Programma gemist?

De het Wilde Stad is de een gezinsfilm die spannende in en verrassende documentairebeelden biedt tijdens van de tijdens stedelijke natuur. Een stadse naar film die uit dynamiek, snelheid, kracht, met schoonheid en humor in van de natuur naar in uit een stedelijke omgeving laat zien de met verrassende plotwendingen. Een tijdens de meeslepend verhaal vol avontuurlijke een ontmoetingen tussen op dieren en mensen een met in de hoofdrol van de bekende de filmkater Abatutu. De kat met is een op rasechte stadsbewoner van het Amsterdam. Hij houdt van de naar stad, weet elk plekje van te een vinden en kent zijn bewoners, het zowel dieren op tv als mensen. Hij ziet met op tv dingen die voor veel met mensen onopgemerkt blijven, van simpelweg omdat ze de te druk op zijn, met zichzelf met of met hun mobiele telefoon en op tv hij geeft daar door commentaar op. Voice-over: door Martijn op Fischer.

juli 2021
10-06-2019 13:30

De Wilde Stad

De Wilde Stad - De Wilde Stad

De Wilde Stad is een gezinsfilm die spannende en verrassende documentairebeelden biedt van de stedelijke natuur. Een stadse film die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verr...

De Wilde Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Stad bij De Wilde Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Stad. Heb je een uitzending van De Wilde Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Stad gemist

Uitzending gemist van De Wilde Stad? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!