Programma gemist?

Als de onontwikkelde een Brigitte met uit een in beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, uit zien de broers uit Marc en tijdens Boudewijn, directeurs van door een noodlijdende een familie-uitgeverij, direct mogelijkheden. Met naar het de oog op de media laten op ze een haar van rol tijdens wisselen met de stotterende naar auteur van in een literair meesterwerk. De truc werkt; op uit het boek wordt zowel op tv artistiek als een zakelijk een megasucces, maar in de aanvankelijke tijdens overeenstemming tussen alle partijen slaat om op tv in een tijdens bittere strijd de om erkenning.

maart 2021
22-05-2019 19:25

Het Verlangen

Het Verlangen - Het Verlangen

Als de onontwikkelde Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn, directeurs van een noodlijdende familie-uitgeverij, direct mogelijkheden. Met het oog op de media laten ze haar va...

Het Verlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Verlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Verlangen bij Het Verlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Verlangen. Heb je een uitzending van Het Verlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Verlangen gemist

Uitzending gemist van Het Verlangen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Verlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!