Programma gemist?

Als in de onontwikkelde het Brigitte met een op beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt op aankomt, in zien de broers Marc en Boudewijn, een directeurs van op tv een noodlijdende familie-uitgeverij, direct van op mogelijkheden. Met het oog door op de media tijdens laten ze haar van rol in wisselen door met de stotterende een auteur van een met literair meesterwerk. naar De truc werkt; het uit boek wordt zowel artistiek als op zakelijk een in megasucces, maar een de aanvankelijke overeenstemming tussen alle op partijen slaat een om in een een bittere tijdens strijd om erkenning.

mei 2020
22-05-2019 19:25

Het Verlangen

Het Verlangen - Het Verlangen

Als de onontwikkelde Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn, directeurs van een noodlijdende familie-uitgeverij, direct mogelijkheden. Met het oog op de media laten ze haar va...

Het Verlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Verlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Verlangen bij Het Verlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Verlangen. Heb je een uitzending van Het Verlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Verlangen gemist

Uitzending gemist van Het Verlangen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Verlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!