Programma gemist?

Muzikale van show op in het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest op in de Stad' op is op uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op tv op de Nederlandse van televisie. tijdens De hartverwarmende muzikale optredens van van de artiesten op tv samen met van de Eric van Tijn-band vormen op tv met het warme hart van de 'Kerstfeest in met de Stad'. Tino Martin, Berget Lewis, tijdens met Anneke van Giersbergen en in Kaj van uit der Voort vormen de muzikale op tv cast. Zij zingen tijdens het kerstverhaal aan op de hand van een oude klassieke met en nieuwe moderne met kerstliederen. Nieuw dit jaar is het de tijdens lichtjestocht door Rotterdam, waarbij een mensen uit alle lagen naar van de door Rotterdamse bevolking samen tijdens met tijdens elkaar door de stad het trekken. EO-presentator Anne-Mar Zwart doet met door verslag van deze tocht. in Ook luisteren door we naar indrukwekkende verhalen tijdens van mensen die geholpen zijn in door het Leger met des uit Heils.

oktober 2019
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!