Programma gemist?

Reportage: Het tijdens seksleven op tv van dikke mensen op - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen door en opvallende uit mensen. Zelfs als naar je last in hebt van overgewicht, valt van er nog een hoop tijdens te van genieten tussen de de lakens. Menigeen geniet met van volle teugen van van seks met voluptueuze vrouwen door of zwaarlijvige de mannen.

Mijn broer, de tijdens seriemoordenaar - Glen op Rogers is uit een uiterst charmante, de maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. een Hij heeft minstens vijf uit vrouwen vermoord. tijdens Maar tegen op tv zijn broer en in zus heeft hij tijdens gezegd dat hij er met 70 om uit het leven heeft van gebracht. Vanavond vertellen een zijn broer en een zus het levensverhaal het van hun naar broer, die momenteel nog steeds het in op death row wacht op de op voltrekking van zijn in het doodstraf.

De het gifmengende dokter uit - Reportages over van waargebeurde gebeurtenissen en naar opvallende mensen. Michael een Swango was arts, maar met hij is ook een uit seriemoordenaar. Hij op heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen door vermoord. Zowel in tijdens Amerika, als in in Afrika en Saoedi op tv Arabië de kwamen mensen in zijn de omgeving op een met verdachte een manier te overlijden. een Ze werden door hem vergiftigd het met een overdosis door medicijnen of met een arsenicum.

Het gezelligste naar bordeel van Engeland - uit Reportages over tijdens waargebeurde gebeurtenissen en opvallende naar mensen. Kath en van Jenni, moeder een en dochter, runnen samen met City het Sauna in Sheffield. Op tijdens papier van is dit een op tv massage salon, maar in werkelijkheid is in het met een klein, in maar erg gezellig bordeel. Zo?n 300 naar met mannen komen wekelijks langs voor een met kopje thee, met een goed gesprek en in een half uurtje op de fysieke gezelligheid met één van van de meestal wat oudere tijdens naar dames die hier de werken. Zonder gêne in vertellen de klanten naar en het personeel vanavond over hun in dagelijkse beslommeringen in de het gezelligste bordeel op van op tv Engeland.

april 2021
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!