Programma gemist?

Als een de onontwikkelde Brigitte met een in beroerd manuscript in bij uitgeverij Goudemondt aankomt, op tv zien de broers van een Marc en Boudewijn, directeurs van een naar noodlijdende familie-uitgeverij, direct op tv mogelijkheden. Met het naar oog naar op de media laten ze tijdens haar het van rol wisselen met de tijdens stotterende auteur het van een literair meesterwerk. op De truc werkt; met het boek wordt het met zowel artistiek als zakelijk een megasucces, een maar de aanvankelijke op overeenstemming tussen alle een partijen een slaat om op in een bittere strijd om op erkenning.

juni 2021
22-05-2019 19:25

Het Verlangen

Het Verlangen - Het Verlangen

Als de onontwikkelde Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn, directeurs van een noodlijdende familie-uitgeverij, direct mogelijkheden. Met het oog op de media laten ze haar va...

Het Verlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Verlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Verlangen bij Het Verlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Verlangen. Heb je een uitzending van Het Verlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Verlangen gemist

Uitzending gemist van Het Verlangen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Verlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!