Programma gemist?

Het in Kerst Muziekgala het is terug en groter dan ooit; het de Grootste de Schoolband van Nederland op tv (maar liefst 317 kinderen) door een geeft een spetterend naar optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze op tv band, met maar in liefst de 300 kinderen afkomstig uit van alle provincies van Nederland, geeft op in tijdens een zaal het bomvol kinderen, leerkrachten en ouders een met geweldig optreden. Muzikale helden met van nu treden in op met met de muzikale helden op van de toekomst; met Guus Meeuwis, van Ilse DeLange, Matt Simons, door Haevn, op tv Tommie Christiaan en uit Sharon Doorson. Het Kerst een Muziekgala zit een vol met muziek door en voor van kinderen. En eregast door in Koningin Máxima komt natuurlijk ook het kijken. Het naar feestelijke gala wordt gepresenteerd op tv door Buddy Vedder en naar Romy de Monteiro.

november 2019
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!