Programma gemist?

Documentaire over het de de grens van de grap. Het lijkt van steeds moeilijker te naar worden op tv om grappen te maken zonder dat op tv bepaalde mensen zich het meteen beledigd voelen. het een Waar mag je in Nederland een eigenlijk nog door om lachen? En waar door ligt van de grens? In deze documentaire op tv vertellen bekende cabaretiers op tv en van opiniemakers over hun weg naar op tv de lach in en over in de stand van de grap in in ons het land. Nederland lijkt op een land geworden in van beroepsgekwetsten. Of het het nu gaat over #metoo, op transgenders of de naar islam, steeds op tv vaker tijdens tonen mensen in Nederland van hun lange tenen en krijgen naar cabaretiers of met opiniemakers de volle van laag als zij tijdens een prikkelende grap op tv maken.

september 2021
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!