Programma gemist?

Vanavond het zendt Omroep MAX een 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' in uit uit. In de aangrijpende documentaire blikken het door de ouders van Nicky Verstappen, die naar in 1998 uit door een op tv misdrijf om in het leven kwam, terug op het door drama dat hun in levens compleet verwoestte. De een uit doorbraak in de zaak Nicky tijdens Verstappen naar is een van uit de belangrijkste nieuwsfeiten uit 2018. Een het spectaculaire door DNA-match bracht van deze zomer nieuwe uit hoop in de harten de van de ouders en met het zusje van de het 11-jarige jongetje uit naar Limburg. Krijgen een zij na twintig jaar uit eindelijk het antwoord op tijdens de vraag hoe hun het geliefde Nicky in naar augustus 1998 om het een leven kwam? Hoe met bang is naar hij tijdens zijn laatste momenten naar geweest? En door welke rol heeft van de gearresteerde Jos B. in daarbij gespeeld? een Zullen zij tijdens zijn een strafproces de waarheid in horen waar in zij al naar zo lang naar uit op zoek zijn? In door Een kaarsje voor naar Nicky Verstappen vertellen Berthie, Peetje in en Femke Verstappen uit openhartiger dan ooit van over het verdriet van en tijdens het gemis van op Nicky en de onvoorwaardelijke door liefde voor elkaar, naar waardoor zij de tragedie in konden overleven. met Zij doen dit door samen met Peter R. door de Vries, tijdens de misdaadverslaggever op tv die hun naar vriend en steunpilaar werd. naar Ook hij laat zich van tijdens naar een persoonlijke kant zien. Documentairemaker Simon Vuyk naar is al vanaf in 1998 bij de door zaak betrokken. door Hij was eindredacteur bij van het televisieprogramma op Peter R. de Vries, een misdaadverslaggever de en schreef in het boek De de mysterieuze dood van een Nicky Verstappen. Hij van maakte de ontknoping in het onderzoek door de uit afgelopen maanden, samen met naar de in familie Verstappen en in Peter R. de Vries, op tv van dichtbij door mee. Vuyk: "Terwijl op tv iedereen zich alleen nog maar bezighoudt op tv met op de verdenking tegen door Jos B. wil ik graag van aan de het vooravond van kerst met stilstaan bij waar uit het in deze op tv zaak echt om gaat: met het verhaal van tijdens een op mooi en lief in gezin uit Limburg uit dat terechtkwam in in een allesoverheersende van nachtmerrie."

mei 2021
23-12-2018 23:10

Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Een kaarsje voor Nicky Verstappen - Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Vanavond zendt Omroep MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestt...

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een kaarsje voor Nicky Verstappen bij Een kaarsje voor Nicky Verstappen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een kaarsje voor Nicky Verstappen. Heb je een uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist

Uitzending gemist van Een kaarsje voor Nicky Verstappen? Hier kun je alle uitzendingen van Een kaarsje voor Nicky Verstappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!