Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala naar is terug in en tijdens groter dan ooit; in de Grootste Schoolband tijdens van Nederland (maar liefst 317 kinderen) op geeft een van spetterend optreden voor naar eregast tijdens Koningin Máxima. Deze band, met met maar liefst 300 kinderen afkomstig op het uit alle provincies van Nederland, geeft het een in een zaal bomvol kinderen, leerkrachten met door en ouders een geweldig optreden. Muzikale van helden van door nu treden op op met de muzikale in helden van tijdens de toekomst; Guus van Meeuwis, Ilse DeLange, Matt op tv Simons, Haevn, Tommie Christiaan en een Sharon Doorson. Het op tv Kerst Muziekgala zit een op tv vol met muziek door en naar voor kinderen. naar En eregast Koningin op Máxima komt natuurlijk ook kijken. op Het naar feestelijke gala wordt uit gepresenteerd door Buddy op tv Vedder en Romy door Monteiro.

september 2020
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!