Programma gemist?

Na vele de positieve op tv reacties van pers en publiek op de de Rusland/Peter en een een de Wolf-special van van De Wereld Draait in Door van maandag 10 december, uit wordt uit deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special met van van De Wereld Draait Door werd het maandag een afgesloten door het naar Nederlandse Kamerorkest onder uit leiding van Gordan tijdens Nikolic. In bijna een half een uur met speelden zij met het complete stuk het van Sergej Prokofjev, met tijdens tafelheer Paul de Leeuw als een verteller. Het op tv geheel werd ondersteund met tijdens speciaal van geanimeerde tekeningen van de Zwitserse op tv een illustrator Jörg Müller. Het muzikale op tv sprookje is niet door zomaar de een sprookje. Het is op tv geschreven in door 1936 tegen de in achtergrond van communisme en tijdens censuur, waar Prokofjev de Russische de van ziel van vrede en gevaar naar meesterlijk een in heeft verwerkt.

april 2021
25-12-2018 14:40

DWDD presenteert: Peter en de Wolf

DWDD presenteert: Peter en de Wolf - DWDD presenteert: Peter en de Wolf

Na vele positieve reacties van pers en publiek op de Rusland/Peter en de Wolf-special van De Wereld Draait Door van maandag 10 december, wordt deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special van De Wereld Draait Door werd maandag afgeslote...

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Peter en de Wolf bij DWDD presenteert: Peter en de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Peter en de Wolf. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Peter en de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Peter en de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!