Programma gemist?

Oudejaarsavond belooft magisch uit te worden. tijdens In deze in theatershow neemt Victor Mids de de kijker mee in op zijn uit wereld bomvol illusies en in interactieve experimenten. Ook op thuis kun je uit als kijker meedoen in en ervaren hoe makkelijk de op tv je eigen brein je door voor de gek tijdens kan houden. Het wordt een magische op door show, bomvol illusies en interactieve experimenten door waarbij op Victor de bezoekers van zijn op tv show recht onder uit het hun neus trakteert door op spectaculaire mindfucks. "Het is het een uit show voor jong en oud. Je naar op tv leert veel over je van eigen brein, maar in tegelijkertijd valt je mond ook in continu open van op verbazing", aldus de de de illusionist.

oktober 2019
31-12-2018 20:35

Theatershow: MINDF*CK Live

MINDF*CK Live - Theatershow: MINDF*CK Live

Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor d...

MINDF*CK Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live bij MINDF*CK Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!