Programma gemist?

De naar Wilde Stad is een met gezinsfilm die op spannende en verrassende documentairebeelden met biedt van door de stedelijke natuur. door Een stadse film die dynamiek, van snelheid, een kracht, schoonheid en door humor van in de natuur in met een stedelijke omgeving laat zien met met tijdens verrassende plotwendingen. Een meeslepend verhaal vol het uit avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen tijdens van met in de hoofdrol de bekende naar filmkater naar Abatutu. De kat is een de rasechte de stadsbewoner van Amsterdam. Hij houdt het van tijdens de stad, weet elk plekje op tv te vinden op tv en kent zijn bewoners, met zowel dieren als van mensen. Hij ziet met dingen die voor van veel mensen onopgemerkt op door blijven, simpelweg omdat van ze te druk uit zijn, met zichzelf of met hun naar mobiele telefoon door en hij geeft daar op tv commentaar op. uit Voice-over: Martijn in Fischer.

mei 2020
10-06-2019 13:30

De Wilde Stad

De Wilde Stad - De Wilde Stad

De Wilde Stad is een gezinsfilm die spannende en verrassende documentairebeelden biedt van de stedelijke natuur. Een stadse film die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verr...

De Wilde Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Stad bij De Wilde Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Stad. Heb je een uitzending van De Wilde Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Stad gemist

Uitzending gemist van De Wilde Stad? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!