Programma gemist?

Het album Back in to Black met zet Amy Winehouse in in 2006 een in de schijnwerpers naar van het wereldtoneel, de met hits als 'Rehab' een en 'Love door is a Losing Game'. Deze door Classic op Albums-film biedt nieuwe inzichten in op de opmerkelijke talenten tijdens van in Amy als van singer-songwriter, met nooit eerder door vertoond beeldmateriaal van een Miami- en New York-sessies. Back naar to Black is de het plaat die van op tv Amy met Winehouse een internationaal een icoon maakt en in die onverwacht de drie keer platinum behaald een en haar in vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor de Album de van het Jaar. Er uit worden op meer dan acht miljoen stuks de van verkocht. In de de documentaire op tv gaat men terug naar de locaties van waar de plaat door de werd opgenomen, zoals de een Electric Lady op Studios en de studio van van Salaam Remi in tijdens Miami. Daar praten de de het makers van de film het niet alleen met de door twee producers van de in plaat, Mark Ronson uit en het Salaam Remi, op tv maar ook met Dap Kings, Tom naar Elmhirst, tijdens platenbaas Darcus met Reese en Ronnie op Spector.

juni 2021
30-12-2018 22:55

Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black - Docu: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-song...

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black bij Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black. Heb je een uitzending van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist

Uitzending gemist van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black? Hier kun je alle uitzendingen van Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!