Programma gemist?

In het door nieuwe praatprogramma Dionnes door Diner ontvangt Dionne in Stax zeven bekende Nederlanders. in Ze hebben met allemaal door een bijzonder jaar achter de rug. een Samen op tv bereiden ze uit het diner voor en spreken ze in in met Dionne over wat ze hebben van van meegemaakt. Tijdens het diner gaat het met op gesprek aan tafel verder. In Dionnes van Diner zijn zangeres Glennis naar een Grace, fractievoorzitter van de een Tweede Kamerfractie met van D66 Rob op tv Jetten, tv-maker Paul de Leeuw, voetbalster op tv Kika op van Es, JOVD-voorzitter Splinter Chabot, door op stijlredacteur Cécile Narinx en een zangeres Roxeanne Hazes op te gast. Lees van meer over Dionnes Diner op op tv met gids.tv/programma/dionnes-diner.

mei 2021
30-12-2018 22:35

Nieuw: Dionnes Diner

Dionnes Diner - Nieuw: Dionnes Diner

In het nieuwe praatprogramma Dionnes Diner ontvangt Dionne Stax zeven bekende Nederlanders. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug. Samen bereiden ze het diner voor en spreken ze met Dionne over wat ze hebben meegemaakt. Tijd...

Dionnes Diner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dionnes Diner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dionnes Diner bij Dionnes Diner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dionnes Diner. Heb je een uitzending van Dionnes Diner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dionnes Diner gemist

Uitzending gemist van Dionnes Diner? Hier kun je alle uitzendingen van Dionnes Diner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!