Programma gemist?

Muzikale met show op met het Grotekerkplein in naar Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is naar van uitgegroeid tot het in jaarlijkse nationale kerstevenement op de uit Nederlandse televisie. De hartverwarmende op muzikale door optredens van van de artiesten samen met door de Eric van Tijn-band de vormen op tv het warme hart met van 'Kerstfeest in de Stad'. Tino met Martin, Berget door Lewis, Anneke uit van Giersbergen door en Kaj van der Voort vormen tijdens de muzikale in cast. Zij zingen het naar kerstverhaal aan op tv de hand van oude op tv klassieke een en nieuwe met moderne kerstliederen. Nieuw dit jaar is het de lichtjestocht een door Rotterdam, op waarbij mensen uit alle lagen op tv van een de Rotterdamse bevolking samen uit met elkaar op door de stad trekken. naar EO-presentator Anne-Mar op tv Zwart doet verslag van deze met tocht. het Ook luisteren we naar indrukwekkende in op verhalen van mensen het die geholpen zijn door het Leger op tv des de Heils.

november 2019
25-12-2018 20:25

Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Kerstfeest in de stad - Kerstshow: Kerstfeest in de stad

Muzikale show op het Grotekerkplein in Rotterdam. 'Kerstfeest in de Stad' is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op de Nederlandse televisie. De hartverwarmende muzikale optredens van de artiesten samen met de Eric van T...

Kerstfeest in de stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstfeest in de stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstfeest in de stad bij Kerstfeest in de stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstfeest in de stad. Heb je een uitzending van Kerstfeest in de stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstfeest in de stad gemist

Uitzending gemist van Kerstfeest in de stad? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstfeest in de stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!