Programma gemist?

Oudejaarsavond in belooft magisch te worden. In een deze theatershow op tv neemt Victor Mids de de kijker mee naar in zijn wereld op bomvol uit illusies en interactieve experimenten. op Ook thuis kun je als door kijker het meedoen en ervaren hoe makkelijk op tv je een eigen brein je voor de de gek op kan houden. Het wordt een magische op show, een bomvol illusies en interactieve een experimenten waarbij tijdens Victor de bezoekers van een zijn show recht tijdens onder hun naar neus trakteert op spectaculaire mindfucks. het het "Het is een het show voor jong en oud. Je op tv leert veel over van je eigen brein, door door maar tegelijkertijd valt je mond ook de continu open naar van verbazing", door aldus de een illusionist.

januari 2021
31-12-2018 20:35

Theatershow: MINDF*CK Live

MINDF*CK Live - Theatershow: MINDF*CK Live

Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor d...

MINDF*CK Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live bij MINDF*CK Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!