Programma gemist?

Oudejaarsavond belooft magisch een te uit worden. In de deze theatershow neemt het Victor Mids de kijker mee in de zijn wereld de bomvol illusies uit en interactieve experimenten. Ook thuis op tv kun je naar als kijker meedoen en uit ervaren hoe makkelijk in van je eigen brein je door voor de tijdens gek kan houden. Het naar wordt een magische show, bomvol illusies op tv en interactieve experimenten op tv uit waarbij Victor de door bezoekers van zijn show het recht onder met hun neus trakteert op op spectaculaire mindfucks. "Het is tijdens een show voor jong op tv en oud. Je tijdens leert veel op tv over een je eigen brein, van maar tegelijkertijd valt je mond op tv ook continu uit open van verbazing", aldus door de tijdens illusionist.

mei 2020
31-12-2018 20:35

Theatershow: MINDF*CK Live

MINDF*CK Live - Theatershow: MINDF*CK Live

Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor d...

MINDF*CK Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live bij MINDF*CK Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!