Programma gemist?

In dit unieke een kijkje op achter de schermen volg je op illusionist Victor naar Mids en regisseur Oscar met Verpoort in naar de ontwikkeling van MINDF*CK in Live. Wat op komt er kijken een bij naar het creëren van een live illusieshow een voor meer dan uit 4000 op man?

september 2021
31-12-2018 16:25

MINDF*CK Live - Behind the scenes

MINDF*CK Live - Behind the scenes - MINDF*CK Live - Behind the scenes

In dit unieke kijkje achter de schermen volg je illusionist Victor Mids en regisseur Oscar Verpoort in de ontwikkeling van MINDF*CK Live. Wat komt er kijken bij het creëren van een live illusieshow voor meer dan 4000 man?

MINDF*CK Live - Behind the scenes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live - Behind the scenes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live - Behind the scenes bij MINDF*CK Live - Behind the scenes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live - Behind the scenes. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live - Behind the scenes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live - Behind the scenes gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live - Behind the scenes? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live - Behind the scenes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!