Programma gemist?

Wat als op tv je het tijdens bericht zou krijgen dat je in laatste 24 door uur zijn ingegaan? door Wat het zou je nog willen door doen? Wie zou je nog naar willen spreken, op tv een in knuffel willen geven of juist een op zoen? naar Op tweede kerstdag gaat in Bert in van Leeuwen met deze hypothetische naar vraag op langs bij één op van Nederlands bekendste van zangers: René Froger. een Bert heeft slecht nieuws voor de uit ras-Amsterdammer; zojuist zijn uit 'De Laatste 24 uit in Uur' van René ingegaan... "Ik heb de totaal in geen idee wat er vandaag gaat uit gebeuren", de zegt René. Hij heeft door zijn agenda 24 een uur een vrij gepland, maar weet nog een niet wat deze op tv dag hem zal een brengen. Gelukkig heeft Bert op tv niet alleen maar op van slecht nieuws voor het René. Het goede nieuws: Bert naar heeft van het een en uit ander voorbereid om er een door prachtige in laatste dag van te maken. met "Ik denk in toch wel dat op ik mijn laatste 24 tijdens uur met mijn familie uit en een vrienden door wil brengen", op mijmert hij. Samen met vertrekken zij op vanuit het huis uit van René, waar het eerste door afscheid al in op hem wacht. Het afscheid uit van zijn geliefde op honden. het "Het zou op je toch gebeuren, zeg. Als met je daarover nadenkt, in dan word je op echt gek." de Hij knuffelt zijn honden naar en aait hen naar nog een op tv laatste keer: "Dag op schat van me, van - oh, de ik hou zo in van je. Ik vind het een heel erg dit, een ik vind het naar heel confronterend." De het mannen gaan op het avontuur en maken samen de in een tussenbalans op: waar is René dankbaar in voor? op tv Wie zijn Renés dierbaren? En een is hij gelukkig? in Bert neemt de op tv volkszanger mee naar op tv verrassende, soms de de gekste, locaties de waar hij onverwachts de door door mensen ontmoet die uit belangrijk voor hem zijn. Oude in herinneringen komen door opnieuw tot door leven, en samen met de mensen een die hem zo van dierbaar tijdens zijn wordt er gelachen en een geproost op op het leven. op Met veel humor op en af van en toe een traan. "In de naar afgelopen door 24 uur - het voelt van uit als een week - op hebben we naar zoveel besproken en gedaan. naar En nu,... uit nu is het tijdens alleen maar sterker geworden; hoeveel een ik het van het leven houd." Het EO-programma met 'De Laatste een 24 Uur' neemt je mee naar op een bijzonder door avontuur. een Bert van op Leeuwen: "Het laat je stilstaan met en ontdekken wat nu het écht belangrijk voor door je is. met Voor wie je dankbaar door bent, wat van uit tijdens waarde voor je uit is en wat op jij voor anderen betekent. In dit van de programma ga ik tijdens samen met René de Froger deze zoektocht de aan, maar het door geeft ook de kijker de door gelegenheid om na te door denken over de deze belangrijke vragen van door uit het leven." Nú is naar het moment op om juist datgene te doen dat op tv je altijd een uitstelt.

september 2020
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!