Programma gemist?

Tijdens een met unieke reünie van de 'Oudejaars-cabaretiers' ontdekt Frank een Evenblij de kneepjes, op tv zorgen van en geheimen achter in een geslaagde oudejaarsconference, tijdens gesprekken met een naar de makers zelf. Youp van het het Hek, Claudia een de Breij, op tv Hans Sibbel, Erik van door Muiswinkel, Jan-Jaap van der op tv Wal en Dolf in Jansen door kijken terug het op eigen werk en het blikken vooruit op 31 op december.

januari 2021
29-12-2018 23:25

Evenblij met... het Oudejaar

Evenblij met... het Oudejaar - Evenblij met... het Oudejaar

Tijdens een unieke reünie van 'Oudejaars-cabaretiers' ontdekt Frank Evenblij de kneepjes, zorgen en geheimen achter een geslaagde oudejaarsconference, tijdens gesprekken met de makers zelf. Youp van het Hek, Claudia de Breij, Hans Sibbel, E...

Evenblij met... het Oudejaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met... het Oudejaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met... het Oudejaar bij Evenblij met... het Oudejaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met... het Oudejaar. Heb je een uitzending van Evenblij met... het Oudejaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met... het Oudejaar gemist

Uitzending gemist van Evenblij met... het Oudejaar? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met... het Oudejaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!