Programma gemist?

Documentaire over naar de grens van de van grap. Het in lijkt steeds moeilijker te met worden om grappen de te de maken zonder dat bepaalde mensen op tv zich meteen van beledigd voelen. Waar mag in je met in Nederland eigenlijk nog het om lachen? tijdens En waar ligt de grens? In uit deze documentaire vertellen van bekende cabaretiers een en opiniemakers een over hun weg tijdens naar de lach het en over de stand van van de grap in door ons land. in Nederland lijkt een van land met geworden van beroepsgekwetsten. Of de het nu gaat uit over #metoo, transgenders of de in het islam, steeds vaker tonen mensen uit in Nederland een hun lange de tenen en krijgen cabaretiers of opiniemakers uit de volle het laag in als zij een met prikkelende grap maken.

januari 2021
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!