Programma gemist?

In door het nieuwe praatprogramma Dionnes Diner naar ontvangt in Dionne Stax zeven bekende op tv Nederlanders. Ze hebben allemaal op tv een bijzonder jaar een met achter de rug. Samen uit bereiden ze het een diner voor en met spreken ze met tijdens Dionne over wat ze hebben door in meegemaakt. Tijdens het uit diner gaat het gesprek aan tafel een de verder. In Dionnes Diner zijn zangeres tijdens Glennis Grace, fractievoorzitter het van de in Tweede Kamerfractie van D66 Rob met Jetten, tv-maker een Paul de Leeuw, voetbalster een Kika van van Es, met JOVD-voorzitter Splinter Chabot, stijlredacteur Cécile Narinx de en zangeres op tv Roxeanne Hazes op te gast. van Lees meer over in Dionnes Diner op uit gids.tv/programma/dionnes-diner.

september 2020
30-12-2018 22:35

Nieuw: Dionnes Diner

Dionnes Diner - Nieuw: Dionnes Diner

In het nieuwe praatprogramma Dionnes Diner ontvangt Dionne Stax zeven bekende Nederlanders. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug. Samen bereiden ze het diner voor en spreken ze met Dionne over wat ze hebben meegemaakt. Tijd...

Dionnes Diner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dionnes Diner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dionnes Diner bij Dionnes Diner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dionnes Diner. Heb je een uitzending van Dionnes Diner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dionnes Diner gemist

Uitzending gemist van Dionnes Diner? Hier kun je alle uitzendingen van Dionnes Diner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!