Programma gemist?

Leo op Fijen heeft het als programmamaker en gezicht naar van de KRO door meer dan 50 kloosters bezocht van voor met de kloosterserie. Hij keert met voor een speciale reeks door nog in één keer terug de naar de mooiste naar abdijen. Kartuizer Marcellin Theeuwes besluit door deze reeks en een praat met Leo een openhartig over van zijn naderende dood. door In het een diepe zuiden van Frankrijk laat naar hij zien waar uit hij straks begraven een tijdens wordt: in zijn habijt, zonder kist, de met een een kruis zonder naam, door want God kent ieder op tv van ons bij een de in naam. Op een 2 januari jl. van is Marcellin Theeuwes in overleden.

Bijzondere het abten en het abdissen over kwetsbaarheid, geloof en van ongeloof. Leo Fijen tijdens heeft de meer dan vijftig van kloosters bezocht voor de door kloosterserie. Hij het keert voor een speciale reeks in rond de feestdagen nog in één tijdens keer terug naar de tijdens mooiste abdijen. uit In het nieuwe in jaar besluit Marcellin in Theeuwes deze reeks, de kartuizer tijdens die achttien op tv uur per dag op tv stil is, in een eenzaamheid met leeft en zo zijn dood tegemoet door gaat. In het het de diepe zuiden van door Frankrijk laat hij zien waar door hij straks door begraven wordt: op in zijn habijt, op tv zonder kist, met een kruis tijdens zonder naam, want God een met kent ieder van ons de bij de een naam.

Bijzondere abten en een abdissen over kwetsbaarheid, van geloof met en ongeloof. Leo tijdens Fijen heeft uit meer dan vijftig kloosters met bezocht voor de door kloosterserie. Hij keert voor een op in speciale reeks rond de feestdagen op tv nog één keer terug naar naar de van mooiste abdijen. op Hij reist af het naar de Provence, naar op Elaiè tijdens Bollen, de benedictines die twee keer op door dodelijk ziek werd en in uit al haar een kwetsbaarheid toch gedragen een werd door God. Ze uit leeft nog steeds, ook het als 70-plusser, tijdens ook als op religieuze die soms niet de kan geloven dat een God de zich persoonlijk om een haar bekommert. Geloof en op tv ongeloof, bij een kwetsbaar leven, op tv dat is het met verhaal uit van Elaiè tijdens Bollen.

Bijzondere in abten en abdissen met over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. de op Leo Fijen heeft meer in dan vijftig kloosters bezocht op voor de een kloosterserie. Hij keert voor een van speciale reeks de rond Kerstmis op tv nog één keer terug van naar de mooiste in abdijen. de En hij begint van in de dagen voor Kerstmis met uit in de trappisten van Orval. Die met keuze heeft alles naar met de feestdagen van te maken, want door de monniken in in de driehoek tussen Luxemburg, door België en op Frankrijk zijn specialisten in in kaas en bier. uit Sterker nog, het ze produceren door niet meer bier door en kaas door dan de schepping hun geeft. Ze naar combineren duurzaamheid in met de meest op tv bijzondere soorten kaas en uit bier. in Die zijn dan op ook in beperkte voorraad naar beschikbaar. op Wie met Kerstmis een bijzondere door trappistenbier van Orval wil van uit drinken, moet daar moeite voor doen. een in Leo Fijen reist af van naar Orval en wil uit weten waarom de monniken van deze keuze maken. van met Abt Lode van Hecke met is er trots op dat de de trappisten zo naar zorgzaam met tijdens de schepping omgaan. Hij het het leeft met de overtuiging dat het het leven uit geschonken is, het Kerstkind uit leert ons dat het als geen ander. het Maar dat kind laat door ons ook zien van een dat God in de het meest kwetsbare op tv mens wordt geboren. Daarom uit komen de monniken tijdens ook op voor de kwetsbare door schepping in en blijven in ze aandacht vragen voor een medebroeders die in in 1996 in Algerije in door al op tv hun kwetsbaarheid als martelaar zijn naar gestorven.

januari 2021
24-01-2019 17:35

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Leo Fijen heeft als programmamaker en gezicht van de KRO meer dan 50 kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks nog één keer terug naar de mooiste abdijen. Kartuizer Marcellin Theeuwes besluit deze reeks en p...

06-01-2019 22:40

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

30-12-2018 23:20

Lioba, Provence

De mooiste kloosters van Europa - Lioba, Provence

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

23-12-2018 23:20

Klooster Orval

De mooiste kloosters van Europa - Klooster Orval

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond Kerstmis nog één keer terug naar de mooiste abdijen. En hi...

De mooiste kloosters van Europa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mooiste kloosters van Europa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mooiste kloosters van Europa bij De mooiste kloosters van Europa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mooiste kloosters van Europa. Heb je een uitzending van De mooiste kloosters van Europa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mooiste kloosters van Europa gemist

Uitzending gemist van De mooiste kloosters van Europa? Hier kun je alle uitzendingen van De mooiste kloosters van Europa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!