Programma gemist?

Na vele positieve tijdens reacties op van pers en publiek van op de Rusland/Peter door en de tijdens Wolf-special van De Wereld op Draait Door van maandag naar 10 december, door wordt deze tijdens vertolking nogmaals in uitgezonden. De special van De het Wereld een Draait Door werd naar maandag afgesloten door het Nederlandse Kamerorkest op tv onder het leiding van Gordan Nikolic. in In bijna een tijdens half uur speelden zij naar het complete stuk de van op Sergej Prokofjev, de met tafelheer Paul de Leeuw de als verteller. het Het geheel werd ondersteund met op speciaal geanimeerde op tekeningen van de naar Zwitserse illustrator Jörg Müller. de Het door muzikale sprookje is niet van zomaar een sprookje. op tv Het is op tv geschreven in 1936 door tegen de achtergrond met van communisme uit en censuur, waar Prokofjev naar de Russische ziel van in vrede en op gevaar meesterlijk in uit heeft verwerkt.

januari 2021
25-12-2018 14:40

DWDD presenteert: Peter en de Wolf

DWDD presenteert: Peter en de Wolf - DWDD presenteert: Peter en de Wolf

Na vele positieve reacties van pers en publiek op de Rusland/Peter en de Wolf-special van De Wereld Draait Door van maandag 10 december, wordt deze vertolking nogmaals uitgezonden. De special van De Wereld Draait Door werd maandag afgeslote...

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Peter en de Wolf bij DWDD presenteert: Peter en de Wolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Peter en de Wolf. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Peter en de Wolf gemist

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Peter en de Wolf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Peter en de Wolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!