Programma gemist?

De Nationale met 2018 Test blikt terug door op het Nederlandse uit nieuws van naar afgelopen jaar. het Het jaar dat ónze naar minister-president Rutte op naar bezoek met ging bij president Trump, op Humberto in tranen was op om een zijn naderende afscheid bij tijdens RTL Late Night, naar we de naar ene na de andere medaille het wonnen tijdens in de Olympische naar Winterspelen, een enorme zomerhitte Nederland op overviel, Famke Louise een haar eigen docu lanceerde naar en Hardwell besloot in te stoppen uit met optreden. Wat waren een van de hoogte- en dieptepunten van door 2018? Sophie het Hilbrand test de kennis van naar van het publiek en zeven met bekende Nederlanders aan door de hand een van 25 vragen, verdeeld over in vijf categorieën. op Wat gebeurde een er in het nieuws, de de politiek, de sport, in in een de muziek en in het de media? de Wat staat in ons geheugen het gegrift het en wat waren we de alweer bijna vergeten? Het panel door van bekende van Nederlanders bestaat dit jaar uit in Wie is de de Mol-winnaar Ruben uit Hein, presentator Ajouad op tv El in Miloudi, SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, Dance Dance op tv de Dance-kandidaat Bridget Maasland, tijdens First Dates-maître Sergio Vyent, de journalist en in voormalig televisiepresentator Willibrord Frequin en schrijfster in van het Seksdagboek op tv 2018 Heleen de van in Royen.

mei 2021
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!