Programma gemist?

Muzikale door show op het Grotekerkplein in de een Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is met uitgegroeid tot op het uit jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse tijdens televisie. De met hartverwarmende muzikale op optredens van een de artiesten samen met de uit Eric van van Tijn-band vormen het warme hart de van 'Kerstfeest in door de Stad'. uit Tino Martin, uit Berget Lewis, Anneke de van Giersbergen en het Kaj van der Voort vormen een de muzikale tijdens cast. Zij op tv zingen het kerstverhaal aan de een hand in van oude klassieke en het nieuwe moderne van kerstliederen. Nieuw dit jaar naar is naar de lichtjestocht door een Rotterdam, waarbij mensen in uit alle lagen op van de Rotterdamse door bevolking samen met elkaar een door de op stad trekken. EO-presentator Anne-Mar van Zwart doet op verslag van deze tijdens tocht. Ook luisteren we naar indrukwekkende tijdens een verhalen van mensen in die geholpen zijn door het het Leger des een Heils.

september 2021
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!