Programma gemist?

Speciale aandacht voor een de met muziek die uit Hildegard von Bingen, op een Duitse benedictines en kerklerares, het componeerde. Zij schreef van vele hymnen, door antifonen en liederen die met verzameld zijn op onder de titel Symphonia van Harmoniae Caelestium met Revelationum (Symfonie van van de harmonie van door de hemelse openbaringen). van Enkele van deze op tv werken worden in de tijdens Sint van Catherina-kathedraal in Utrecht uitgevoerd door in het het vocaal vrouwenensemble Wishful van Singing.

In uit de eerste aflevering naar van dit tweeluik schetst door priester op Antoine Bodar het leven en tijdens werk van met Hildegard von Bingen. Zij was op tv een Duitse uit benedictines. met Als mystica verwierf zij groot een gezag in de op tv kerk en op had daarnaast ook op politieke invloed. Zij met tekende haar visioenen door op in een reeks op tv boeken. een Ook schreef ze over op tv kosmologie, biologie en medicijnen. Zij met is naar tevens beroemd geworden op tv als componist tijdens van religieuze muziek. Op met 7 oktober van 2012 werd ze door paus met Benedictus XVI uitgeroepen tot uit kerklerares. In naar de eerste aflevering volgt met Antoine haar in vanaf haar jonge jaren op tv tot haar in intrede in het klooster van en in haar uiteindelijke met overlijden in 1179.

januari 2021
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!