Programma gemist?

De een Nationale 2018 uit Test blikt terug op het Nederlandse naar op tv nieuws van afgelopen jaar. Het de jaar een dat ónze minister-president Rutte op naar bezoek met ging bij president Trump, Humberto in uit tranen was om een zijn in naderende afscheid bij RTL Late met uit Night, we de ene na de uit tijdens andere medaille wonnen op tijdens de Olympische Winterspelen, van een enorme zomerhitte Nederland een overviel, Famke de Louise haar eigen naar docu lanceerde in en Hardwell besloot te een stoppen met een optreden. Wat waren uit de hoogte- en dieptepunten van met 2018? Sophie Hilbrand test naar de door kennis van het publiek op tv en zeven bekende Nederlanders tijdens tijdens aan de hand van 25 vragen, uit verdeeld over vijf een categorieën. Wat gebeurde op er in het het nieuws, de politiek, tijdens de door sport, in met de muziek en in de op media? Wat van staat in ons geheugen door gegrift het en wat waren in we alweer bijna vergeten? Het panel de van een bekende Nederlanders bestaat dit uit jaar uit Wie is een de Mol-winnaar Ruben met Hein, presentator Ajouad op tv El Miloudi, naar SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, Dance Dance op tv Dance-kandidaat Bridget uit Maasland, op tv First Dates-maître Sergio Vyent, journalist en naar een voormalig televisiepresentator Willibrord Frequin in en schrijfster naar van het Seksdagboek 2018 Heleen van met in Royen.

januari 2021
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!