Programma gemist?

Documentaire over de de grens van van de een grap. Het lijkt steeds op tv moeilijker te worden door om grappen te maken zonder dat op bepaalde de mensen zich meteen beledigd naar voelen. Waar met mag je in van Nederland eigenlijk nog een om lachen? En waar de ligt de grens? van In deze op documentaire vertellen bekende op tv cabaretiers en opiniemakers in over hun in weg naar de lach en over op de in stand van door de grap in met ons land. Nederland naar lijkt een land geworden door van beroepsgekwetsten. uit Of het nu een gaat over #metoo, transgenders een of de islam, in steeds vaker door tonen mensen in het Nederland hun lange tenen en krijgen in cabaretiers of opiniemakers op tv het de volle laag als van zij een uit prikkelende grap maken.

december 2019
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!