Programma gemist?

Het album Back met to Black op zet het Amy Winehouse in 2006 uit in de tijdens schijnwerpers van het wereldtoneel, met de hits als op tv 'Rehab' en 'Love is a in Losing Game'. het Deze Classic Albums-film biedt door door nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten een van Amy als van singer-songwriter, met op tv nooit tijdens eerder vertoond beeldmateriaal van Miami- tijdens en New van York-sessies. Back to Black van is de plaat op die van Amy Winehouse met een van internationaal icoon maakt en die op tv onverwacht drie keer de platinum behaald en haar van vijf uit Grammy's bezorgt, waaronder tijdens die voor Album van het het tijdens Jaar. Er worden meer dan acht in een miljoen stuks van de verkocht. In de documentaire gaat men terug het naar de de locaties waar de plaat een in werd opgenomen, zoals de Electric door Lady de Studios en de studio met van Salaam tijdens Remi in Miami. Daar praten de uit makers van de een film niet op alleen met de twee door producers van de tijdens uit plaat, Mark Ronson en een Salaam Remi, een maar ook met Dap Kings, Tom een Elmhirst, platenbaas op Darcus Reese en Ronnie naar van Spector.

mei 2021
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!