Programma gemist?

De van Nationale 2018 Test door blikt terug op het Nederlandse met nieuws van afgelopen uit jaar. Het jaar tijdens dat ónze minister-president naar Rutte op bezoek uit ging bij president naar Trump, Humberto met in naar tranen was om op tv zijn naderende afscheid bij RTL op tv Late door Night, we de ene na van de andere medaille wonnen tijdens tijdens in de Olympische Winterspelen, op een enorme zomerhitte naar Nederland overviel, het Famke Louise haar eigen een docu lanceerde en op Hardwell besloot te stoppen een met optreden. Wat de waren de hoogte- en met dieptepunten door van 2018? Sophie naar Hilbrand test de kennis van het het publiek en de tijdens zeven bekende Nederlanders aan door de hand van 25 uit vragen, verdeeld met over vijf categorieën. Wat gebeurde naar er in het de nieuws, de met politiek, de naar sport, in de muziek en met in de naar media? Wat staat een in ons geheugen gegrift in uit en wat waren we naar alweer bijna vergeten? Het met panel van bekende Nederlanders uit bestaat dit jaar tijdens uit Wie is de de Mol-winnaar Ruben met Hein, presentator Ajouad door El Miloudi, op tv SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, Dance Dance met Dance-kandidaat van Bridget Maasland, First naar Dates-maître Sergio Vyent, een journalist en tijdens voormalig televisiepresentator Willibrord Frequin uit en schrijfster van het Seksdagboek op met 2018 Heleen van de Royen.

november 2019
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!