Programma gemist?

De van Wilde Stad is met een gezinsfilm die uit spannende en verrassende met documentairebeelden biedt van de de stedelijke natuur. Een stadse van film die dynamiek, met snelheid, kracht, in schoonheid door en humor van de naar natuur in een stedelijke omgeving een in laat zien met het verrassende plotwendingen. Een uit meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen met tussen dieren en tijdens mensen met in de met hoofdrol de met bekende filmkater Abatutu. De het op kat is een het rasechte stadsbewoner van Amsterdam. Hij de houdt van de stad, van met weet elk plekje te vinden van en kent zijn bewoners, van in zowel dieren als mensen. Hij ziet met dingen een die voor veel uit mensen onopgemerkt blijven, een simpelweg omdat het ze te druk zijn, in met zichzelf of met hun met mobiele telefoon de en hij met geeft daar commentaar op. Voice-over: op tv Martijn een Fischer.

mei 2021
10-06-2019 13:30

De Wilde Stad

De Wilde Stad - De Wilde Stad

De Wilde Stad is een gezinsfilm die spannende en verrassende documentairebeelden biedt van de stedelijke natuur. Een stadse film die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verr...

De Wilde Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Stad bij De Wilde Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Stad. Heb je een uitzending van De Wilde Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Stad gemist

Uitzending gemist van De Wilde Stad? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!