Programma gemist?

Na naar vele positieve reacties in van pers en een publiek op de Rusland/Peter en door de Wolf-special tijdens van uit De Wereld Draait Door van maandag het 10 uit december, wordt deze een vertolking nogmaals in uitgezonden. De special van De de Wereld Draait tijdens Door werd maandag afgesloten door uit op tv het Nederlandse Kamerorkest onder leiding op van naar Gordan Nikolic. In bijna een half tijdens uur speelden in zij het complete op stuk van het Sergej Prokofjev, met tafelheer Paul in de Leeuw van als naar verteller. Het geheel werd ondersteund op tv met speciaal geanimeerde tekeningen in het van de Zwitserse een illustrator Jörg Müller. Het van muzikale sprookje is niet een zomaar een sprookje. op Het is naar geschreven in een 1936 tegen de achtergrond van tijdens communisme en censuur, op waar Prokofjev de op tv Russische ziel van een vrede en gevaar in meesterlijk in een heeft verwerkt.

juni 2020
25-12-2018 14:40

DWDD presenteert: Peter en de Wolf

DWDD presenteert: Peter en de Wolf - DWDD presenteert: Peter en de Wolf

Na vele positieve reacties van pers en publiek op de Rusland/Peter en de Wolf-special van De Wereld Draait Door van maandag 10 december, wordt deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special van De Wereld Draait Door werd maandag afgeslote...

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Peter en de Wolf bij DWDD presenteert: Peter en de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Peter en de Wolf. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Peter en de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Peter en de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!