Programma gemist?

Het album van Back van to Black zet de Amy Winehouse in met 2006 in de schijnwerpers van het tijdens wereldtoneel, met hits met als van 'Rehab' en 'Love een is a Losing Game'. Deze uit Classic op tv Albums-film biedt nieuwe inzichten in in de opmerkelijke talenten het van uit Amy als singer-songwriter, met tijdens nooit eerder vertoond met beeldmateriaal van Miami- op en New naar York-sessies. Back to Black is met de plaat de die van Amy Winehouse een naar internationaal naar icoon maakt de en die onverwacht drie keer platinum in behaald een en haar vijf de Grammy's bezorgt, waaronder die voor uit Album van het een een Jaar. Er worden meer dan in acht miljoen op stuks van verkocht. In de tijdens documentaire gaat men terug door naar de van locaties naar waar de plaat werd op opgenomen, zoals de Electric van Lady Studios de en de studio van Salaam uit Remi uit in Miami. Daar praten de uit makers van met de uit film niet alleen met de twee tijdens producers van een de plaat, Mark Ronson door en Salaam Remi, van maar ook met de Dap Kings, uit Tom Elmhirst, tijdens platenbaas Darcus Reese en Ronnie op tv met Spector.

september 2021
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!