Programma gemist?

Tijdens door een unieke naar reünie van 'Oudejaars-cabaretiers' ontdekt Frank uit Evenblij de op tv kneepjes, zorgen en geheimen naar achter een geslaagde naar oudejaarsconference, tijdens de gesprekken met in de makers zelf. Youp tijdens van het Hek, Claudia de in Breij, Hans Sibbel, door Erik van Muiswinkel, in met Jan-Jaap van der Wal en Dolf een Jansen kijken een terug het op eigen werk en uit blikken vooruit het op 31 december.

oktober 2021
29-12-2018 23:25

Evenblij met... het Oudejaar

Evenblij met... het Oudejaar - Evenblij met... het Oudejaar

Tijdens een unieke reünie van 'Oudejaars-cabaretiers' ontdekt Frank Evenblij de kneepjes, zorgen en geheimen achter een geslaagde oudejaarsconference, tijdens gesprekken met de makers zelf. Youp van het Hek, Claudia de Breij, Hans Sibbel, E...

Evenblij met... het Oudejaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Evenblij met... het Oudejaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Evenblij met... het Oudejaar bij Evenblij met... het Oudejaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Evenblij met... het Oudejaar. Heb je een uitzending van Evenblij met... het Oudejaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Evenblij met... het Oudejaar gemist

Uitzending gemist van Evenblij met... het Oudejaar? Hier kun je alle uitzendingen van Evenblij met... het Oudejaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!