Programma gemist?

Het Kerst een Muziekgala is de terug en groter dan de ooit; de naar Grootste Schoolband van Nederland tijdens (maar op tv liefst 317 kinderen) uit geeft een spetterend op tv optreden voor eregast door Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst een in 300 kinderen afkomstig uit naar alle provincies van tijdens Nederland, geeft in een de zaal bomvol kinderen, door leerkrachten en ouders op tv een geweldig optreden. Muzikale helden van van tijdens nu treden op met de een muzikale helden van van tijdens de toekomst; Guus Meeuwis, Ilse op tv DeLange, uit Matt Simons, Haevn, Tommie een Christiaan en Sharon Doorson. uit Het Kerst Muziekgala uit zit vol met in muziek door het en voor kinderen. En eregast op op Koningin Máxima komt natuurlijk ook op tv kijken. Het feestelijke van gala wordt gepresenteerd met door Buddy Vedder tijdens en in Romy Monteiro.

januari 2021
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!