Programma gemist?

De Nationale van 2018 Test uit blikt terug op het van Nederlandse met nieuws van afgelopen jaar. Het in jaar dat ónze op minister-president door Rutte op bezoek ging bij president op naar Trump, Humberto in tranen naar was om van zijn naderende afscheid bij RTL met Late Night, we naar de ene na tijdens de andere naar medaille wonnen tijdens de op Olympische Winterspelen, uit een enorme naar zomerhitte Nederland overviel, Famke Louise de haar het eigen docu lanceerde en door Hardwell besloot te stoppen met op optreden. Wat waren een in de hoogte- en dieptepunten van van 2018? Sophie op Hilbrand test de kennis van op tv het publiek en de zeven op tv bekende Nederlanders aan de hand van van 25 vragen, een verdeeld een over vijf categorieën. Wat gebeurde een er met in het nieuws, de politiek, naar de sport, in met een de muziek en in de media? naar op Wat staat in tijdens ons geheugen gegrift en wat waren uit we alweer een bijna vergeten? Het panel van het bekende Nederlanders bestaat op tijdens dit jaar uit Wie is met de Mol-winnaar op tv Ruben Hein, presentator door Ajouad El Miloudi, SP-fractievoorzitter tijdens Lilian Marijnissen, op Dance Dance in Dance-kandidaat Bridget Maasland, First Dates-maître een Sergio Vyent, journalist en op voormalig televisiepresentator in Willibrord Frequin op tv en schrijfster van een het Seksdagboek 2018 Heleen in van door Royen.

september 2021
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!