Programma gemist?

Speciale tijdens aandacht voor de muziek die met Hildegard von Bingen, op tv een Duitse benedictines op en kerklerares, componeerde. uit Zij schreef vele uit hymnen, antifonen op en liederen die verzameld op tv zijn onder het de titel Symphonia Harmoniae naar op tv Caelestium Revelationum (Symfonie door van de harmonie van de hemelse tijdens openbaringen). de Enkele van deze werken op tv worden in in de Sint Catherina-kathedraal in door Utrecht uitgevoerd van door het vocaal met vrouwenensemble Wishful tijdens Singing.

In de eerste het aflevering van dit op tv tweeluik uit schetst priester een Antoine Bodar het leven en werk het van een Hildegard von Bingen. de Zij was een op tv Duitse benedictines. Als mystica verwierf in van zij groot gezag in de kerk op tv en had daarnaast van ook politieke invloed. naar Zij de tekende haar visioenen op in uit een reeks boeken. een Ook schreef op ze over de kosmologie, biologie en medicijnen. Zij tijdens is tevens beroemd door geworden als uit componist van religieuze van muziek. Op 7 een oktober 2012 werd ze op door een paus Benedictus een XVI uitgeroepen tot tijdens kerklerares. In de eerste aflevering een volgt Antoine met haar vanaf haar jonge jaren op door tot haar intrede in met het klooster en op haar uiteindelijke overlijden in uit 1179.

mei 2021
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!