Programma gemist?

Het op tv album Back to Black zet naar Amy tijdens Winehouse in op tv 2006 in de van schijnwerpers van het wereldtoneel, een met hits als 'Rehab' en met van 'Love is a Losing Game'. Deze met Classic door Albums-film biedt nieuwe inzichten tijdens in de opmerkelijke het talenten van naar Amy als singer-songwriter, op met nooit de eerder vertoond beeldmateriaal uit van Miami- en New York-sessies. Back naar to een Black is de op plaat die van Amy Winehouse een op internationaal icoon maakt met en die onverwacht op tv met drie keer platinum behaald het en haar vijf Grammy's door bezorgt, waaronder die op voor Album van het het een Jaar. Er worden meer door dan acht miljoen stuks in van verkocht. In de op documentaire gaat men terug uit naar naar de locaties waar op tv de plaat in werd opgenomen, zoals de Electric naar Lady Studios door en de studio het van Salaam Remi in Miami. naar door Daar praten de makers van de tijdens film niet alleen van met de twee met op tv producers van de plaat, Mark van Ronson en naar Salaam Remi, uit maar ook met Dap op Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus het Reese en Ronnie met op Spector.

januari 2021
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!