Programma gemist?

Reportage: Het seksleven uit van dikke van mensen van - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen in en opvallende tijdens mensen. Zelfs als je last in hebt tijdens van overgewicht, valt er naar nog met een hoop te genieten tussen de de lakens. van Menigeen geniet het met volle teugen van uit seks met in voluptueuze vrouwen of zwaarlijvige naar mannen.

Mijn broer, de met seriemoordenaar - Glen door uit Rogers is een uiterst de charmante, maar levensgevaarlijke met seriemoordenaar. Hij heeft naar minstens vijf het vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer tijdens naar en zus heeft hij gezegd van dat uit hij er 70 met om het leven heeft gebracht. Vanavond met vertellen zijn uit broer op tv en zus het het levensverhaal van hun het broer, die momenteel met nog steeds op death met row wacht op de met met voltrekking van zijn op doodstraf.

De op gifmengende dokter - Reportages over uit waargebeurde gebeurtenissen uit en opvallende mensen. een Michael Swango tijdens was arts, maar hij op tv is ook een seriemoordenaar. het Hij met heeft waarschijnlijk ruim door 60 mensen vermoord. Zowel uit in Amerika, als naar in Afrika tijdens en Saoedi Arabië kwamen mensen de op in zijn omgeving op op tv een verdachte manier te overlijden. in met Ze werden door naar hem vergiftigd met een overdosis medicijnen van of een met arsenicum.

Het gezelligste tijdens bordeel van op Engeland - op Reportages over waargebeurde het gebeurtenissen en opvallende mensen. naar Kath en Jenni, moeder met en op tv dochter, runnen samen City naar Sauna in de Sheffield. Op papier is dit een tijdens massage salon, het maar in werkelijkheid is tijdens het een uit klein, maar een erg gezellig bordeel. Zo?n 300 de mannen door komen wekelijks langs op voor een kopje een thee, een goed gesprek op tv en een half uurtje door fysieke gezelligheid met op tv één van op tv de meestal wat van oudere dames het die hier werken. Zonder gêne naar vertellen de klanten in en het van personeel door vanavond over hun het dagelijkse beslommeringen in het gezelligste naar bordeel van van Engeland.

maart 2020
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!