Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala een is terug en het groter dan ooit; het de uit Grootste Schoolband van Nederland door (maar liefst tijdens 317 kinderen) geeft een spetterend de optreden voor eregast door tijdens Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst in 300 kinderen van afkomstig uit de alle provincies van Nederland, naar geeft in van een zaal bomvol op tv kinderen, leerkrachten en ouders een de geweldig optreden. Muzikale helden door van in nu treden op de met de muzikale helden van op de het toekomst; Guus Meeuwis, de Ilse DeLange, Matt Simons, Haevn, de Tommie Christiaan en het Sharon Doorson. uit Het Kerst Muziekgala op zit vol met muziek tijdens in door en voor kinderen. En op eregast Koningin Máxima komt tijdens natuurlijk ook kijken. op tv van Het feestelijke gala wordt gepresenteerd in door Buddy Vedder en op tv Romy een Monteiro.

september 2021
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!