Programma gemist?

Muzikale show naar op op tv het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in met van de Stad' is van uitgegroeid tot het jaarlijkse op nationale kerstevenement op de Nederlandse uit de televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van van de door artiesten samen met de Eric de van het Tijn-band vormen het door warme hart van 'Kerstfeest door in de Stad'. Tino in Martin, Berget in Lewis, Anneke van de Giersbergen en Kaj van uit der Voort door vormen de muzikale cast. het met Zij zingen het kerstverhaal aan de de hand op tv van oude klassieke en nieuwe op tv moderne kerstliederen. Nieuw naar dit jaar is van de met lichtjestocht door Rotterdam, waarbij mensen door uit alle op lagen van de door Rotterdamse bevolking samen met op het elkaar door de stad op trekken. EO-presentator Anne-Mar Zwart door doet verslag uit van deze tocht. op Ook luisteren we naar in indrukwekkende verhalen van een mensen die een geholpen zijn door het naar Leger des door Heils.

april 2021
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!