Programma gemist?

In de het nieuwe naar praatprogramma Dionnes Diner ontvangt het Dionne Stax van zeven bekende Nederlanders. van Ze hebben allemaal door een bijzonder jaar uit achter de rug. Samen van bereiden ze het diner van voor en spreken door ze met in Dionne over wat met ze hebben meegemaakt. Tijdens het tijdens diner gaat tijdens het van gesprek aan tafel verder. In met Dionnes Diner zijn naar zangeres Glennis Grace, fractievoorzitter van met de op tv Tweede Kamerfractie van op tv D66 Rob Jetten, een tv-maker Paul de de Leeuw, voetbalster Kika op van Es, JOVD-voorzitter Splinter de Chabot, stijlredacteur C├ęcile op tv Narinx en zangeres het Roxeanne op tv Hazes te gast. Lees meer over van Dionnes Diner op de door gids.tv/programma/dionnes-diner.

september 2021
30-12-2018 22:35

Nieuw: Dionnes Diner

Dionnes Diner - Nieuw: Dionnes Diner

In het nieuwe praatprogramma Dionnes Diner ontvangt Dionne Stax zeven bekende Nederlanders. Ze hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug. Samen bereiden ze het diner voor en spreken ze met Dionne over wat ze hebben meegemaakt. Tijd...

Dionnes Diner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dionnes Diner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dionnes Diner bij Dionnes Diner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dionnes Diner. Heb je een uitzending van Dionnes Diner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dionnes Diner gemist

Uitzending gemist van Dionnes Diner? Hier kun je alle uitzendingen van Dionnes Diner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!