Programma gemist?

Speciale aandacht voor met de muziek op die met Hildegard von Bingen, naar een Duitse benedictines op tv en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele op tv met hymnen, antifonen en liederen die verzameld tijdens zijn onder de naar titel Symphonia Harmoniae door Caelestium Revelationum (Symfonie tijdens van de harmonie naar de van de hemelse door openbaringen). Enkele van deze het werken worden in de Sint met Catherina-kathedraal een in Utrecht uitgevoerd door naar het vocaal vrouwenensemble Wishful op tv door Singing.

In door de eerste aflevering van de dit de tweeluik schetst priester Antoine Bodar het op leven en werk met een van Hildegard von Bingen. op Zij was een Duitse benedictines. een Als het mystica verwierf zij groot uit gezag de in de kerk en had daarnaast uit ook politieke invloed. uit Zij tekende de haar visioenen de op in een reeks boeken. met tijdens Ook schreef ze over in kosmologie, biologie en in medicijnen. Zij is tevens beroemd het geworden als componist naar van religieuze naar muziek. Op 7 uit oktober 2012 werd in ze het door paus Benedictus uit XVI uitgeroepen tot van kerklerares. In de eerste door aflevering volgt Antoine op tv haar vanaf haar de jonge jaren tot haar intrede in in op het klooster en naar haar uiteindelijke overlijden in het 1179.

juni 2020
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!