Programma gemist?

Documentaire uit over de grens van de tijdens grap. Het lijkt door steeds moeilijker te worden het om grappen uit te maken het zonder dat bepaalde mensen zich tijdens met meteen beledigd voelen. Waar mag een je het in Nederland eigenlijk nog tijdens om lachen? tijdens En waar ligt de de grens? In van deze documentaire vertellen het bekende cabaretiers en opiniemakers over hun de weg naar het de met lach en over de met stand van de grap in op tv ons land. Nederland uit op tv lijkt een land geworden van beroepsgekwetsten. door met Of het nu gaat het over #metoo, transgenders op of de in islam, steeds vaker tonen mensen door in in Nederland hun lange tenen en door krijgen het cabaretiers of opiniemakers naar de volle laag als naar zij een prikkelende grap naar maken.

februari 2021
27-12-2018 22:00

Docu: Dat zijn geen grappen!

Dat zijn geen grappen! - Docu: Dat zijn geen grappen!

Documentaire over de grens van de grap. Het lijkt steeds moeilijker te worden om grappen te maken zonder dat bepaalde mensen zich meteen beledigd voelen. Waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? En waar ligt de grens? In deze do...

Dat zijn geen grappen! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dat zijn geen grappen! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dat zijn geen grappen! bij Dat zijn geen grappen! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dat zijn geen grappen!. Heb je een uitzending van Dat zijn geen grappen! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dat zijn geen grappen! gemist

Uitzending gemist van Dat zijn geen grappen!? Hier kun je alle uitzendingen van Dat zijn geen grappen! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!