Programma gemist?

Leo de Fijen heeft op als programmamaker en gezicht uit van de KRO meer dan uit 50 met kloosters bezocht op tv voor de kloosterserie. Hij de keert voor een op speciale reeks nog één met keer in terug naar de mooiste abdijen. Kartuizer uit Marcellin Theeuwes door besluit door deze reeks en praat met de Leo door openhartig over zijn naderende dood. In uit het diepe uit zuiden een van Frankrijk laat hij op zien waar hij de straks begraven wordt: in door zijn naar habijt, zonder kist, met een kruis in zonder met naam, want God met kent ieder van ons op tv bij met de naam. Op 2 op januari jl. is Marcellin Theeuwes in tijdens overleden.

Bijzondere op tv abten en abdissen over kwetsbaarheid, op tv geloof naar en ongeloof. Leo Fijen met heeft meer tijdens dan vijftig uit kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij naar op tv keert voor een op speciale reeks rond de uit feestdagen nog de één keer terug naar de mooiste op tv naar abdijen. In het nieuwe jaar besluit op naar Marcellin Theeuwes deze reeks, de kartuizer uit tijdens die achttien uur per tijdens dag stil is, in uit eenzaamheid leeft en een zo zijn een dood tegemoet gaat. In het een diepe zuiden van de het Frankrijk laat hij zien waar hij door straks begraven wordt: tijdens in zijn op tv habijt, zonder naar kist, met een tijdens kruis zonder naam, want het God kent met ieder van ons bij de tijdens tijdens naam.

Bijzondere abten op en abdissen op over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. met van Leo Fijen heeft meer dan op vijftig tijdens kloosters bezocht voor de kloosterserie. uit Hij van keert voor een speciale reeks naar rond de feestdagen door nog één keer door terug naar de tijdens mooiste abdijen. de Hij reist met af naar de Provence, naar van Elaiè Bollen, de een benedictines die uit twee keer dodelijk ziek het werd en in uit al haar kwetsbaarheid toch het gedragen werd het door in God. Ze leeft nog steeds, met ook als 70-plusser, in ook als religieuze die naar soms niet in kan geloven dat God in met zich persoonlijk om haar bekommert. Geloof op tv in en ongeloof, bij een kwetsbaar van leven, dat een is het verhaal uit van Elaiè op tv Bollen.

Bijzondere het abten en abdissen een over kwetsbaarheid, door geloof en ongeloof. op Leo Fijen heeft meer tijdens dan vijftig kloosters bezocht van voor de kloosterserie. een Hij keert door voor een op tv speciale reeks rond Kerstmis nog één in de keer terug naar de mooiste op tv abdijen. En hij begint in in de tijdens dagen voor Kerstmis in met uit de trappisten van in Orval. Die keuze heeft alles op tv met de door feestdagen te maken, het want de op monniken in de een driehoek tussen Luxemburg, op België en Frankrijk zijn tijdens specialisten in op kaas en bier. Sterker nog, ze met produceren niet meer uit bier in en kaas dan de schepping de met hun geeft. Ze combineren tijdens duurzaamheid met de de meest bijzondere soorten kaas en de bier. Die tijdens zijn dan ook in van beperkte voorraad beschikbaar. uit Wie met naar Kerstmis een bijzondere trappistenbier van van Orval op tv wil drinken, moet daar naar tijdens moeite voor doen. Leo Fijen door reist af naar Orval een en wil weten naar waarom het de monniken deze keuze van maken. Abt Lode van op tv het Hecke is er trots op met dat een de trappisten zo zorgzaam met de op op tv schepping omgaan. Hij leeft met op tv de overtuiging dat een het leven geschonken uit is, het van Kerstkind leert ons dat als naar geen op tv ander. Maar dat kind door laat ons ook zien met dat God in in naar de meest kwetsbare mens het wordt geboren. Daarom in komen de monniken ook op naar voor met de kwetsbare uit schepping en blijven door ze aandacht vragen het voor medebroeders die op tv in 1996 in Algerije in al uit hun kwetsbaarheid als in martelaar op tv zijn gestorven.

mei 2020
24-01-2019 17:35

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Leo Fijen heeft als programmamaker en gezicht van de KRO meer dan 50 kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks nog één keer terug naar de mooiste abdijen. Kartuizer Marcellin Theeuwes besluit deze reeks en p...

06-01-2019 22:40

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

30-12-2018 23:20

Lioba, Provence

De mooiste kloosters van Europa - Lioba, Provence

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

23-12-2018 23:20

Klooster Orval

De mooiste kloosters van Europa - Klooster Orval

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond Kerstmis nog één keer terug naar de mooiste abdijen. En hi...

De mooiste kloosters van Europa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mooiste kloosters van Europa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mooiste kloosters van Europa bij De mooiste kloosters van Europa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mooiste kloosters van Europa. Heb je een uitzending van De mooiste kloosters van Europa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mooiste kloosters van Europa gemist

Uitzending gemist van De mooiste kloosters van Europa? Hier kun je alle uitzendingen van De mooiste kloosters van Europa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!