Programma gemist?

Reportage: op tv Het seksleven van dikke mensen op - Reportages door over waargebeurde gebeurtenissen en op tv opvallende naar mensen. Zelfs uit als je last hebt op van overgewicht, op tv valt er nog een de hoop te uit genieten tussen de lakens. Menigeen het geniet met volle teugen het van seks met een voluptueuze vrouwen met of zwaarlijvige tijdens mannen.

Mijn broer, op de seriemoordenaar op tv - Glen Rogers is met een naar uiterst charmante, maar levensgevaarlijke de seriemoordenaar. Hij van heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar naar tegen zijn broer het en zus heeft op tv hij gezegd door dat hij er 70 in het om het leven op heeft gebracht. Vanavond vertellen zijn broer naar en zus het tijdens levensverhaal van van door hun broer, die momenteel een nog steeds op death een row wacht met op de voltrekking naar van zijn in doodstraf.

De een gifmengende dokter - Reportages over naar waargebeurde de gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael uit Swango was arts, tijdens van maar hij is ook een seriemoordenaar. op Hij heeft waarschijnlijk naar ruim 60 met mensen vermoord. met Zowel in Amerika, als van in Afrika tijdens en Saoedi op tv Arabië kwamen mensen in tijdens zijn omgeving uit op een verdachte manier te overlijden. de Ze werden door door hem vergiftigd met door een overdosis medicijnen in of uit met arsenicum.

Het op tv gezelligste bordeel tijdens van Engeland - Reportages over waargebeurde op gebeurtenissen en in opvallende mensen. Kath naar en Jenni, moeder en in dochter, runnen samen uit City Sauna in door op tv Sheffield. Op papier is dit uit een massage salon, maar in in werkelijkheid tijdens is het op een klein, maar erg in gezellig bordeel. Zo?n 300 door mannen komen in wekelijks langs van voor een kopje de thee, een goed gesprek en met een half uurtje op fysieke gezelligheid uit met één van met de meestal wat oudere op dames die hier in werken. Zonder gêne tijdens het vertellen de klanten en door het personeel vanavond een over hun dagelijkse op tv beslommeringen in het een gezelligste bordeel van een Engeland.

juli 2021
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!