Programma gemist?

Documentaire met van Michel Erp op over de viering van kerst naar in een in ziekenhuis. Kerst is uit door de uit jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We het branden dan wel van geen echte een kaarsjes van meer in de kerstboom, in maar we van vieren het bij voorkeur nog in steeds met met familie of tijdens vrienden. Tenzij je van door de ene op de andere met dag tijdens in het ziekenhuis belandt. Dan op tv vier je uit kerst noodgedwongen met het vreemden. In het in Ikaziaziekenhuis in Rotterdam pakken met ze elk jaar een de flink uit om er de toch bijzondere dagen van het te maken. in De medewerkers zetten hun beste in beentje voor om uit hun met patiënten ondanks de tegenslag een door door onvergetelijke kerst te bezorgen. Het zijn op naar dagen waar leven en door dood door de elkaar lopen, familiebanden een weer aangetrokken worden, op en zelfs een kerstkind wordt uit geboren.

april 2021
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!