Programma gemist?

Wat als op tv je het bericht zou in krijgen dat je tijdens naar laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat met zou je nog op willen doen? een Wie een zou je nog willen spreken, van een uit knuffel willen geven of juist een uit zoen? Op tweede op kerstdag gaat in Bert van Leeuwen van met een deze hypothetische vraag langs uit bij één van Nederlands het bekendste zangers: René de Froger. Bert op heeft slecht nieuws voor de van ras-Amsterdammer; zojuist zijn een 'De Laatste de 24 Uur' van René uit ingegaan... "Ik op heb totaal geen idee wat naar er vandaag uit gaat de gebeuren", zegt René. Hij heeft op tv zijn agenda 24 van uur de vrij gepland, maar weet nog niet tijdens wat door deze dag hem zal brengen. het Gelukkig op heeft Bert niet tijdens alleen maar slecht nieuws voor een René. Het de goede nieuws: Bert heeft het het een een en ander de voorbereid om er een prachtige een de laatste dag van te maken. tijdens "Ik denk toch op wel dat ik mijn in laatste 24 uur op met in mijn familie en vrienden door het wil met brengen", mijmert hij. Samen in vertrekken zij op tv vanuit het huis van René, waar de het eerste met afscheid al op met hem wacht. Het afscheid op tv van naar zijn geliefde honden. "Het zou uit je toch gebeuren, de zeg. Als naar je de daarover nadenkt, dan word op je echt gek." in Hij knuffelt door zijn honden en aait hen het nog een van laatste keer: "Dag schat van tijdens me, een - oh, ik op hou zo van tijdens je. Ik vind een het heel erg naar dit, ik vind het heel uit confronterend." De in mannen gaan op op avontuur en het maken samen de tussenbalans tijdens op: waar de is René dankbaar voor? Wie naar zijn Renés uit dierbaren? En is in hij gelukkig? Bert neemt met de volkszanger mee naar de verrassende, soms op tv de gekste, locaties van waar hij op onverwachts de mensen het ontmoet die een belangrijk voor hem het zijn. Oude herinneringen naar komen opnieuw tot leven, uit en samen met de mensen in die met hem zo dierbaar een zijn wordt in er gelachen en geproost op het de leven. het Met veel humor en af door en van toe een traan. "In de met naar afgelopen 24 uur - het tijdens voelt als een week met - hebben de we zoveel de besproken en gedaan. En nu,... van nu is met het alleen maar het sterker geworden; de hoeveel ik van het leven uit houd." Het EO-programma van 'De met Laatste 24 Uur' neemt je mee van tijdens op een bijzonder avontuur. Bert het van naar Leeuwen: "Het laat je stilstaan en in ontdekken wat tijdens nu écht de belangrijk voor je is. Voor tijdens wie je in dankbaar bent, het wat van naar waarde voor je is en wat op jij het voor anderen betekent. In van dit door programma ga ik met samen met René Froger deze op zoektocht de aan, maar het geeft ook door de kijker een de gelegenheid om na tijdens te denken over deze naar belangrijke vragen door van met het leven." Nú is het moment van om juist datgene op tv te tijdens doen dat de je altijd uitstelt.

december 2019
26-12-2018 21:35

De Laatste 24 Uur: van René Froger

De Laatste 24 Uur - De Laatste 24 Uur: van René Froger

Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Wat zou je nog willen doen? Wie zou je nog willen spreken, een knuffel willen geven of juist een zoen? Op tweede kerstdag gaat Bert van Leeuwen met deze hypothetische v...

De Laatste 24 Uur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Laatste 24 Uur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Laatste 24 Uur bij De Laatste 24 Uur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Laatste 24 Uur. Heb je een uitzending van De Laatste 24 Uur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Laatste 24 Uur gemist

Uitzending gemist van De Laatste 24 Uur? Hier kun je alle uitzendingen van De Laatste 24 Uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!