. naar op daarbij gespeeld? Zullen zij de tijdens zijn strafproces de waarheid uit horen het waar zij al naar zo lang naar op zoek een zijn? In Een de kaarsje voor Nicky op tv Verstappen vertellen Berthie, met Peetje en Femke een Verstappen openhartiger dan het ooit uit over het verdriet en het gemis het van Nicky en op tv de onvoorwaardelijke liefde van voor elkaar, waardoor het met zij de tragedie konden overleven. tijdens Zij doen van dit samen met op Peter R. de Vries, de de misdaadverslaggever die hun naar vriend in en steunpilaar werd. Ook op tv hij laat zich van het een persoonlijke een kant zien. Documentairemaker Simon Vuyk op tv is al van vanaf 1998 bij door de op tv zaak betrokken. Hij was eindredacteur uit bij de het televisieprogramma Peter R. op tv de Vries, misdaadverslaggever en schreef uit door het boek De in mysterieuze dood van Nicky Verstappen. op tv Hij in maakte de ontknoping in het op onderzoek op tv de afgelopen maanden, samen met naar de uit familie Verstappen en Peter in R. de door Vries, van dichtbij mee. Vuyk: "Terwijl uit iedereen zich alleen in nog door maar bezighoudt op tv met de verdenking tegen Jos B. uit op tv wil ik graag aan uit de vooravond van kerst op stilstaan bij waar de het in deze zaak tijdens echt naar om gaat: het verhaal de van een het mooi en lief gezin door uit Limburg uit dat terechtkwam in een een allesoverheersende op nachtmerrie."

september 2020
23-12-2018 23:10

Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Een kaarsje voor Nicky Verstappen - Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Vanavond zendt Omroep MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestt...

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een kaarsje voor Nicky Verstappen bij Een kaarsje voor Nicky Verstappen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een kaarsje voor Nicky Verstappen. Heb je een uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist

Uitzending gemist van Een kaarsje voor Nicky Verstappen? Hier kun je alle uitzendingen van Een kaarsje voor Nicky Verstappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!