Programma gemist?

Wat naar als je het bericht zou op op krijgen dat je van laatste 24 uur zijn het ingegaan? Wat met zou je nog van willen doen? Wie de zou je nog willen spreken, de een knuffel willen geven door of juist een door zoen? Op door tweede kerstdag gaat door Bert van Leeuwen met naar tijdens deze hypothetische vraag langs een bij één van Nederlands bekendste van zangers: het René Froger. Bert naar heeft slecht op tv nieuws voor de in ras-Amsterdammer; zojuist zijn 'De uit Laatste 24 Uur' van met René ingegaan... "Ik heb totaal op geen idee wat met tijdens er vandaag gaat gebeuren", in zegt René. Hij heeft zijn de agenda 24 op tv uur vrij gepland, maar in weet nog niet op wat deze van dag tijdens hem zal brengen. Gelukkig het heeft Bert niet alleen in maar slecht nieuws op tv voor René. Het goede de nieuws: Bert van heeft het een op en ander in voorbereid om er de een prachtige op tv laatste dag van te maken. naar "Ik denk de toch wel dat ik tijdens mijn uit laatste 24 uur naar met mijn familie van en vrienden door wil van brengen", mijmert het hij. Samen vertrekken zij vanuit uit het huis op van René, waar het van eerste afscheid al op op hem wacht. Het met afscheid van zijn op geliefde uit honden. "Het zou op je toch gebeuren, zeg. Als je tijdens daarover naar nadenkt, dan word je met echt gek." Hij knuffelt in zijn honden en op aait hen nog van met een laatste keer: "Dag schat met van me, - oh, het door ik hou zo uit van je. Ik vind het heel op erg dit, ik uit vind het heel door confronterend." De mannen van gaan op avontuur in en naar maken samen de tussenbalans op: waar op het is René dankbaar voor? het Wie zijn tijdens Renés dierbaren? En in is hij gelukkig? tijdens Bert neemt de volkszanger mee op tv naar verrassende, soms de van gekste, locaties een waar hij onverwachts in de mensen de ontmoet die in belangrijk voor hem zijn. in Oude herinneringen komen opnieuw tot uit leven, het en samen met de op mensen die hem tijdens zo uit dierbaar zijn wordt in er gelachen en geproost op de het leven. Met veel naar in humor en af en toe van een traan. "In uit de afgelopen 24 een uur - het voelt door als een tijdens week - op tv hebben we zoveel besproken en de gedaan. En nu,... in nu is naar het alleen maar sterker op geworden; uit hoeveel ik van het met leven houd." Het EO-programma een 'De Laatste op tv 24 Uur' op tv neemt je mee op een in bijzonder avontuur. van Bert van Leeuwen: door "Het laat je uit stilstaan en ontdekken met wat nu écht belangrijk voor uit je de is. Voor op tv wie je dankbaar bent, met wat van waarde door voor je is op tv en wat jij voor op anderen betekent. In dit tijdens programma ga ik op samen met René het Froger deze zoektocht in aan, maar het de geeft door ook de kijker de gelegenheid van om met na te denken op tv over deze belangrijke op vragen van het op tv leven." Nú is het een moment uit om juist datgene te doen met dat je altijd de uitstelt.

november 2019
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!