Programma gemist?

Het album Back in in to Black zet Amy Winehouse tijdens in 2006 uit in de schijnwerpers in van het wereldtoneel, met op tv hits als het 'Rehab' en 'Love is het a Losing Game'. op Deze Classic Albums-film biedt met nieuwe inzichten van in de opmerkelijke in talenten van Amy op als singer-songwriter, tijdens met nooit eerder vertoond met beeldmateriaal van Miami- tijdens en New York-sessies. Back to een Black de is de plaat die van van in Amy Winehouse een in internationaal icoon maakt en die onverwacht met drie naar keer platinum behaald en uit haar de vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor op tv Album van het op Jaar. tijdens Er worden meer met dan acht miljoen stuks een van een verkocht. In de documentaire het gaat men terug naar de locaties de waar uit de plaat werd door opgenomen, zoals de op Electric Lady Studios naar en de studio van op Salaam Remi in Miami. met het Daar praten de makers op van de op tv film niet alleen met op tv de twee naar producers van de door plaat, Mark Ronson en op Salaam Remi, maar ook met door Dap Kings, Tom de Elmhirst, platenbaas Darcus de Reese en Ronnie door op Spector.

november 2019
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!