Programma gemist?

In een dit unieke kijkje achter de de schermen volg in je illusionist Victor op Mids en regisseur met Oscar Verpoort in op tv de een ontwikkeling van MINDF*CK Live. Wat komt van er kijken bij van het creëren door van een live illusieshow op tv voor meer op tv dan 4000 een man?

april 2021
31-12-2018 16:25

MINDF*CK Live - Behind the scenes

MINDF*CK Live - Behind the scenes - MINDF*CK Live - Behind the scenes

In dit unieke kijkje achter de schermen volg je illusionist Victor Mids en regisseur Oscar Verpoort in de ontwikkeling van MINDF*CK Live. Wat komt er kijken bij het creëren van een live illusieshow voor meer dan 4000 man?

MINDF*CK Live - Behind the scenes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live - Behind the scenes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live - Behind the scenes bij MINDF*CK Live - Behind the scenes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live - Behind the scenes. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live - Behind the scenes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live - Behind the scenes gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live - Behind the scenes? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live - Behind the scenes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!