Programma gemist?

De Wilde Stad naar is een gezinsfilm met door die spannende en verrassende documentairebeelden biedt uit van de uit stedelijke natuur. Een stadse door film van die dynamiek, op tv snelheid, kracht, schoonheid en humor van op tv door de natuur in een stedelijke op tv omgeving laat in zien met verrassende plotwendingen. Een door naar meeslepend verhaal vol avontuurlijke een ontmoetingen tussen uit dieren en mensen een met in de hoofdrol van de bekende door filmkater Abatutu. De kat is tijdens een rasechte het stadsbewoner van Amsterdam. Hij houdt op tv van door de stad, weet elk op plekje op te vinden en kent van zijn bewoners, zowel dieren een als het mensen. Hij ziet dingen een die voor veel mensen op tv onopgemerkt tijdens blijven, simpelweg omdat ze te van druk zijn, uit met zichzelf of uit met hun mobiele telefoon op tv en hij geeft naar daar commentaar op. Voice-over: in Martijn tijdens Fischer.

september 2020
10-06-2019 13:30

De Wilde Stad

De Wilde Stad - De Wilde Stad

De Wilde Stad is een gezinsfilm die spannende en verrassende documentairebeelden biedt van de stedelijke natuur. Een stadse film die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verr...

De Wilde Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Stad bij De Wilde Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Stad. Heb je een uitzending van De Wilde Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Stad gemist

Uitzending gemist van De Wilde Stad? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!