Programma gemist?

Wat als de je door het bericht zou krijgen dat tijdens je naar laatste 24 uur zijn het ingegaan? Wat zou je nog door willen van doen? Wie zou naar je nog willen spreken, een uit knuffel willen geven met of juist een op zoen? Op op tv tweede kerstdag gaat Bert tijdens van Leeuwen door met deze hypothetische op tv vraag langs bij één de van tijdens Nederlands bekendste zangers: met René Froger. Bert door heeft slecht nieuws voor van de ras-Amsterdammer; zojuist van zijn 'De Laatste op tv 24 de Uur' van René ingegaan... "Ik heb het totaal geen in idee wat er vandaag gaat door in gebeuren", zegt René. op Hij heeft zijn agenda 24 een uur vrij gepland, een maar weet nog niet tijdens op tv wat deze dag het hem zal brengen. Gelukkig uit heeft Bert door niet alleen maar het slecht nieuws voor op René. Het goede nieuws: Bert met heeft het een en met ander de voorbereid om door er een prachtige laatste tijdens dag van te maken. "Ik uit denk toch wel door dat tijdens ik mijn laatste 24 door uur door met mijn familie en vrienden door op van wil brengen", mijmert een hij. Samen vertrekken zij vanuit naar het huis van René, waar van door het eerste afscheid al tijdens op hem wacht. Het afscheid met van zijn van geliefde op honden. "Het zou je van toch gebeuren, zeg. Als je uit van daarover nadenkt, dan in word je echt door gek." Hij knuffelt zijn honden het en aait met hen nog een laatste keer: op tv "Dag schat naar van op tv me, - oh, ik hou zo van van met je. Ik vind het heel uit erg dit, ik uit vind het heel in confronterend." De mannen gaan op tv op op tv avontuur en maken van samen de op tussenbalans op: waar is René dankbaar de naar voor? Wie zijn op Renés dierbaren? En met is hij gelukkig? Bert neemt uit de volkszanger mee naar op tv verrassende, soms door de de gekste, locaties waar hij onverwachts de naar mensen ontmoet die tijdens belangrijk voor op hem zijn. van Oude herinneringen komen opnieuw tot van uit leven, en samen met tijdens de mensen in die hem zo dierbaar tijdens zijn wordt er gelachen en van geproost door op het leven. Met naar veel op tv humor en af en toe op een op tv traan. "In de tijdens afgelopen 24 uur - het voelt uit als een week de - hebben tijdens we zoveel besproken met en door gedaan. En nu,... nu is het de met alleen maar sterker geworden; in hoeveel ik in van het leven op houd." Het EO-programma 'De Laatste met 24 Uur' in neemt je mee op naar een bijzonder avontuur. van Bert van Leeuwen: de "Het laat je door stilstaan en ontdekken een wat nu écht belangrijk op tv voor je van is. Voor het wie je dankbaar het bent, wat van waarde voor naar je is en wat een jij voor anderen uit betekent. tijdens In dit programma ga uit ik samen met René van Froger deze zoektocht van een aan, maar het geeft ook van de kijker de in gelegenheid om na naar te denken de over deze in belangrijke vragen van naar het leven." Nú is het op moment om juist met datgene te doen dat op tv je op altijd uitstelt.

september 2020
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!