Programma gemist?

Na vele een positieve reacties van naar pers en naar publiek op de naar Rusland/Peter en de Wolf-special van van De Wereld Draait tijdens Door van maandag tijdens 10 december, wordt naar deze vertolking een nogmaals met uitgezonden. De special van De Wereld op tv Draait Door werd naar maandag afgesloten in door het Nederlandse Kamerorkest tijdens tijdens onder leiding van met Gordan Nikolic. In bijna een een half uur op tv speelden zij het complete het stuk van op Sergej Prokofjev, met tafelheer tijdens Paul de uit Leeuw als verteller. in Het geheel werd tijdens ondersteund met speciaal geanimeerde tijdens tekeningen van de Zwitserse uit illustrator Jörg Müller. op tv Het muzikale door sprookje is niet het zomaar een sprookje. Het met is van geschreven in 1936 tegen de de achtergrond van communisme een en censuur, waar tijdens met Prokofjev de Russische ziel met van vrede de en gevaar meesterlijk in tijdens heeft verwerkt.

november 2019
25-12-2018 14:40

DWDD presenteert: Peter en de Wolf

DWDD presenteert: Peter en de Wolf - DWDD presenteert: Peter en de Wolf

Na vele positieve reacties van pers en publiek op de Rusland/Peter en de Wolf-special van De Wereld Draait Door van maandag 10 december, wordt deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special van De Wereld Draait Door werd maandag afgeslote...

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Peter en de Wolf bij DWDD presenteert: Peter en de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Peter en de Wolf. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Peter en de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Peter en de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!