Programma gemist?

Muzikale naar show op naar het Grotekerkplein in Rotterdam. op tv 'Kerstfeest in de een Stad' is uitgegroeid tot het het van jaarlijkse nationale kerstevenement door op de Nederlandse met televisie. De hartverwarmende muzikale optredens uit van de artiesten samen met met van de Eric van Tijn-band met vormen het warme door hart van 'Kerstfeest in een de Stad'. in Tino Martin, Berget door Lewis, Anneke van het Giersbergen en met Kaj van der Voort vormen het de muzikale cast. op tv uit Zij zingen het kerstverhaal op tv aan de hand uit van oude klassieke op en nieuwe moderne kerstliederen. van Nieuw dit jaar is het de lichtjestocht met door met Rotterdam, waarbij mensen uit de alle lagen van de Rotterdamse op bevolking samen met de elkaar door op de stad naar trekken. EO-presentator Anne-Mar in Zwart doet verslag van deze naar tocht. Ook het luisteren we van naar indrukwekkende verhalen op tv van mensen die geholpen zijn in op tv door het Leger des in Heils.

mei 2020
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!