Programma gemist?

Storm de speelt zich in af in de middeleeuwse in Lage Landen, waar met de 12-jarige Storm ziet door hoe zijn vader Klaas van wordt in gearresteerd. Klaas is door uit de Inquisitie betrapt tijdens tijdens het drukken van door een een belangrijke, maar verboden brief tijdens van Maarten Luther. Storm door weet te ontkomen in een met de originele drukletters van en wordt zo de ongewild het middelpunt op van de jacht op de de brief. Bedreigd door van de Inquisitie maar op geholpen door een Marieke, een met weesmeisje dat tijdens in de ondergrondse tunnels woont, door moet Storm in een het race tegen de het klok zijn een vader op zien te redden naar van de doodstraf. Wat een begint als een spannend tijdens avontuur, ontaardt in een van gevecht de voor ieders uit vrijheid.

oktober 2019
30-12-2018 09:00

Zappbios: Storm - Letters van Vuur

Zappbios: Storm - Letters van Vuur - Zappbios: Storm - Letters van Vuur

Storm speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm ziet hoe zijn vader Klaas wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. ...

Zappbios: Storm - Letters van Vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Storm - Letters van Vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Storm - Letters van Vuur bij Zappbios: Storm - Letters van Vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Storm - Letters van Vuur. Heb je een uitzending van Zappbios: Storm - Letters van Vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Storm - Letters van Vuur gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Storm - Letters van Vuur? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Storm - Letters van Vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!