Programma gemist?

De Nationale het 2018 Test het blikt terug een op het Nederlandse nieuws een van afgelopen jaar. Het tijdens jaar dat ónze minister-president met Rutte op bezoek uit het ging bij president de Trump, Humberto in met tranen was om zijn door naderende afscheid bij RTL Late door Night, van we de naar ene na de andere de medaille wonnen tijdens de Olympische in Winterspelen, een op tv enorme zomerhitte Nederland overviel, met uit Famke Louise haar eigen docu lanceerde het en Hardwell van besloot tijdens te stoppen met optreden. de Wat waren de hoogte- en op tv dieptepunten van in 2018? tijdens Sophie Hilbrand test de op kennis van het publiek en met zeven bekende Nederlanders naar aan de hand tijdens op tv van 25 vragen, verdeeld door over vijf categorieën. Wat op gebeurde er in het met nieuws, de in politiek, de in sport, in de muziek en door in de uit media? Wat staat een in het ons geheugen gegrift en in wat waren we alweer een bijna met vergeten? Het panel van van bekende Nederlanders bestaat dit jaar uit uit met Wie is de Mol-winnaar Ruben Hein, in presentator Ajouad op tv El Miloudi, SP-fractievoorzitter Lilian in Marijnissen, het Dance Dance Dance-kandidaat Bridget naar Maasland, First in Dates-maître Sergio Vyent, op journalist en voormalig televisiepresentator Willibrord op Frequin en een schrijfster van het tijdens Seksdagboek 2018 Heleen van de met Royen.

september 2020
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!