Programma gemist?

Tijdens de het definitieve gevecht met de uit met Franken, wordt Redbad en Frea's de zoontje ontvoerd door de een Franken. op Dan is één iemand bereid een het allerhoogste op tv offer te tijdens brengen voor Redbads met gezin.

Redbad gaat van terug naar de Friezen het om een zijn zus en zijn volk door te een redden. Hij wil de opstand door door tegen de Franken leiden, door maar hij heeft niet de gerekend op met de tegenwerking van op zijn neef Jurre en diens door het vader.

Terwijl een de verbannen Redbad een een nieuw leven opbouwt uit bij de Vikingen van en met verliefd wordt op koningsdochter Frea, levert door zijn een neef Jurre de naar Friezen over aan de macht een van van de Frankische een heerser Pepijn die een met fanatiek christen uit is.

De de Nederlandse bioscoopfilm met Redbad wordt in de 2019 als serie uit uitgezonden op televisie. Lees meer hierover naar het op gids.tv/3385/film-redbad-als-serie-op-tv Vanavond deel 1 van naar 4 (van tijdens 1 t/m 4 januari elke op dag om van 22:00 uur op NPO tijdens op 3). Redbad is een Nederlandse film uit op tv 2018 van de het Nederlandse regisseur naar Roel Reiné. Met op tv hoofdrollen voor Gijs naar Naber naar en Loes Haverkort. De een Friese volksheld Redbad (Gijs het Naber), zoon van tijdens Koning Aldigisl (Huub door Stapel), twijfelt in aan de op heidense rituelen van zijn volk. Hij tijdens tijdens komt in hefitig door conflict met zijn vader als zijn van vriendin naar Fenne (Lisa Smit) het wordt aangewezen om geofferd de te worden naar aan de naar goden.

oktober 2019
04-01-2019 22:05

Aflevering 4

Redbad - Aflevering 4

Tijdens het definitieve gevecht met de Franken, wordt Redbad en Frea's zoontje ontvoerd door de Franken. Dan is één iemand bereid het allerhoogste offer te brengen voor Redbads gezin.

03-01-2019 22:00

Aflevering 3

Redbad - Aflevering 3

Redbad gaat terug naar de Friezen om zijn zus en zijn volk te redden. Hij wil de opstand tegen de Franken leiden, maar hij heeft niet gerekend op de tegenwerking van zijn neef Jurre en diens vader.

02-01-2019 22:00

Aflevering 2

Redbad - Aflevering 2

Terwijl de verbannen Redbad een nieuw leven opbouwt bij de Vikingen en verliefd wordt op koningsdochter Frea, levert zijn neef Jurre de Friezen over aan de macht van de Frankische heerser Pepijn die een fanatiek christen is.

01-01-2019 22:00

Nieuw: Redbad

Redbad - Nieuw: Redbad

De Nederlandse bioscoopfilm Redbad wordt in 2019 als serie uitgezonden op televisie. Lees meer hierover op gids.tv/3385/film-redbad-als-serie-op-tv Vanavond deel 1 van 4 (van 1 t/m 4 januari elke dag om 22:00 uur op NPO 3). Redbad is een ...

Redbad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Redbad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Redbad bij Redbad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Redbad. Heb je een uitzending van Redbad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Redbad gemist

Uitzending gemist van Redbad? Hier kun je alle uitzendingen van Redbad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!