Programma gemist?

Documentaire van het Michel tijdens Erp over de van viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst tijdens is van door de jaren heen op tv eigenlijk hetzelfde een gebleven. We branden dan wel van geen echte kaarsjes op tv meer in de van in kerstboom, maar we vieren naar het bij voorkeur nog steeds uit met familie naar of naar vrienden. Tenzij je van de ene op op de andere de dag in het het ziekenhuis de belandt. Dan vier je door kerst noodgedwongen met vreemden. door op tv In het Ikaziaziekenhuis in op Rotterdam pakken met ze elk jaar flink uit om met er toch op bijzondere dagen uit van te maken. De naar medewerkers uit zetten hun beste beentje het voor om hun patiƫnten van ondanks tijdens de tegenslag een onvergetelijke kerst te op bezorgen. Het zijn uit dagen waar met leven en tijdens dood door elkaar lopen, familiebanden uit weer de aangetrokken worden, en zelfs een de door kerstkind wordt geboren.

januari 2021
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!