Programma gemist?

Reportage: Het seksleven door van dikke mensen de op - Reportages over naar waargebeurde gebeurtenissen en opvallende van mensen. Zelfs op als je last hebt van op tv overgewicht, valt er op nog een het hoop te door genieten tussen de lakens. Menigeen een geniet met volle teugen met de van seks met voluptueuze het vrouwen of zwaarlijvige een mannen.

Mijn het broer, de seriemoordenaar - Glen een van Rogers is een uiterst charmante, met maar levensgevaarlijke op tv seriemoordenaar. Hij heeft minstens tijdens vijf vrouwen vermoord. Maar uit naar tegen zijn broer en zus heeft in hij gezegd dat naar naar hij er 70 om op het leven met heeft gebracht. Vanavond uit vertellen zijn broer en zus het op tv levensverhaal het van op tv hun broer, die momenteel van nog steeds op death met row wacht op een de voltrekking van zijn door uit doodstraf.

De gifmengende dokter een van - Reportages over op waargebeurde gebeurtenissen en opvallende op mensen. Michael Swango de was arts, tijdens maar hij is uit ook een seriemoordenaar. Hij op tv heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen het vermoord. Zowel in uit Amerika, als uit in Afrika en in Saoedi Arabië een kwamen mensen in met zijn omgeving op een verdachte de manier te overlijden. tijdens Ze uit werden door hem vergiftigd op met een overdosis medicijnen het of met met arsenicum.

Het op tv gezelligste bordeel van Engeland - op tv door Reportages over waargebeurde door gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath op en Jenni, door moeder en dochter, tijdens runnen samen City uit Sauna in Sheffield. het Op papier uit is dit een massage salon, op tv maar in werkelijkheid is met het een klein, uit maar erg op tv gezellig bordeel. in Zo?n 300 mannen komen wekelijks op langs voor een tijdens kopje thee, de een goed door gesprek en op een half uurtje de fysieke gezelligheid met één in van de naar meestal wat oudere dames die hier van werken. een Zonder gêne vertellen de klanten op tv op en het personeel vanavond over hun van dagelijkse beslommeringen op tv in het het gezelligste bordeel van tijdens Engeland.

mei 2020
25-08-2019 23:10

Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage - Reportage: Het seksleven van dikke mensen

Reportage: Het seksleven van dikke mensen - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Zelfs als je last hebt van overgewicht, valt er nog een hoop te genieten tussen de lakens. Menigeen geniet met volle teugen van se...

28-10-2018 23:10

Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Reportage - Reportage: Mijn broer, de seriemoordenaar

Mijn broer, de seriemoordenaar - Glen Rogers is een uiterst charmante, maar levensgevaarlijke seriemoordenaar. Hij heeft minstens vijf vrouwen vermoord. Maar tegen zijn broer en zus heeft hij gezegd dat hij er 70 om het leven heeft gebracht...

27-05-2018 23:20

Reportage: De gifmengende dokter

Reportage - Reportage: De gifmengende dokter

De gifmengende dokter - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Michael Swango was arts, maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Zowel in Amerika, als in Afrika en Sao...

29-04-2018 23:20

Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Reportage - Reportage: Het gezelligste bordeel van Engeland

Het gezelligste bordeel van Engeland - Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Kath en Jenni, moeder en dochter, runnen samen City Sauna in Sheffield. Op papier is dit een massage salon, maar in werkelijkheid is he...

Reportage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reportage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reportage bij Reportage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reportage. Heb je een uitzending van Reportage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reportage gemist

Reportage is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, gepresenteerd door Pepijn Bierenbroodspot. Reportage is een documentaireprogramma waarin elke week een ander onderwerp centraal staat. De onderwerpen variëren van beruchte seriemoordenaars tot de beruchtste gevangenis ter wereld.

Uitzending gemist van Reportage? Hier kun je alle uitzendingen van Reportage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!