Programma gemist?

Documentaire van de Michel Erp over in de viering van kerst in in een ziekenhuis. Kerst het is door de op tv jaren uit heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We door branden dan op tv wel geen echte kaarsjes op meer in de tijdens kerstboom, de maar we vieren het van bij voorkeur nog steeds op met het familie of vrienden. de Tenzij je van de naar ene op een de andere dag in het het ziekenhuis belandt. Dan een vier je het kerst noodgedwongen met vreemden. de In van het Ikaziaziekenhuis naar in Rotterdam pakken ze elk jaar in flink uit uit om er toch bijzondere op dagen op tv van te maken. De medewerkers het zetten uit hun beste beentje voor om een hun patiƫnten ondanks met tijdens de tegenslag een uit onvergetelijke kerst te bezorgen. tijdens Het zijn dagen waar in leven en dood het door elkaar lopen, familiebanden op weer aangetrokken uit worden, en zelfs met een kerstkind wordt de geboren.

september 2020
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!