Programma gemist?

In oktober naar stond Glennis Grace in van uit een uitverkocht AFAS uit Live met de show waar naar zij sinds klein meisje tijdens tijdens al van droomde. Voor op een uitzinnig publiek bracht zij tijdens een in eerbetoon aan haar heldin tijdens en met inspiratiebron Whitney Houston. naar Het werd een memorabele avond met door gastartiesten Do, Keith door op John, Jordan Roy uit en Camilo Rodriquez. Met haar met show bekrachtigde Glennis de op met mening van velen: als iemand op tv Whitney Houston's repertoire kan tijdens zingen, van is het de Glennis Grace. Glennis het nam het publiek de mee naar vervlogen tijden door en wisselde swingende up naar tempo hits het als How Will I Know, door I'm Every in Woman en I Wanna door Dance uit With Somebody af met gevoelige op tijdens ballads als Run To tijdens You, All At Once, I op tv door Will Always Love You van en When You Believe, in dat ze op ontroerende door door wijze samenbracht met zangeres Do. Met van de hoogtepunten het van dit uit nu al legendarische concert, in waarbij in alle grote hits van Whitney in voorbij zullen op komen.

In op tv oktober stond Glennis een Grace in een een uitverkocht AFAS Live met de door show waar zij uit van sinds klein meisje al van op droomde. in Voor een uitzinnig publiek met bracht zij uit een eerbetoon aan haar heldin op tv en inspiratiebron van Whitney Houston. naar Het werd een memorabele met avond met gastartiesten Do, Keith tijdens John, op tv Jordan Roy en Camilo Rodriquez. met Met haar de show bekrachtigde op tv Glennis de mening van velen: een als iemand van Whitney op Houston's repertoire kan zingen, is met het Glennis van Grace. Glennis nam met het publiek mee naar op vervlogen tijden door en wisselde swingende uptempo tijdens hits als How Will op tv I Know, een I'm Every naar Woman en I door Wanna Dance With Somebody met af met gevoelige het ballads als Run To door You, All in At met Once, I Will Always Love naar You en When You naar het Believe, dat ze de op ontroerende wijze samenbracht het met zangeres Do. De hoogtepunten tijdens van de dit nu al een legendarische concert, waarbij alle grote een hits van Whitney met voorbij met zullen komen.

januari 2021
11-05-2019 22:00

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

26-12-2018 22:05

Concert: Glennis Grace zingt Whitney

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Concert: Glennis Grace zingt Whitney

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam bij Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam. Heb je een uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!