Programma gemist?

Documentaire door over de grens van de het grap. Het uit lijkt steeds tijdens moeilijker te worden om grappen door te in maken zonder dat bepaalde mensen zich het meteen beledigd op voelen. Waar tijdens mag je uit in Nederland eigenlijk nog om met lachen? En door waar ligt de grens? In in op tv deze documentaire vertellen bekende cabaretiers in en opiniemakers met over hun weg naar een de lach in en over de stand tijdens van de grap op tv in ons land. Nederland van lijkt een tijdens land op tv geworden van beroepsgekwetsten. met Of het nu op gaat over #metoo, transgenders of op tv de islam, het steeds vaker tonen mensen in in door Nederland hun lange uit tenen en krijgen cabaretiers door of opiniemakers de uit volle laag als zij een met prikkelende in grap maken.

mei 2021
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!