Programma gemist?

De op Wilde Stad de is een gezinsfilm die spannende en op tv verrassende het documentairebeelden biedt van de op tv stedelijke natuur. door Een stadse film die de dynamiek, op snelheid, kracht, schoonheid van en humor van de natuur naar in een stedelijke op omgeving laat zien met een verrassende plotwendingen. Een uit uit meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen het dieren en mensen door met in een de hoofdrol de tijdens bekende filmkater Abatutu. De uit kat het is een in rasechte stadsbewoner van door Amsterdam. Hij houdt van door de stad, weet elk plekje uit door te vinden en kent in zijn bewoners, zowel dieren als in mensen. in Hij ziet dingen die voor in uit veel mensen onopgemerkt blijven, simpelweg omdat een ze een te druk zijn, met tijdens zichzelf of met hun het mobiele telefoon en uit hij geeft uit daar door commentaar op. Voice-over: Martijn door Fischer.

juni 2021
10-06-2019 13:30

De Wilde Stad

De Wilde Stad - De Wilde Stad

De Wilde Stad is een gezinsfilm die spannende en verrassende documentairebeelden biedt van de stedelijke natuur. Een stadse film die dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verr...

De Wilde Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Stad bij De Wilde Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Stad. Heb je een uitzending van De Wilde Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Stad gemist

Uitzending gemist van De Wilde Stad? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!