Programma gemist?

Reportage: in Het seksleven uit van dikke mensen - Reportages over in waargebeurde gebeurtenissen een en opvallende mensen. het Zelfs in als je last op tv hebt van overgewicht, valt er op tv nog een hoop te door genieten tussen op tv de lakens. Menigeen geniet naar het met volle teugen van seks op met voluptueuze vrouwen of een tijdens zwaarlijvige mannen.

Mijn op broer, de tijdens seriemoordenaar - Glen Rogers is een tijdens in uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij de heeft het minstens vijf vrouwen vermoord. Maar uit tegen zijn broer door en zus met heeft hij gezegd dat het hij een er 70 om het leven tijdens heeft gebracht. Vanavond uit naar vertellen zijn broer in en zus het levensverhaal van naar hun broer, die met momenteel nog naar steeds op tv op death row wacht naar op de op tv voltrekking van zijn in doodstraf.

De in gifmengende dokter - het Reportages over waargebeurde een gebeurtenissen en opvallende mensen. op Michael Swango was arts, van maar tijdens hij is ook naar een seriemoordenaar. Hij heeft met waarschijnlijk ruim 60 mensen naar op vermoord. Zowel in Amerika, de als in Afrika en door Saoedi Arabië naar kwamen mensen in zijn door omgeving op een een verdachte uit manier te overlijden. Ze werden op tv door naar hem vergiftigd met een overdosis medicijnen op of met uit arsenicum.

Het gezelligste tijdens bordeel van Engeland naar - Reportages de over waargebeurde naar gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en de Jenni, naar moeder en dochter, runnen samen de City Sauna op in in Sheffield. Op papier van is dit een massage salon, maar het in een werkelijkheid is het in een klein, maar uit erg gezellig bordeel. van Zo?n 300 door mannen komen wekelijks langs een voor een het kopje thee, een goed door gesprek en een half in uurtje door fysieke gezelligheid met één van de op meestal naar wat oudere dames die in hier werken. Zonder gêne van vertellen tijdens de klanten het en het personeel vanavond uit over hun dagelijkse beslommeringen in het het het gezelligste bordeel met van Engeland.

oktober 2019
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!