Programma gemist?

Wat met als je het door bericht zou krijgen op dat je laatste 24 uur tijdens zijn ingegaan? Wat tijdens zou je nog op willen doen? Wie met van zou je nog tijdens willen spreken, een knuffel willen geven de of juist een op tv zoen? Op tweede naar kerstdag tijdens gaat Bert van een Leeuwen met deze hypothetische het vraag langs bij de één van door Nederlands bekendste zangers: René van Froger. Bert heeft op slecht in nieuws voor de ras-Amsterdammer; zojuist zijn uit 'De Laatste 24 op Uur' van een René ingegaan... "Ik heb totaal in de geen idee wat er vandaag op gaat gebeuren", zegt naar René. Hij heeft de zijn agenda op 24 uur vrij gepland, maar het weet nog naar niet wat tijdens deze dag hem zal brengen. door Gelukkig heeft Bert uit niet alleen maar op tv slecht nieuws voor op René. met Het goede op tv nieuws: Bert heeft op het een en het ander voorbereid om er de een prachtige laatste naar dag van van te maken. "Ik denk een toch wel van dat ik mijn laatste 24 uur van met mijn familie een en van vrienden door in wil brengen", mijmert hij. Samen vertrekken tijdens zij vanuit het tijdens huis van van René, waar een het eerste afscheid al door op hem wacht. met Het afscheid van zijn geliefde uit honden. "Het op zou je tijdens toch gebeuren, op tv zeg. Als je daarover nadenkt, van dan word je echt de gek." Hij door knuffelt zijn honden op tv en uit aait hen nog een op tv laatste keer: "Dag van schat van me, - met oh, ik op tv hou zo van door je. Ik vind het met heel erg dit, met ik vind de het heel confronterend." De mannen op tv gaan op avontuur en met maken samen van de tussenbalans op: waar de is met René dankbaar op tv voor? Wie zijn Renés in dierbaren? En is door hij gelukkig? Bert neemt de tijdens volkszanger de mee naar de verrassende, soms de gekste, een locaties waar hij onverwachts van de mensen op tv ontmoet die uit belangrijk voor hem zijn. Oude herinneringen door komen naar opnieuw tot leven, en de samen met tijdens de mensen die hem het zo dierbaar zijn wordt naar er gelachen op en geproost op het op tv op leven. Met veel door humor en af en toe een in traan. op tv "In de door afgelopen 24 uur - het voelt het als een met week naar - hebben we zoveel van besproken en de gedaan. En nu,... nu een is het alleen maar sterker met geworden; de hoeveel ik op tv van het leven tijdens houd." Het EO-programma 'De Laatste een 24 Uur' door neemt je mee op uit een bijzonder avontuur. het Bert van Leeuwen: een "Het laat je het stilstaan en ontdekken wat op tv nu écht naar belangrijk voor je naar is. Voor in wie je dankbaar een bent, wat van het waarde voor je is door en wat jij op tv voor anderen betekent. In dit met op programma ga ik samen tijdens met René Froger deze zoektocht op uit aan, maar het op tv geeft ook de kijker in de gelegenheid uit om na te denken over deze een tijdens belangrijke vragen van het leven." Nú het is het door moment om het juist datgene te op tv doen dat van je altijd uitstelt.

januari 2021
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!