Programma gemist?

In oktober stond uit Glennis op tv Grace in een uitverkocht AFAS een Live door met de show waar zij op tv sinds klein in meisje al op van droomde. door Voor een uitzinnig publiek de bracht zij een eerbetoon in aan haar heldin op tv en inspiratiebron Whitney Houston. van Het werd een door memorabele avond een met gastartiesten in Do, Keith John, Jordan de Roy naar en Camilo Rodriquez. Met haar show naar op bekrachtigde Glennis de mening van de velen: als iemand het Whitney Houston's door repertoire kan van zingen, is het Glennis Grace. tijdens Glennis nam het op tv publiek mee naar vervlogen een naar tijden en wisselde swingende door up tempo hits als How het Will uit I Know, I'm uit Every Woman en uit I Wanna Dance With Somebody tijdens af met gevoelige een ballads op als Run To You, All uit At Once, I in Will Always het Love You en het When naar You Believe, dat ze van op ontroerende van wijze samenbracht met zangeres Do. Met van op de hoogtepunten van dit nu op tv al uit legendarische concert, waarbij alle grote van hits met van Whitney voorbij zullen uit komen.

In met oktober stond Glennis Grace in naar uit een uitverkocht AFAS het Live met de op tv show waar zij sinds op klein meisje al van van droomde. uit Voor een uitzinnig de publiek bracht zij een de eerbetoon aan haar heldin door en inspiratiebron Whitney Houston. met Het met werd een memorabele van avond met gastartiesten Do, Keith tijdens op John, Jordan Roy en de Camilo Rodriquez. Met haar naar show bekrachtigde Glennis de van mening van velen: op tv als iemand Whitney met Houston's repertoire kan tijdens zingen, tijdens is het Glennis Grace. Glennis een het nam het publiek mee op naar vervlogen tijden op tv en wisselde in swingende uptempo hits als How Will uit I Know, I'm op Every Woman op tv en I in Wanna Dance With Somebody af op tv met gevoelige ballads met het als Run To You, All At uit Once, de I Will Always Love het You en When You uit Believe, met dat ze op ontroerende in wijze samenbracht met zangeres van Do. De het hoogtepunten van dit in nu al door legendarische concert, waarbij alle op tv grote hits van Whitney op voorbij zullen van komen.

mei 2021
11-05-2019 22:00

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

26-12-2018 22:05

Concert: Glennis Grace zingt Whitney

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam - Concert: Glennis Grace zingt Whitney

In oktober stond Glennis Grace in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij sinds klein meisje al van droomde. Voor een uitzinnig publiek bracht zij een eerbetoon aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston. Het werd een memorabe...

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam bij Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam. Heb je een uitzending van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Glennis Grace zingt Whitney, live in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!