Programma gemist?

In oktober stond in Glennis Grace een in een uitverkocht de AFAS Live met van de show waar met zij sinds uit klein meisje al van droomde. op Voor een uitzinnig van publiek tijdens bracht zij een eerbetoon aan op tv uit haar heldin en inspiratiebron de Whitney Houston. een Het werd een memorabele avond tijdens met gastartiesten Do, het Keith John, Jordan naar Roy met en Camilo Rodriquez. Met haar de show bekrachtigde Glennis tijdens de mening een van velen: als iemand uit Whitney Houston's met repertoire kan zingen, is naar het Glennis Grace. met Glennis nam het publiek van mee naar van vervlogen tijden en wisselde tijdens swingende van up tempo tijdens hits als How Will I naar Know, I'm Every Woman door en I tijdens Wanna Dance van With Somebody af met met gevoelige ballads als Run uit in To You, All At naar Once, I het Will Always Love door You en When een You Believe, dat ze op door ontroerende wijze samenbracht op met zangeres Do. Met op de hoogtepunten door van dit op nu al legendarische concert, door waarbij alle van grote hits een van Whitney voorbij zullen van komen.

In naar oktober stond Glennis Grace in een op een uitverkocht AFAS Live met de uit show waar van zij sinds het klein meisje al van droomde. in uit Voor een uitzinnig publiek bracht de zij een eerbetoon aan in haar heldin de en uit inspiratiebron Whitney Houston. Het een werd een op tv memorabele avond met gastartiesten Do, Keith van John, Jordan naar Roy naar en Camilo Rodriquez. in Met haar show van bekrachtigde Glennis de mening uit van velen: met als iemand Whitney Houston's repertoire kan met uit zingen, is het Glennis van Grace. Glennis met nam het publiek in mee naar vervlogen uit tijden en wisselde swingende tijdens uptempo hits als tijdens How Will I Know, op tv I'm Every Woman en de I naar Wanna Dance met With Somebody af met gevoelige het ballads als Run tijdens To You, All At een Once, door I Will van Always Love You en When You in Believe, het dat ze het op ontroerende wijze samenbracht met door zangeres Do. De hoogtepunten een van een dit nu al legendarische concert, tijdens waarbij alle op grote hits op van Whitney voorbij op tv zullen komen.

september 2020
11-05-2019 22:00

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

26-12-2018 22:05

Concert: Glennis Grace zingt Whitney

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Concert: Glennis Grace zingt Whitney

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam bij Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam. Heb je een uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!