Programma gemist?

In met oktober stond Glennis het Grace in een een uitverkocht AFAS Live met in de het show waar zij sinds uit klein meisje op tv al van droomde. Voor op tv een uitzinnig publiek bracht tijdens zij een eerbetoon een aan haar door heldin en inspiratiebron tijdens Whitney Houston. op tv Het werd een in memorabele avond met het gastartiesten Do, Keith John, op Jordan Roy naar en Camilo Rodriquez. Met haar show in bekrachtigde de Glennis de met mening van velen: als een iemand Whitney in Houston's repertoire kan zingen, is het het Glennis Grace. uit Glennis door nam het publiek mee naar tijdens vervlogen het tijden en wisselde tijdens swingende up tempo hits als met How Will met I Know, I'm Every met Woman en I Wanna een met Dance With Somebody een af met gevoelige ballads als met Run de To You, All At Once, I in Will Always het Love You en van When You van Believe, dat een ze op ontroerende wijze samenbracht met met zangeres Do. in Met de hoogtepunten van op tv de dit nu al legendarische concert, waarbij tijdens alle een grote hits van Whitney door voorbij naar zullen komen.

In oktober stond het Glennis tijdens Grace in door een uitverkocht AFAS Live met de in show waar zij het de sinds klein meisje al in van droomde. Voor tijdens een uitzinnig publiek op tv bracht zij een eerbetoon het aan haar heldin op tv en het inspiratiebron Whitney Houston. Het tijdens werd een tijdens memorabele avond met gastartiesten Do, de Keith John, Jordan Roy op en een Camilo Rodriquez. Met haar tijdens show bekrachtigde Glennis de met uit mening van velen: als iemand Whitney uit Houston's repertoire kan van zingen, door is het Glennis met Grace. Glennis nam het het publiek mee naar vervlogen met het tijden en wisselde swingende uptempo op tv hits als in How Will I van Know, I'm Every Woman en met I Wanna Dance op van With Somebody af met gevoelige ballads op tv als een Run To You, All een At op Once, I Will Always Love de You van en When You Believe, dat ze op tv van op ontroerende wijze samenbracht met naar zangeres een Do. De hoogtepunten van dit nu het het al legendarische concert, waarbij alle grote door hits van uit Whitney voorbij zullen een komen.

november 2019
11-05-2019 22:00

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

26-12-2018 22:05

Concert: Glennis Grace zingt Whitney

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Concert: Glennis Grace zingt Whitney

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam bij Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam. Heb je een uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!