Programma gemist?

Documentaire naar van Michel Erp over de naar viering van op kerst in van een ziekenhuis. Kerst naar is door de jaren het heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We met op branden dan wel geen echte met kaarsjes door meer in de kerstboom, met maar we vieren een het bij voorkeur nog met steeds met van familie of een vrienden. Tenzij je de van de ene op tv op de andere dag in de het ziekenhuis belandt. Dan naar vier naar je kerst de noodgedwongen met vreemden. In van het Ikaziaziekenhuis in van Rotterdam pakken ze elk het jaar het flink uit om er toch bijzondere in dagen de van te maken. De medewerkers in zetten hun tijdens beste beentje voor om naar hun patiƫnten ondanks uit de tegenslag met een onvergetelijke kerst van te door bezorgen. Het zijn dagen de waar leven en op dood door elkaar in lopen, familiebanden door weer aangetrokken worden, en op tv zelfs een kerstkind tijdens wordt geboren.

juni 2020
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!