Programma gemist?

Speciale aandacht voor in de muziek uit die Hildegard de von Bingen, een met Duitse benedictines en kerklerares, uit componeerde. Zij van schreef vele hymnen, antifonen en op met liederen die verzameld uit zijn onder de titel Symphonia Harmoniae op tv Caelestium met Revelationum (Symfonie van de harmonie het van de de hemelse openbaringen). de Enkele van deze werken tijdens worden in de op tv Sint Catherina-kathedraal in Utrecht tijdens uit uitgevoerd door het naar vocaal vrouwenensemble Wishful tijdens Singing.

In de eerste op tv aflevering van uit dit tweeluik een schetst priester uit Antoine Bodar het leven en door werk tijdens van Hildegard von Bingen. Zij door was in een Duitse benedictines. van Als mystica verwierf zij groot de gezag in de kerk met op tv en had daarnaast met ook politieke invloed. Zij tekende de haar uit visioenen op in een reeks uit boeken. Ook schreef door ze over door kosmologie, biologie en medicijnen. Zij in het is tevens beroemd een geworden als componist van religieuze uit muziek. Op 7 oktober tijdens 2012 werd ze in het door paus Benedictus XVI uitgeroepen een tot kerklerares. In de in eerste op aflevering volgt uit Antoine haar vanaf haar tijdens jonge jaren tot haar van intrede in het klooster naar en op tv haar uiteindelijke overlijden in op 1179.

september 2020
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!