Programma gemist?

Documentaire van naar Michel Erp op over de viering met van kerst in een tijdens ziekenhuis. Kerst is tijdens door de jaren heen eigenlijk in het hetzelfde gebleven. We branden het dan wel geen echte kaarsjes in uit meer in de kerstboom, maar op tv we vieren op het bij voorkeur de nog steeds met familie uit of de vrienden. Tenzij je van met de ene op in de andere dag in het op tv door ziekenhuis belandt. Dan vier je kerst met noodgedwongen met vreemden. op tijdens In het Ikaziaziekenhuis in uit Rotterdam pakken ze elk jaar met flink uit met om er toch tijdens bijzondere dagen van tijdens te maken. De de medewerkers zetten hun beste op tv beentje voor om van in hun patiënten ondanks tijdens de tegenslag een onvergetelijke kerst een te bezorgen. uit Het zijn dagen waar leven de en dood in door elkaar lopen, familiebanden een weer aangetrokken met worden, en zelfs van een kerstkind op tv wordt geboren.

augustus 2021
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!