Programma gemist?

In oktober stond uit op tv Glennis Grace in door een uitverkocht AFAS met Live met de show waar zij in in sinds klein meisje al van droomde. het op Voor een uitzinnig publiek bracht zij op tv een een eerbetoon aan haar heldin in en inspiratiebron Whitney het Houston. de Het werd een het memorabele avond met gastartiesten Do, in Keith John, Jordan Roy op en Camilo Rodriquez. uit op Met haar show met bekrachtigde Glennis de mening een van velen: als tijdens iemand Whitney Houston's repertoire kan door met zingen, is het in Glennis Grace. Glennis nam het publiek een mee naar vervlogen in tijden en wisselde naar swingende up tempo een hits tijdens als How Will I tijdens Know, I'm Every in Woman en I met Wanna een Dance With Somebody af met van gevoelige ballads op tv als Run To You, All een At Once, de I Will Always Love tijdens You tijdens en When You Believe, dat tijdens op ze op ontroerende wijze samenbracht met van zangeres Do. door Met de een hoogtepunten van dit tijdens nu al met legendarische concert, waarbij alle grote hits van van op Whitney voorbij de zullen komen.

In tijdens oktober stond Glennis door Grace in een uitverkocht AFAS een Live een met de show waar zij op sinds klein het meisje al door van droomde. Voor een de uitzinnig publiek bracht de zij een eerbetoon tijdens aan haar heldin naar en inspiratiebron in Whitney Houston. Het werd naar een het memorabele avond met gastartiesten een Do, Keith naar John, Jordan Roy en Camilo op Rodriquez. Met het haar show bekrachtigde Glennis op de mening van velen: in als iemand uit Whitney het Houston's repertoire kan zingen, is uit het Glennis in Grace. Glennis nam het het publiek mee naar vervlogen door tijden en de wisselde swingende tijdens uptempo hits als van How Will op I Know, I'm Every Woman en naar op I Wanna Dance op tv With Somebody af uit met gevoelige ballads als op Run To You, All At een Once, I tijdens Will Always Love You op en van When You Believe, dat van ze op ontroerende wijze op uit samenbracht met zangeres Do. De de hoogtepunten van dit tijdens nu al legendarische naar concert, waarbij naar alle grote op hits van Whitney een voorbij zullen komen.

september 2021
11-05-2019 22:00

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

26-12-2018 22:05

Concert: Glennis Grace zingt Whitney

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Concert: Glennis Grace zingt Whitney

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam bij Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam. Heb je een uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!