Programma gemist?

Leo Fijen heeft op tv de als programmamaker en gezicht met van de KRO meer een dan 50 op tv kloosters bezocht voor de het kloosterserie. naar Hij keert voor een speciale reeks het nog één keer een terug van naar de mooiste abdijen. Kartuizer op tv Marcellin Theeuwes besluit naar deze reeks en het een praat met Leo openhartig uit over zijn naderende met dood. In het tijdens diepe zuiden op tv van Frankrijk laat hij zien van waar hij op tv straks begraven naar wordt: in zijn habijt, zonder door kist, met een met kruis zonder tijdens naam, want God kent ieder van van ons bij naar naar de naam. Op 2 januari jl. tijdens is Marcellin Theeuwes uit met overleden.

Bijzondere abten en van door abdissen over kwetsbaarheid, geloof en de ongeloof. Leo op Fijen heeft meer op dan vijftig van kloosters bezocht voor de naar kloosterserie. Hij keert tijdens voor een speciale de reeks rond door de feestdagen nog één op keer terug naar uit de mooiste abdijen. In op tv het nieuwe jaar uit besluit uit Marcellin Theeuwes deze op tv reeks, de kartuizer die achttien uur naar door per dag stil is, het in eenzaamheid leeft en zo naar zijn dood tegemoet naar de gaat. In het in diepe zuiden van Frankrijk laat hij tijdens zien waar hij op straks begraven in wordt: in zijn op habijt, zonder kist, met in naar een kruis zonder naam, want door God kent ieder van op tv het ons bij de door naam.

Bijzondere abten en op abdissen met over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. een Leo in Fijen heeft met meer dan vijftig kloosters bezocht voor naar de kloosterserie. Hij op tv keert voor een op tv speciale reeks tijdens rond de feestdagen uit nog één een keer terug de naar de mooiste abdijen. Hij de reist een af naar de Provence, naar Elaiè tijdens door Bollen, de benedictines die twee met keer dodelijk ziek door werd en in al een naar haar kwetsbaarheid toch gedragen werd door uit God. Ze met leeft met nog steeds, ook als 70-plusser, de ook als religieuze tijdens die soms niet kan tijdens naar geloven dat God zich de persoonlijk om op tv haar bekommert. Geloof en ongeloof, bij van een kwetsbaar het leven, dat is het het de verhaal van Elaiè uit Bollen.

Bijzondere door abten en abdissen door over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. met Leo Fijen heeft door meer dan een vijftig kloosters bezocht voor de uit de kloosterserie. Hij keert van voor een speciale reeks rond op tv Kerstmis nog één uit de keer terug naar de mooiste abdijen. op En het hij begint in de met dagen voor Kerstmis de met de trappisten op van Orval. Die keuze door heeft alles op met de feestdagen een te op maken, want de monniken in de uit driehoek een tussen Luxemburg, België en Frankrijk op tv in zijn specialisten in kaas uit en bier. Sterker door nog, ze produceren een niet meer bier en kaas het van dan de schepping hun in geeft. Ze combineren duurzaamheid met met de meest bijzondere uit soorten kaas tijdens en een bier. Die zijn van dan ook in beperkte voorraad beschikbaar. een Wie met Kerstmis van een met bijzondere trappistenbier van Orval wil met drinken, moet op tv daar moeite in voor doen. Leo Fijen reist op tv af naar een Orval en wil de weten waarom een de monniken deze op keuze maken. het Abt Lode van Hecke is er de trots het op dat de trappisten een zo op tv zorgzaam met de op schepping omgaan. Hij door leeft met de overtuiging op tv dat het leven geschonken door is, een het Kerstkind leert ons dat tijdens als geen naar ander. Maar dat kind laat door ons ook op tv zien dat God van in een de meest kwetsbare mens tijdens wordt geboren. Daarom komen de met monniken op ook op voor tijdens de kwetsbare een schepping en blijven ze aandacht tijdens vragen voor medebroeders op die in 1996 in op tv Algerije de in al hun in kwetsbaarheid als martelaar zijn op tv gestorven.

september 2021
24-01-2019 17:35

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Leo Fijen heeft als programmamaker en gezicht van de KRO meer dan 50 kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks nog één keer terug naar de mooiste abdijen. Kartuizer Marcellin Theeuwes besluit deze reeks en p...

06-01-2019 22:40

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

30-12-2018 23:20

Lioba, Provence

De mooiste kloosters van Europa - Lioba, Provence

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

23-12-2018 23:20

Klooster Orval

De mooiste kloosters van Europa - Klooster Orval

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond Kerstmis nog één keer terug naar de mooiste abdijen. En hi...

De mooiste kloosters van Europa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mooiste kloosters van Europa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mooiste kloosters van Europa bij De mooiste kloosters van Europa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mooiste kloosters van Europa. Heb je een uitzending van De mooiste kloosters van Europa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mooiste kloosters van Europa gemist

Uitzending gemist van De mooiste kloosters van Europa? Hier kun je alle uitzendingen van De mooiste kloosters van Europa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!