Programma gemist?

Documentaire van op tv Michel Erp over de een door viering van kerst in een in ziekenhuis. Kerst is door de op jaren heen met eigenlijk hetzelfde gebleven. We uit branden dan in wel geen een echte kaarsjes meer het in de kerstboom, maar we de van vieren het bij voorkeur op nog steeds met familie of op vrienden. Tenzij je met met van de ene op de op andere dag in in het ziekenhuis belandt. Dan op tv vier je kerst de een noodgedwongen met vreemden. In in het Ikaziaziekenhuis in Rotterdam pakken op ze elk het jaar met flink uit om er het toch bijzondere dagen van te uit maken. het De medewerkers zetten een hun beste beentje voor om het hun patiënten ondanks van de tegenslag het een onvergetelijke het kerst te bezorgen. Het door zijn in dagen waar leven en met dood door elkaar lopen, naar familiebanden door weer aangetrokken worden, het en zelfs een kerstkind wordt op tv geboren.

december 2019
25-12-2018 21:50

Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst - Docu: Bijzondere dagen in Nederland: Kerst

Documentaire van Michel Erp over de viering van kerst in een ziekenhuis. Kerst is door de jaren heen eigenlijk hetzelfde gebleven. We branden dan wel geen echte kaarsjes meer in de kerstboom, maar we vieren het bij voorkeur nog steeds met ...

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst bij Bijzondere dagen in Nederland: Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst. Heb je een uitzending van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bijzondere dagen in Nederland: Kerst gemist

Uitzending gemist van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Bijzondere dagen in Nederland: Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!