Programma gemist?

Animatiefilm. Aan van de hand de van het verhaal van van een schipbreukeling met die aanspoelt op een uit onbewoond van eiland, vertelt The Red Turtle naar op het een wonderlijke manier naar over de mijlpalen in een uit mensenleven. in Prachtige, tijdloze animatie die door wereldwijd harten de veroverde.

september 2021
30-12-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: The red turtle

De Boeddhistische Blik: The red turtle - De Boeddhistische Blik: The red turtle

Animatiefilm. Aan de hand van het verhaal van een schipbreukeling die aanspoelt op een onbewoond eiland, vertelt The Red Turtle op een wonderlijke manier over de mijlpalen in een mensenleven. Prachtige, tijdloze animatie die wereldwijd hart...

De Boeddhistische Blik: The red turtle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The red turtle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The red turtle bij De Boeddhistische Blik: The red turtle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The red turtle. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The red turtle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The red turtle gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The red turtle? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The red turtle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!