Programma gemist?

De van Nationale 2018 Test naar blikt terug op het van Nederlandse nieuws van afgelopen van jaar. Het een jaar naar dat ónze minister-president Rutte op bezoek de ging naar bij president Trump, Humberto in het tranen was in om zijn naderende afscheid op tv door bij RTL Late Night, we het de ene in na de andere medaille naar wonnen tijdens de de Olympische Winterspelen, tijdens een enorme zomerhitte op tv Nederland overviel, Famke Louise een haar eigen uit docu lanceerde en Hardwell tijdens besloot te stoppen naar met optreden. Wat waren de de de hoogte- en tijdens dieptepunten van 2018? Sophie Hilbrand met test de kennis van door het publiek een en zeven het bekende Nederlanders aan tijdens de hand van 25 met vragen, op tv verdeeld over vijf categorieën. Wat een gebeurde er in in het nieuws, de uit politiek, de met sport, in de muziek met en in de op media? de Wat staat in naar ons geheugen gegrift op tv en wat waren de we alweer bijna door vergeten? Het panel van bekende een Nederlanders bestaat dit jaar uit van Wie is op de op tv Mol-winnaar Ruben Hein, presentator Ajouad de El Miloudi, SP-fractievoorzitter de Lilian het Marijnissen, Dance Dance Dance-kandidaat Bridget uit Maasland, First Dates-maître Sergio een Vyent, journalist met en voormalig het televisiepresentator Willibrord op tv Frequin en schrijfster uit van het Seksdagboek de 2018 Heleen van het Royen.

juni 2020
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!