Programma gemist?

Wat als je in het bericht zou met krijgen dat naar je laatste 24 het uur zijn door ingegaan? Wat uit zou je nog met willen doen? Wie zou je nog tijdens willen van spreken, een naar knuffel willen geven of juist op tv een met zoen? Op tweede kerstdag naar gaat Bert op van Leeuwen met op deze hypothetische vraag langs bij met één van van Nederlands bekendste met zangers: René Froger. Bert op tv heeft slecht nieuws door voor de ras-Amsterdammer; zojuist in zijn tijdens 'De Laatste 24 door Uur' van René ingegaan... "Ik heb totaal op een geen idee wat er vandaag gaat door het gebeuren", zegt René. Hij tijdens heeft zijn agenda 24 een uur vrij gepland, maar het op weet nog niet wat deze dag een hem in zal brengen. Gelukkig uit heeft Bert niet alleen maar uit slecht nieuws voor in René. Het in goede nieuws: Bert uit heeft op het een en op ander voorbereid om er een prachtige door laatste van dag van te maken. tijdens "Ik denk met toch wel dat ik het mijn laatste het 24 uur met mijn op familie en op vrienden door wil brengen", mijmert het hij. Samen vertrekken uit zij vanuit het huis naar op van René, waar de het eerste afscheid al het op hem wacht. de Het afscheid naar van zijn geliefde van honden. "Het zou je toch met gebeuren, zeg. Als naar je daarover nadenkt, door dan word je in echt gek." Hij knuffelt de zijn op tv honden en aait in hen nog een laatste keer: met "Dag schat op tv van op tv me, - oh, ik hou zo de een van je. Ik vind het de heel erg een dit, ik tijdens vind het heel confronterend." De mannen gaan een van op avontuur en maken samen tijdens de tussenbalans tijdens op: waar een is René dankbaar met voor? Wie zijn Renés dierbaren? En door is hij een gelukkig? Bert neemt de een van volkszanger mee naar verrassende, met soms de de gekste, locaties waar hij onverwachts de uit mensen een ontmoet die op belangrijk voor hem zijn. van Oude herinneringen komen de opnieuw tot leven, uit en samen met uit de mensen die hem zo een dierbaar door zijn wordt er gelachen een en de geproost op het leven. Met veel op tv humor en in af en toe in een traan. "In de tijdens afgelopen van 24 uur - het voelt van als een week een - met hebben we met zoveel besproken en gedaan. En nu,... op tv nu is het op tv alleen maar sterker uit geworden; hoeveel ik naar van het een leven door houd." Het EO-programma 'De Laatste 24 Uur' het neemt je mee van op een bijzonder op tv avontuur. Bert van door door Leeuwen: "Het laat je tijdens stilstaan en in ontdekken wat nu écht de belangrijk voor je met is. Voor wie je van dankbaar bent, wat van met waarde voor van je door is en wat jij voor anderen naar betekent. een In dit programma ga de ik samen in met René Froger deze naar zoektocht aan, maar het in geeft ook de van kijker op tv de gelegenheid door om na te denken door over deze belangrijke vragen van uit het leven." op Nú is het in moment om juist datgene op tv van te doen dat met je altijd uitstelt.

september 2021
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!