Programma gemist?

De Nationale met 2018 Test blikt door terug tijdens op het Nederlandse nieuws het van afgelopen jaar. Het in jaar dat een ónze minister-president Rutte op bezoek de ging bij president op Trump, Humberto in in tranen was een om zijn naderende afscheid door bij RTL Late van Night, we de tijdens ene na de op tv een andere medaille wonnen tijdens door de Olympische Winterspelen, naar een enorme zomerhitte het Nederland overviel, Famke Louise haar naar eigen naar docu lanceerde uit en Hardwell besloot te tijdens stoppen met optreden. Wat waren het de hoogte- op en dieptepunten van op 2018? het Sophie Hilbrand test de kennis in van de het publiek en uit zeven bekende Nederlanders naar aan de hand van 25 vragen, door op verdeeld over vijf op tv categorieën. Wat gebeurde er in door het het nieuws, de politiek, de sport, in in de muziek en met in de door media? een Wat staat in ons geheugen gegrift het en wat naar waren op tv we alweer bijna vergeten? Het panel van door bekende op tv Nederlanders bestaat dit jaar in uit Wie van is de Mol-winnaar de Ruben Hein, de presentator Ajouad El Miloudi, een SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, Dance door Dance Dance-kandidaat het Bridget Maasland, op First Dates-maître Sergio Vyent, tijdens journalist en voormalig televisiepresentator een Willibrord Frequin en schrijfster met van het de Seksdagboek 2018 in Heleen van door Royen.

december 2019
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!