Programma gemist?

In het nieuwe in praatprogramma Dionnes naar Diner ontvangt Dionne op Stax zeven bekende door Nederlanders. met Ze hebben allemaal een een bijzonder jaar achter op tv de rug. Samen bereiden een ze het op tv diner voor en op spreken ze tijdens met Dionne over wat ze hebben op meegemaakt. Tijdens het het diner gaat een het gesprek met aan tafel naar verder. In Dionnes Diner op zijn zangeres Glennis Grace, een fractievoorzitter van de op tv Tweede Kamerfractie van door D66 Rob Jetten, tv-maker Paul een de Leeuw, voetbalster op tv Kika van Es, met tijdens JOVD-voorzitter Splinter Chabot, stijlredacteur Cécile op Narinx en zangeres tijdens Roxeanne de Hazes te gast. een Lees meer over Dionnes naar Diner op op gids.tv/programma/dionnes-diner.

januari 2021
30-12-2018 22:35

Nieuw: Dionnes Diner

Dionnes Diner - Nieuw: Dionnes Diner

In het nieuwe praatprogramma Dionnes Diner ontvangt Dionne Stax zeven bekende Nederlanders. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug. Samen bereiden ze het diner voor en spreken ze met Dionne over wat ze hebben meegemaakt. Tijd...

Dionnes Diner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dionnes Diner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dionnes Diner bij Dionnes Diner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dionnes Diner. Heb je een uitzending van Dionnes Diner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dionnes Diner gemist

Uitzending gemist van Dionnes Diner? Hier kun je alle uitzendingen van Dionnes Diner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!