Programma gemist?

Reportage: Het seksleven een van dikke de mensen - Reportages naar over waargebeurde gebeurtenissen van en opvallende mensen. op Zelfs uit als je last hebt van overgewicht, van valt er uit nog een hoop door te naar genieten tussen de door lakens. Menigeen geniet met volle teugen de van van seks met tijdens voluptueuze vrouwen of zwaarlijvige in mannen.

Mijn het broer, de seriemoordenaar - Glen de Rogers is een in uiterst charmante, naar maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij uit heeft minstens vijf door vrouwen vermoord. Maar door op tv tegen zijn broer en zus heeft van de hij gezegd dat hij er in 70 om het leven op het heeft gebracht. Vanavond een vertellen zijn broer naar en zus het levensverhaal tijdens van naar hun broer, die momenteel naar nog steeds op death row tijdens wacht op de tijdens voltrekking van van zijn naar doodstraf.

De gifmengende uit dokter - de Reportages over waargebeurde gebeurtenissen in en op tv opvallende mensen. Michael Swango was tijdens arts, maar hij is met ook door een seriemoordenaar. door Hij heeft waarschijnlijk ruim tijdens 60 mensen tijdens vermoord. Zowel in Amerika, als in tijdens Afrika uit en Saoedi tijdens Arabië kwamen mensen in van zijn omgeving op een uit verdachte manier te tijdens overlijden. op tv Ze werden door hem vergiftigd een met een overdosis van medicijnen op of met arsenicum.

Het het gezelligste bordeel van Engeland - het Reportages op tv over waargebeurde gebeurtenissen een en opvallende mensen. Kath door en Jenni, moeder en op tv dochter, runnen in samen City Sauna het in Sheffield. het Op papier op is dit een massage naar salon, maar in werkelijkheid is een het een klein, uit maar erg gezellig op tv bordeel. Zo?n 300 met tijdens mannen komen wekelijks langs voor in een kopje thee, een tijdens de goed gesprek en een half uurtje naar fysieke gezelligheid in met van één van de meestal met wat oudere dames die van hier werken. Zonder van gêne vertellen de een klanten en door het personeel vanavond van over hun dagelijkse beslommeringen in met het een gezelligste bordeel van op tv Engeland.

december 2020
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!