Programma gemist?

Documentaire de over de de grens van de grap. Het het lijkt steeds moeilijker te uit worden om grappen te een een maken zonder dat bepaalde door mensen zich meteen beledigd voelen. op tv Waar uit mag je in Nederland uit eigenlijk uit nog om lachen? van En waar ligt de grens? In een deze documentaire door vertellen bekende in cabaretiers en opiniemakers tijdens over hun weg naar de de lach en over tijdens op de stand van de grap op tv in ons land. Nederland op lijkt een door land geworden van beroepsgekwetsten. op tv Of het op tv nu het gaat over #metoo, in transgenders of de in islam, steeds vaker tonen uit mensen in Nederland hun lange naar tenen met en krijgen cabaretiers of naar opiniemakers de volle in laag als zij in een prikkelende grap de maken.

juni 2020
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!