Programma gemist?

Victor op tv Mids beantwoordt vragen van fans met de over MINDF*CK die de afgelopen op tijd via social media met zijn een binnengekomen. Hoe komen de illusies tijdens van MINDF*CK bijvoorbeeld uit tot het stand, en wat is in Victor door zijn favoriete truc?

juni 2020
31-12-2018 09:45

MINDF*CK - Vraag het Victor

MINDF*CK - Vraag het Victor - MINDF*CK - Vraag het Victor

Victor Mids beantwoordt vragen van fans over MINDF*CK die de afgelopen tijd via social media zijn binnengekomen. Hoe komen de illusies van MINDF*CK bijvoorbeeld tot stand, en wat is Victor zijn favoriete truc?

MINDF*CK - Vraag het Victor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK - Vraag het Victor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK - Vraag het Victor bij MINDF*CK - Vraag het Victor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK - Vraag het Victor. Heb je een uitzending van MINDF*CK - Vraag het Victor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK - Vraag het Victor gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK - Vraag het Victor? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK - Vraag het Victor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 09:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!