Programma gemist?

Het album Back in to Black op zet Amy Winehouse een in 2006 van in de schijnwerpers naar van het wereldtoneel, met uit hits als 'Rehab' en met 'Love de is a Losing Game'. Deze door Classic naar Albums-film biedt nieuwe door inzichten in de opmerkelijke de talenten van Amy van als singer-songwriter, met op nooit eerder op vertoond beeldmateriaal tijdens van Miami- en New York-sessies. Back tijdens to naar Black is de plaat die van met Amy Winehouse tijdens een uit internationaal icoon maakt en die het onverwacht drie keer platinum tijdens behaald door en haar op tv vijf Grammy's bezorgt, in waaronder die voor een Album van het Jaar. het Er worden op tv meer dan acht miljoen op stuks van verkocht. In het de documentaire naar gaat men terug naar de uit locaties het waar de plaat op tv werd opgenomen, zoals de Electric met Lady op tv Studios en de studio van Salaam een Remi in Miami. naar Daar uit praten de makers van uit de van film niet alleen met tijdens de twee producers op tv van de plaat, tijdens Mark Ronson en Salaam Remi, met op tv maar ook met van Dap Kings, Tom door Elmhirst, platenbaas Darcus Reese naar en Ronnie uit Spector.

september 2020
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!