Programma gemist?

Na op vele positieve reacties door van pers op en publiek op de met Rusland/Peter en de Wolf-special van door De de Wereld Draait Door van uit maandag 10 december, in wordt naar deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special in van De Wereld het Draait in Door werd maandag afgesloten in door het naar Nederlandse Kamerorkest onder op leiding van Gordan Nikolic. In uit bijna een het half uur van speelden zij op tv het complete stuk van Sergej Prokofjev, uit met tafelheer door Paul de Leeuw als de van verteller. Het geheel werd ondersteund met op tv speciaal geanimeerde van tekeningen van de tijdens Zwitserse de illustrator Jörg Müller. Het muzikale sprookje door is een niet zomaar een naar sprookje. Het is geschreven op tv in 1936 tijdens tegen de op achtergrond van communisme en het censuur, waar Prokofjev uit de Russische het ziel van vrede tijdens en gevaar meesterlijk in op tv heeft verwerkt.

september 2020
25-12-2018 14:40

DWDD presenteert: Peter en de Wolf

DWDD presenteert: Peter en de Wolf - DWDD presenteert: Peter en de Wolf

Na vele positieve reacties van pers en publiek op de Rusland/Peter en de Wolf-special van De Wereld Draait Door van maandag 10 december, wordt deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special van De Wereld Draait Door werd maandag afgeslote...

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Peter en de Wolf bij DWDD presenteert: Peter en de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Peter en de Wolf. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Peter en de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Peter en de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!