Programma gemist?

Leo Fijen uit heeft als programmamaker en op gezicht van de met door KRO meer dan 50 kloosters het bezocht voor de kloosterserie. uit Hij keert het voor van een speciale reeks het nog één keer het terug naar de mooiste naar abdijen. Kartuizer Marcellin Theeuwes in besluit deze naar reeks en praat naar met Leo openhartig op tv over zijn naderende dood. In op tv met het diepe zuiden van Frankrijk laat uit hij zien waar uit hij straks begraven uit wordt: de in zijn met habijt, zonder kist, op tv met een kruis tijdens zonder naam, want God kent ieder op van ons bij op tv de naam. op Op 2 januari jl. van is Marcellin Theeuwes op tv met overleden.

Bijzondere abten naar en met abdissen over kwetsbaarheid, geloof op tv en ongeloof. Leo Fijen op heeft meer naar dan vijftig tijdens kloosters bezocht voor de van kloosterserie. Hij keert voor een van speciale de reeks rond de het feestdagen nog één keer uit terug uit naar de mooiste tijdens abdijen. In het nieuwe uit jaar besluit Marcellin op Theeuwes deze reeks, de op kartuizer die achttien uur in in per dag stil is, in door eenzaamheid leeft en de zo zijn naar dood tegemoet gaat. In het op tv diepe zuiden naar van Frankrijk laat hij op zien waar naar hij straks begraven wordt: tijdens het in zijn habijt, zonder kist, de met een kruis tijdens zonder een naam, want God met kent ieder van ons bij de van naar naam.

Bijzondere het abten en abdissen op over kwetsbaarheid, geloof en in ongeloof. met Leo Fijen heeft meer dan vijftig een kloosters van bezocht voor de kloosterserie. Hij op tv keert voor met een door speciale reeks rond de feestdagen van nog één keer terug van naar in de mooiste abdijen. Hij reist in af van naar de Provence, naar op Elaiè Bollen, de benedictines uit die twee keer uit de dodelijk ziek werd en in al tijdens haar kwetsbaarheid toch in gedragen werd de door God. Ze uit leeft nog steeds, ook met tijdens als 70-plusser, ook als religieuze die het in soms niet kan geloven dat met God zich persoonlijk het om haar bekommert. uit Geloof en ongeloof, bij naar een kwetsbaar leven, uit dat is het in op tv verhaal van Elaiè een Bollen.

Bijzondere abten uit en op tv abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. een Leo Fijen door heeft meer op dan vijftig kloosters bezocht voor naar de kloosterserie. op Hij keert voor een de speciale op reeks rond Kerstmis door nog één op keer terug naar tijdens de mooiste abdijen. En hij op begint in de dagen de voor Kerstmis naar met de trappisten van op tv Orval. door Die keuze heeft naar alles met tijdens de feestdagen te naar maken, want de tijdens monniken in de driehoek tussen Luxemburg, op tv België en Frankrijk de op tv zijn specialisten in kaas en bier. tijdens Sterker nog, met ze produceren niet meer in bier en door kaas dan de schepping uit hun geeft. het Ze combineren met duurzaamheid met de door meest bijzondere door soorten kaas en bier. Die in zijn dan ook in van een beperkte voorraad beschikbaar. Wie met Kerstmis in een de bijzondere trappistenbier van Orval wil het drinken, de moet daar moeite op tv voor doen. met Leo Fijen reist door af naar Orval met en wil weten waarom een de monniken deze keuze door maken. Abt Lode uit van Hecke is er van trots op het dat het de trappisten zo de zorgzaam met de uit schepping omgaan. Hij leeft met de de overtuiging dat het door leven geschonken het is, het Kerstkind tijdens leert ons dat als het in geen ander. Maar op dat kind laat ons ook op zien dat God in op de uit meest kwetsbare mens uit wordt geboren. Daarom in komen de monniken ook op door voor uit de kwetsbare schepping naar en blijven met ze aandacht vragen voor medebroeders van die in 1996 in een door Algerije in al hun kwetsbaarheid op als martelaar zijn op tv gestorven.

juni 2021
24-01-2019 17:35

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Leo Fijen heeft als programmamaker en gezicht van de KRO meer dan 50 kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks nog één keer terug naar de mooiste abdijen. Kartuizer Marcellin Theeuwes besluit deze reeks en p...

06-01-2019 22:40

La Grande Chartreuse, Grenoble

De mooiste kloosters van Europa - La Grande Chartreuse, Grenoble

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

30-12-2018 23:20

Lioba, Provence

De mooiste kloosters van Europa - Lioba, Provence

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond de feestdagen nog één keer terug naar de mooiste abdijen. ...

23-12-2018 23:20

Klooster Orval

De mooiste kloosters van Europa - Klooster Orval

Bijzondere abten en abdissen over kwetsbaarheid, geloof en ongeloof. Leo Fijen heeft meer dan vijftig kloosters bezocht voor de kloosterserie. Hij keert voor een speciale reeks rond Kerstmis nog één keer terug naar de mooiste abdijen. En hi...

De mooiste kloosters van Europa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mooiste kloosters van Europa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mooiste kloosters van Europa bij De mooiste kloosters van Europa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mooiste kloosters van Europa. Heb je een uitzending van De mooiste kloosters van Europa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mooiste kloosters van Europa gemist

Uitzending gemist van De mooiste kloosters van Europa? Hier kun je alle uitzendingen van De mooiste kloosters van Europa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-01-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!