Programma gemist?

Muzikale show op de een het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest naar in tijdens de Stad' is uitgegroeid het tot het jaarlijkse nationale op tv kerstevenement op de Nederlandse met televisie. De hartverwarmende het muzikale optredens een van de naar artiesten samen met naar de Eric van Tijn-band uit vormen het het warme hart van 'Kerstfeest in op tv op tv de Stad'. Tino Martin, met Berget Lewis, Anneke van in Giersbergen en Kaj met van der Voort door vormen het de muzikale cast. Zij zingen door het kerstverhaal van aan de hand van oude de klassieke en een nieuwe moderne kerstliederen. door Nieuw dit op tv jaar is de het lichtjestocht door op tv Rotterdam, waarbij mensen uit alle lagen naar van de uit Rotterdamse bevolking het samen met elkaar uit door de stad trekken. EO-presentator het Anne-Mar naar Zwart doet verslag uit van deze tocht. van Ook luisteren we naar door indrukwekkende verhalen van naar mensen uit die geholpen zijn door het op Leger op tv des Heils.

januari 2021
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!