Programma gemist?

Speciale aandacht naar voor de op muziek die met Hildegard von Bingen, door een Duitse benedictines naar en kerklerares, componeerde. Zij schreef in vele van hymnen, antifonen en liederen tijdens die verzameld zijn van onder de titel naar Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum uit (Symfonie van de naar harmonie van de de hemelse openbaringen). Enkele van met deze werken worden op in de uit Sint Catherina-kathedraal in op Utrecht met uitgevoerd door het uit vocaal vrouwenensemble Wishful tijdens Singing.

In de met eerste de aflevering van dit op tweeluik schetst priester Antoine op Bodar het leven door en werk van Hildegard met von Bingen. Zij tijdens was een Duitse benedictines. uit Als naar mystica verwierf door zij groot gezag in naar de kerk en een had daarnaast op ook politieke invloed. uit Zij tekende haar visioenen de op in een het reeks boeken. Ook schreef ze van over met kosmologie, biologie tijdens en medicijnen. Zij is tevens beroemd van geworden als op tv componist in van religieuze muziek. Op 7 in oktober 2012 werd tijdens ze uit door paus Benedictus XVI uitgeroepen tijdens tot kerklerares. In de van eerste aflevering door volgt naar Antoine haar vanaf haar jonge jaren met tot haar intrede het in het klooster het en op tv haar uiteindelijke overlijden in met 1179.

oktober 2021
26-12-2018 16:10

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Speciale aandacht voor de muziek die Hildegard von Bingen, een Duitse benedictines en kerklerares, componeerde. Zij schreef vele hymnen, antifonen en liederen die verzameld zijn onder de titel Symphonia Harmoniae Caelestium Revelationum (Sy...

25-12-2018 16:15

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen - Bodar ontmoet Hildegard von Bingen

In de eerste aflevering van dit tweeluik schetst priester Antoine Bodar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Zij was een Duitse benedictines. Als mystica verwierf zij groot gezag in de kerk en had daarnaast ook politieke invloed. Zij...

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen bij Bodar ontmoet Hildegard von Bingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen. Heb je een uitzending van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bodar ontmoet Hildegard von Bingen gemist

Uitzending gemist van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen? Hier kun je alle uitzendingen van Bodar ontmoet Hildegard von Bingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!