Programma gemist?

Speciale aandacht voor uit de in muziek die Hildegard von naar Bingen, een Duitse het benedictines en kerklerares, op tv componeerde. Zij door schreef vele hymnen, antifonen en naar op tv liederen die verzameld zijn onder op de titel Symphonia Harmoniae de Caelestium Revelationum (Symfonie naar op tv van de harmonie de van de hemelse openbaringen). Enkele van de deze werken op tv worden van in de Sint het Catherina-kathedraal in Utrecht uitgevoerd door op het vocaal vrouwenensemble Wishful door een Singing.

In een de eerste aflevering van het dit tweeluik van schetst priester Antoine naar Bodar het leven en werk de naar van Hildegard von Bingen. Zij was een een uit Duitse benedictines. Als mystica uit verwierf zij groot gezag op in in de kerk en had daarnaast op ook politieke uit invloed. Zij tekende een haar visioenen de op in het een reeks boeken. Ook schreef naar ze over kosmologie, naar biologie en met medicijnen. Zij is met tevens beroemd geworden als componist met van religieuze muziek. van van Op 7 oktober tijdens 2012 werd ze door paus de Benedictus de XVI uitgeroepen tot kerklerares. de In de van eerste aflevering volgt Antoine haar naar vanaf haar met jonge jaren tot tijdens haar intrede in het uit klooster en haar uiteindelijke op tv overlijden in naar 1179.

september 2021
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!