Programma gemist?

Documentaire van Michel met een Erp over de viering van van kerst in een op tv ziekenhuis. Kerst is door de op tv jaren van heen eigenlijk hetzelfde gebleven. uit We branden dan op wel geen echte kaarsjes uit meer in in de kerstboom, maar we door van vieren het bij voorkeur op tv nog steeds van met familie of vrienden. Tenzij op je tijdens van de ene op de op andere dag in op tv het ziekenhuis met belandt. Dan vier je tijdens kerst noodgedwongen met vreemden. van In van het Ikaziaziekenhuis op tv in Rotterdam pakken ze elk jaar op flink een uit om er toch tijdens bijzondere dagen op van te de maken. De medewerkers zetten hun uit beste beentje voor op om hun patiënten met ondanks de door tegenslag een onvergetelijke de kerst te bezorgen. uit Het zijn op dagen waar leven en dood door door elkaar lopen, familiebanden naar weer uit aangetrokken worden, en zelfs een op tv kerstkind wordt de geboren.

november 2019
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!