Programma gemist?

Speciale op aandacht voor de muziek die een Hildegard von Bingen, van een de Duitse benedictines op tv en kerklerares, componeerde. Zij tijdens schreef vele hymnen, antifonen en op tv liederen door die verzameld in zijn onder de een titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum van (Symfonie van de de harmonie tijdens van de hemelse openbaringen). Enkele van van deze werken het worden in de Sint van Catherina-kathedraal in door Utrecht uitgevoerd door een het van vocaal vrouwenensemble Wishful uit Singing.

In op tv de eerste aflevering van dit het tweeluik schetst priester door Antoine Bodar een het leven en werk het van Hildegard uit von Bingen. Zij door was een Duitse benedictines. een naar Als mystica verwierf zij groot gezag naar in de kerk naar en had daarnaast de de ook politieke invloed. Zij naar tekende haar visioenen tijdens op in een reeks met boeken. Ook van schreef ze over kosmologie, de biologie en de medicijnen. Zij is met tevens beroemd geworden als met componist van religieuze muziek. in op tv Op 7 oktober 2012 werd ze met door paus Benedictus naar XVI uitgeroepen tot op het kerklerares. In de eerste aflevering in volgt van Antoine haar vanaf haar het jonge jaren tot het haar intrede in het klooster van door en haar uiteindelijke overlijden in van 1179.

november 2019
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!