Programma gemist?

Documentaire een over de een grens van de grap. Het lijkt steeds een moeilijker in te worden om grappen te de maken zonder dat met bepaalde mensen met zich meteen een beledigd voelen. Waar mag je tijdens in Nederland eigenlijk op nog om lachen? het En waar ligt naar de grens? In op tv door deze documentaire vertellen bekende cabaretiers en door opiniemakers tijdens over hun weg van naar de lach en over op tv de stand met van de grap in uit ons land. Nederland tijdens lijkt naar een land het geworden van beroepsgekwetsten. Of het in nu gaat over #metoo, met een transgenders of de islam, steeds vaker het van tonen mensen in Nederland hun uit lange tenen en naar krijgen cabaretiers of naar opiniemakers de volle laag op tv als zij een tijdens prikkelende grap in maken.

september 2020
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!