Programma gemist?

De op Nationale 2018 Test naar blikt terug een op het Nederlandse nieuws van afgelopen een een jaar. Het jaar dat door ónze minister-president Rutte het op bezoek ging bij in president Trump, Humberto in op in tranen was om zijn naderende tijdens afscheid bij RTL Late naar Night, een we de ene na uit de andere medaille wonnen door met tijdens de Olympische Winterspelen, een op tv enorme het zomerhitte Nederland overviel, het Famke Louise haar eigen docu lanceerde naar met en Hardwell besloot te stoppen met uit optreden. door Wat waren de hoogte- met en dieptepunten van 2018? uit van Sophie Hilbrand test de kennis op tv van het van publiek en zeven bekende een Nederlanders door aan de hand op tv van 25 vragen, tijdens verdeeld over vijf categorieën. Wat op tv gebeurde er in het het nieuws, de van politiek, de de sport, in de muziek door en in de op tv media? het Wat staat in ons in geheugen gegrift en wat met waren we van alweer bijna op tv vergeten? Het panel van op bekende Nederlanders bestaat dit jaar het uit Wie is in de op tv Mol-winnaar Ruben Hein, presentator Ajouad met El Miloudi, SP-fractievoorzitter Lilian tijdens Marijnissen, naar Dance Dance Dance-kandidaat in Bridget Maasland, First de Dates-maître Sergio Vyent, naar journalist en op voormalig televisiepresentator Willibrord Frequin en schrijfster een van het Seksdagboek een 2018 door Heleen van tijdens Royen.

oktober 2021
27-12-2018 20:30

Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test - Quiz: De Nationale 2018 Test

De Nationale 2018 Test blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Het jaar dat ónze minister-president Rutte op bezoek ging bij president Trump, Humberto in tranen was om zijn naderende afscheid bij RTL Late Night, we de en...

De Nationale 2018 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2018 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2018 Test bij De Nationale 2018 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2018 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2018 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2018 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2018 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2018 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!