Programma gemist?

Wat als je de op het bericht zou krijgen dat je in laatste 24 uit uur zijn ingegaan? Wat op tv door zou je nog uit willen doen? Wie zou je op nog willen spreken, een op tv knuffel in willen geven of met juist een zoen? het Op tweede kerstdag gaat tijdens Bert van Leeuwen de met deze hypothetische vraag de in langs bij één van Nederlands in bekendste zangers: René Froger. in Bert heeft slecht een nieuws voor uit de ras-Amsterdammer; het zojuist zijn met 'De Laatste 24 Uur' van een René ingegaan... "Ik heb de totaal het geen idee wat er naar vandaag gaat gebeuren", zegt van René. van Hij heeft zijn uit agenda 24 uur vrij gepland, tijdens maar door weet nog niet wat deze een dag hem door zal brengen. in Gelukkig heeft Bert niet alleen maar op het slecht nieuws voor René. Het van goede nieuws: uit Bert heeft het een tijdens en tijdens ander voorbereid om in er een prachtige laatste met dag van te in maken. "Ik denk een toch wel op tv dat ik mijn laatste 24 uur naar met naar mijn familie en vrienden het door wil brengen", naar mijmert hij. Samen vertrekken zij door vanuit het een huis van René, tijdens waar in het eerste afscheid al op hem met wacht. Het een afscheid de van zijn geliefde honden. "Het zou van je toch van gebeuren, op tv zeg. Als je daarover naar nadenkt, dan word je echt door gek." Hij knuffelt tijdens op zijn honden en op tv aait hen nog een met laatste keer: in "Dag schat van me, het - oh, ik hou zo de van uit je. Ik vind het op tv heel erg dit, ik met vind tijdens het heel confronterend." De mannen gaan een op door avontuur en op maken samen de met tussenbalans op: waar is René op dankbaar op tv voor? Wie zijn Renés de dierbaren? En is tijdens hij gelukkig? Bert neemt tijdens de volkszanger mee op naar verrassende, soms de op gekste, locaties waar uit hij van onverwachts de mensen ontmoet in die belangrijk een voor hem zijn. naar Oude herinneringen komen opnieuw tot de leven, en samen uit met de op tv mensen die tijdens hem zo dierbaar de zijn wordt er gelachen op tv en geproost op op het naar leven. Met veel uit humor en af en toe een door traan. in "In de een afgelopen 24 uur - tijdens het voelt als een door week de - hebben we zoveel in besproken en gedaan. En nu,... van nu is het in alleen maar naar sterker geworden; hoeveel op ik van het een leven houd." Het EO-programma 'De met Laatste 24 Uur' een neemt je mee een op een een bijzonder avontuur. Bert van een tijdens Leeuwen: "Het laat je uit stilstaan en door ontdekken wat nu écht belangrijk een voor een je is. Voor tijdens wie je dankbaar bent, wat van een waarde in voor je is uit en wat naar jij voor anderen betekent. In naar dit programma ga door ik samen met René een Froger uit deze zoektocht aan, maar op het geeft ook naar de de kijker de gelegenheid om na te een denken de over deze belangrijke vragen van het het leven." Nú een de is het moment om juist datgene van te doen met dat de je altijd uitstelt.

juni 2020
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!