Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala naar is terug en naar groter in dan ooit; de met Grootste Schoolband in van Nederland (maar liefst de 317 kinderen) geeft een het spetterend optreden met voor eregast Koningin van Máxima. Deze band, met maar liefst uit 300 kinderen het afkomstig de uit alle provincies van het Nederland, geeft in een tijdens zaal bomvol door kinderen, leerkrachten en ouders naar een van geweldig optreden. Muzikale helden naar van nu treden op met met de muzikale helden van in naar de toekomst; Guus van Meeuwis, Ilse DeLange, Matt Simons, van Haevn, Tommie Christiaan en met naar Sharon Doorson. Het Kerst de Muziekgala zit vol met muziek in door en voor in kinderen. En naar eregast Koningin uit Máxima komt natuurlijk ook een kijken. Het in feestelijke gala wordt gepresenteerd op tv door Buddy Vedder de en in Romy Monteiro.

juni 2020
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!