Programma gemist?

Het met album Back to door Black zet Amy van Winehouse in 2006 in in de schijnwerpers van een het wereldtoneel, met tijdens hits als 'Rehab' en in 'Love is door a tijdens Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt met nieuwe tijdens inzichten in de opmerkelijke talenten op van van Amy als singer-songwriter, met nooit in eerder vertoond beeldmateriaal op tv van Miami- naar en New York-sessies. Back de to Black op is de op plaat die van Amy op tv Winehouse een internationaal tijdens icoon maakt en die de onverwacht drie keer platinum van het behaald en haar vijf Grammy's op tv bezorgt, in waaronder die voor Album de van het Jaar. Er worden in meer dan door acht miljoen tijdens stuks van verkocht. In de een documentaire gaat men in terug naar het de locaties waar de plaat uit werd opgenomen, van zoals de Electric Lady met de Studios en de een studio van Salaam door Remi in Miami. Daar praten van de naar makers van de film niet alleen op tv op tv met de twee producers van de in door plaat, Mark Ronson en Salaam op Remi, maar ook met tijdens Dap uit Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus het Reese en uit Ronnie op tv Spector.

juni 2020
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!