Programma gemist?

Muzikale show op het uit het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest tijdens in de op Stad' is uitgegroeid tot het een het jaarlijkse nationale kerstevenement uit op de Nederlandse op tv televisie. De hartverwarmende het muzikale optredens van de artiesten tijdens samen op tv met de Eric van tijdens Tijn-band vormen de het warme hart het van 'Kerstfeest in naar de Stad'. Tino Martin, Berget de Lewis, op tv Anneke van Giersbergen en Kaj van op tv der Voort het vormen het de muzikale cast. Zij naar zingen het kerstverhaal aan de tijdens hand van naar oude klassieke en met nieuwe moderne door kerstliederen. Nieuw dit jaar door is tijdens de lichtjestocht door Rotterdam, met waarbij mensen de uit alle lagen een van de Rotterdamse bevolking samen met met elkaar door op tv de stad de trekken. EO-presentator het Anne-Mar Zwart doet verslag van het deze op tocht. Ook luisteren door we naar indrukwekkende verhalen van mensen door die geholpen op tv zijn door op het Leger des met Heils.

oktober 2020
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!