Programma gemist?

De door Wilde Stad is een gezinsfilm een die spannende en uit verrassende documentairebeelden biedt het van de de stedelijke natuur. Een stadse het film een die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid op en humor uit van de met natuur in een stedelijke omgeving door laat zien met een verrassende plotwendingen. Een naar meeslepend verhaal vol de avontuurlijke van ontmoetingen tussen met dieren en mensen met in de de hoofdrol een de bekende filmkater Abatutu. op tv De kat is de een rasechte stadsbewoner van met tijdens Amsterdam. Hij houdt van de stad, tijdens weet elk plekje met te vinden en uit kent zijn door bewoners, zowel een dieren als mensen. Hij tijdens ziet dingen op tv die voor uit veel mensen onopgemerkt blijven, simpelweg op omdat met ze te druk het zijn, met zichzelf in of met hun tijdens mobiele telefoon en hij uit geeft daar commentaar in op. Voice-over: Martijn op tv Fischer.

januari 2021
10-06-2019 13:30

De Wilde Stad

De Wilde Stad - De Wilde Stad

De Wilde Stad is een gezinsfilm die spannende en verrassende documentairebeelden biedt van de stedelijke natuur. Een stadse film die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verr...

De Wilde Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Stad bij De Wilde Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Stad. Heb je een uitzending van De Wilde Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Stad gemist

Uitzending gemist van De Wilde Stad? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!