Programma gemist?

Als de de onontwikkelde Brigitte met op tv een door beroerd manuscript bij uitgeverij met Goudemondt aankomt, zien uit de broers met Marc en Boudewijn, directeurs van een met noodlijdende familie-uitgeverij, direct op tv mogelijkheden. Met het op tv uit oog op de door media laten ze haar op tv van rol wisselen met de op stotterende van auteur van een literair naar meesterwerk. De truc een werkt; het door boek wordt zowel artistiek als op op tv zakelijk een megasucces, naar maar de aanvankelijke overeenstemming tussen alle uit partijen door slaat om van in een bittere strijd om tijdens erkenning.

december 2021
22-05-2019 19:25

Het Verlangen

Het Verlangen - Het Verlangen

Als de onontwikkelde Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn, directeurs van een noodlijdende familie-uitgeverij, direct mogelijkheden. Met het oog op de media laten ze haar va...

Het Verlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Verlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Verlangen bij Het Verlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Verlangen. Heb je een uitzending van Het Verlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Verlangen gemist

Uitzending gemist van Het Verlangen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Verlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!