Programma gemist?

In een oktober stond Glennis tijdens Grace in een uitverkocht van AFAS Live in met de show waar zij een sinds klein op meisje al de van droomde. Voor een een uitzinnig publiek bracht op tv zij tijdens een eerbetoon aan haar uit heldin en inspiratiebron Whitney met Houston. Het van werd een memorabele avond met een in gastartiesten Do, Keith met John, Jordan Roy en Camilo Rodriquez. op Met in haar show in bekrachtigde Glennis de mening van velen: in een als iemand Whitney door Houston's repertoire kan zingen, is het op Glennis met Grace. Glennis nam het de publiek mee naar tijdens vervlogen tijden en in wisselde swingende op tv up tempo hits het als How Will I het Know, I'm Every het Woman en I een Wanna Dance With op tv Somebody af met gevoelige op tv ballads als van Run To You, uit All door At Once, I Will Always Love tijdens You en op tv When You Believe, in dat het ze op ontroerende wijze samenbracht met op de zangeres Do. Met de hoogtepunten met van tijdens dit nu al legendarische concert, waarbij in alle een grote hits van Whitney uit voorbij zullen tijdens komen.

In op oktober stond uit Glennis Grace in een uit uitverkocht AFAS de Live met de met show waar zij sinds klein meisje een al van droomde. op tv Voor een op tv uitzinnig van publiek bracht zij een eerbetoon een aan haar heldin en van inspiratiebron Whitney de Houston. Het werd een op tv memorabele avond door met gastartiesten Do, Keith in John, Jordan Roy met en het Camilo Rodriquez. Met uit haar show bekrachtigde door Glennis de het mening van velen: als met iemand Whitney door Houston's repertoire kan zingen, is van het door Glennis Grace. Glennis nam het publiek het mee tijdens naar vervlogen tijdens tijden en wisselde van swingende uptempo hits uit als How Will I op Know, I'm Every Woman van en I Wanna op tv Dance With Somebody naar af met met gevoelige ballads als op Run To een You, All At Once, I uit Will Always Love You uit op en When You Believe, dat ze het op ontroerende uit wijze samenbracht met van zangeres Do. met De hoogtepunten van dit nu naar al legendarische concert, in waarbij in alle grote hits uit van Whitney op voorbij zullen komen.

juni 2020
11-05-2019 22:00

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

26-12-2018 22:05

Concert: Glennis Grace zingt Whitney

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Concert: Glennis Grace zingt Whitney

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam bij Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam. Heb je een uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!