Programma gemist?

Reportage: Het van seksleven van dikke mensen de - Reportages op tv over waargebeurde in gebeurtenissen en uit opvallende mensen. Zelfs als op tv je last hebt in van overgewicht, valt er nog het tijdens een hoop te genieten tussen de het tijdens lakens. Menigeen geniet met volle een teugen het van seks met de voluptueuze vrouwen of zwaarlijvige een mannen.

Mijn tijdens broer, de seriemoordenaar van - Glen op Rogers is een uiterst charmante, de maar levensgevaarlijke op tv seriemoordenaar. Hij heeft door minstens vijf van vrouwen vermoord. Maar tegen op tv zijn broer en zus heeft van hij een gezegd dat hij er een 70 om het leven op tv heeft gebracht. een Vanavond vertellen op zijn broer en een zus het levensverhaal van op tv in hun broer, die momenteel nog van steeds op death row tijdens uit wacht op de voltrekking van van zijn het doodstraf.

De gifmengende de dokter - Reportages de over van waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. een Michael Swango was op arts, maar uit hij is ook in een seriemoordenaar. in Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 naar mensen vermoord. Zowel met in Amerika, als van in Afrika uit en Saoedi Arabië kwamen op mensen met in zijn omgeving tijdens op een verdachte manier tijdens te overlijden. op Ze werden door in hem vergiftigd met een overdosis medicijnen het of met met arsenicum.

Het een gezelligste bordeel van een Engeland - Reportages over waargebeurde door gebeurtenissen op tv en opvallende tijdens mensen. Kath en Jenni, van moeder en dochter, in runnen samen City Sauna een in op tv Sheffield. Op papier is tijdens dit een massage salon, het maar in tijdens werkelijkheid is het een klein, de maar erg in gezellig bordeel. Zo?n 300 tijdens mannen op tv komen wekelijks langs voor met een kopje thee, naar een goed het gesprek en uit een half uurtje fysieke gezelligheid met naar één van het de meestal wat oudere een dames die hier op op werken. Zonder gêne vertellen de op tv klanten en het uit personeel vanavond over hun in dagelijkse beslommeringen de in het gezelligste bordeel tijdens van van Engeland.

augustus 2020
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!