Programma gemist?

Wat als je op het tijdens bericht zou krijgen dat het je laatste 24 uit uur uit zijn ingegaan? Wat zou je nog het willen uit doen? Wie zou je een nog willen spreken, een op tv uit knuffel willen geven of juist een het zoen? Op tweede uit kerstdag op gaat Bert van Leeuwen met van een deze hypothetische vraag langs bij door één van Nederlands bekendste met in zangers: René Froger. op tv Bert heeft slecht het nieuws voor de door ras-Amsterdammer; zojuist zijn op 'De Laatste 24 Uur' van René de ingegaan... "Ik een heb totaal geen op tv idee wat op er vandaag gaat van gebeuren", zegt René. Hij heeft van zijn agenda een 24 uur vrij gepland, een maar een weet nog niet wat het deze dag hem zal brengen. op tv Gelukkig tijdens heeft Bert niet alleen door maar in slecht nieuws voor René. in Het goede in nieuws: Bert heeft het het een en ander voorbereid van om er op tv een prachtige laatste dag naar van te maken. in "Ik denk de toch wel dat uit ik mijn laatste 24 uur het met mijn een familie op tv en vrienden door wil van brengen", mijmert hij. Samen vertrekken zij het vanuit het huis van van René, waar tijdens het eerste in afscheid al van op hem wacht. Het afscheid door van zijn geliefde door honden. "Het zou van je op tv toch gebeuren, in zeg. Als je naar daarover nadenkt, dan op word je echt gek." Hij door knuffelt zijn door honden en aait hen op nog een het laatste keer: naar "Dag schat van me, - de oh, met ik hou zo van je. Ik uit vind het heel tijdens in erg dit, ik vind van het heel confronterend." De mannen door gaan op avontuur en van maken samen de van tussenbalans op: waar een is René dankbaar tijdens voor? door Wie zijn op tv Renés dierbaren? En is uit hij gelukkig? op Bert neemt de volkszanger mee naar op verrassende, soms het de gekste, locaties uit waar hij onverwachts naar de op mensen ontmoet die belangrijk op voor hem zijn. Oude herinneringen op tv komen opnieuw uit tot met leven, en samen met in de mensen met die hem zo het dierbaar zijn wordt er gelachen en door op geproost op het leven. Met in veel humor en het af en op tv toe een traan. in "In de afgelopen 24 uur naar in - het voelt als van een week - hebben we een met zoveel besproken en gedaan. door En nu,... nu uit is het alleen het maar sterker geworden; hoeveel de ik het van het leven op houd." Het EO-programma 'De Laatste 24 Uur' naar neemt je de mee op een een bijzonder avontuur. Bert uit van Leeuwen: "Het laat tijdens je op tv stilstaan en ontdekken op tv wat nu op écht belangrijk voor je is. in Voor wie je dankbaar door bent, in wat van waarde voor het je uit is en wat jij voor door anderen betekent. In dit van programma ga ik door samen op tv met René Froger deze zoektocht het aan, maar het tijdens met geeft ook de kijker de gelegenheid van om na te op denken over deze tijdens een belangrijke vragen van naar het leven." Nú is het moment van om juist op datgene te naar doen dat je altijd een uitstelt.

mei 2021
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!