Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala met is naar terug en groter op dan ooit; een de Grootste Schoolband naar van Nederland (maar liefst 317 kinderen) op tv tijdens geeft een spetterend door optreden voor eregast Koningin in Máxima. Deze band, met uit maar liefst op 300 kinderen afkomstig uit met alle provincies van Nederland, de geeft in een zaal op tv bomvol van kinderen, leerkrachten naar en ouders een geweldig het optreden. Muzikale helden naar van nu treden op met de een muzikale helden met van de toekomst; van Guus van Meeuwis, Ilse DeLange, van Matt Simons, Haevn, Tommie tijdens Christiaan en van Sharon Doorson. Het Kerst Muziekgala tijdens zit naar vol met muziek door en in voor op tv kinderen. En eregast Koningin Máxima komt met natuurlijk op tv ook kijken. door Het feestelijke gala wordt van gepresenteerd door Buddy Vedder met en Romy op tv Monteiro.

mei 2021
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!