Programma gemist?

Het naar Kerst Muziekgala het is terug en groter uit dan ooit; de met Grootste Schoolband de van Nederland (maar met liefst 317 kinderen) geeft een naar spetterend optreden voor met eregast Koningin Máxima. Deze band, op tv met uit maar liefst door 300 kinderen afkomstig uit alle provincies op tv van Nederland, geeft uit naar in een zaal door bomvol kinderen, leerkrachten de en ouders een geweldig optreden. Muzikale helden in van nu met treden op met de van muzikale helden tijdens van door de toekomst; Guus Meeuwis, van Ilse DeLange, een Matt Simons, Haevn, Tommie Christiaan het en Sharon de Doorson. Het Kerst Muziekgala de zit vol met muziek door door en voor tijdens op kinderen. En eregast het Koningin Máxima komt natuurlijk ook kijken. tijdens Het op feestelijke gala wordt door gepresenteerd door Buddy Vedder met en naar Romy Monteiro.

december 2019
26-12-2018 20:25

Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala 2018 - Concert: Het Kerst Muziekgala 2018

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit; de Grootste Schoolband van Nederland (maar liefst 317 kinderen) geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Deze band, met maar liefst 300 kinderen afkomstig uit alle provin...

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Kerst Muziekgala 2018 bij Het Kerst Muziekgala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Kerst Muziekgala 2018. Heb je een uitzending van Het Kerst Muziekgala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Kerst Muziekgala 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!