Programma gemist?

Na een vele positieve reacties naar van pers en publiek in op de Rusland/Peter en met de Wolf-special van op De Wereld Draait op tv Door van door maandag 10 op december, wordt deze tijdens vertolking nogmaals uitgezonden. De door special van De door Wereld op tv Draait Door werd maandag afgesloten met door het Nederlandse Kamerorkest op onder tijdens leiding van naar Gordan Nikolic. In uit bijna een half uur uit speelden zij in het complete stuk tijdens van Sergej Prokofjev, met met tafelheer Paul de naar Leeuw als verteller. Het geheel het de werd ondersteund met speciaal het geanimeerde tekeningen tijdens van de Zwitserse door illustrator Jörg Müller. Het van muzikale sprookje is niet zomaar een een sprookje. Het tijdens is met geschreven in 1936 in tegen de uit achtergrond van communisme naar en censuur, waar Prokofjev een de Russische ziel van door vrede en gevaar een meesterlijk in op tv heeft verwerkt.

augustus 2021
25-12-2018 14:40

DWDD presenteert: Peter en de Wolf

DWDD presenteert: Peter en de Wolf - DWDD presenteert: Peter en de Wolf

Na vele positieve reacties van pers en publiek op de Rusland/Peter en de Wolf-special van De Wereld Draait Door van maandag 10 december, wordt deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special van De Wereld Draait Door werd maandag afgeslote...

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Peter en de Wolf bij DWDD presenteert: Peter en de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Peter en de Wolf. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Peter en de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Peter en de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!