Programma gemist?

Vanavond naar zendt Omroep uit MAX 'Een kaarsje voor uit Nicky Verstappen' tijdens uit. In de aangrijpende documentaire blikken tijdens de ouders van uit een Nicky Verstappen, die in uit 1998 door tijdens een misdrijf om op tv het leven kwam, terug door op het drama dat hun tijdens op tv levens compleet verwoestte. De van doorbraak in de zaak Nicky de Verstappen is een van door de belangrijkste nieuwsfeiten met uit 2018. Een in spectaculaire DNA-match bracht op deze op tv zomer nieuwe hoop in op de uit harten van de ouders het en het in zusje van het 11-jarige jongetje in uit Limburg. Krijgen een zij op tv na twintig jaar eindelijk antwoord op een de vraag hoe op hun op geliefde Nicky in tijdens augustus 1998 om het leven met kwam? Hoe bang met is van hij tijdens zijn laatste op momenten het geweest? En welke rol heeft op tv de gearresteerde Jos B. van daarbij gespeeld? een Zullen zij tijdens naar zijn een strafproces de waarheid in horen waar zij al een zo lang naar op van zoek zijn? In Een op tv kaarsje op tv voor Nicky Verstappen vertellen van Berthie, Peetje en Femke het Verstappen openhartiger dan ooit het over het verdriet het en het tijdens gemis van Nicky in en op tv de onvoorwaardelijke liefde voor op elkaar, waardoor zij de uit tragedie konden overleven. naar Zij doen dit op samen met de Peter R. de van Vries, de misdaadverslaggever uit die hun vriend en op tv steunpilaar werd. Ook hij met laat tijdens zich van een persoonlijke kant van zien. Documentairemaker in Simon Vuyk is al vanaf in 1998 bij de met met zaak betrokken. Hij was in eindredacteur bij het televisieprogramma Peter op R. de Vries, het naar misdaadverslaggever en schreef het het boek De mysterieuze dood van de op tv Nicky Verstappen. Hij maakte tijdens de ontknoping in door het onderzoek de afgelopen van maanden, tijdens samen met de familie Verstappen en van de Peter R. de Vries, van op dichtbij mee. Vuyk: "Terwijl uit iedereen zich in alleen nog maar op bezighoudt uit met de verdenking tegen Jos B. de wil ik met graag aan de tijdens vooravond van op kerst stilstaan uit bij waar het in deze zaak tijdens echt om gaat: met het door verhaal van van een mooi en lief in gezin uit Limburg dat terechtkwam op in een allesoverheersende van naar nachtmerrie."

mei 2020
23-12-2018 23:10

Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Een kaarsje voor Nicky Verstappen - Docu: Een kaarsje voor Nicky Verstappen

Vanavond zendt Omroep MAX 'Een kaarsje voor Nicky Verstappen' uit. In de aangrijpende documentaire blikken de ouders van Nicky Verstappen, die in 1998 door een misdrijf om het leven kwam, terug op het drama dat hun levens compleet verwoestt...

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een kaarsje voor Nicky Verstappen bij Een kaarsje voor Nicky Verstappen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een kaarsje voor Nicky Verstappen. Heb je een uitzending van Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een kaarsje voor Nicky Verstappen gemist

Uitzending gemist van Een kaarsje voor Nicky Verstappen? Hier kun je alle uitzendingen van Een kaarsje voor Nicky Verstappen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!