Programma gemist?

Oudejaarsavond het belooft magisch uit te worden. In deze de theatershow neemt Victor op tv Mids de naar kijker mee in op zijn wereld bomvol tijdens illusies en interactieve experimenten. Ook door thuis kun je op tv als tijdens kijker meedoen en ervaren hoe een makkelijk je eigen brein de op je voor de uit gek kan houden. Het wordt de een magische show, het bomvol illusies de en interactieve experimenten waarbij Victor op de uit bezoekers van zijn op show recht onder van hun neus trakteert op de spectaculaire mindfucks. "Het is de een show met voor jong en oud. Je uit door leert veel over je eigen van brein, maar een tegelijkertijd valt van je mond ook continu open van naar verbazing", aldus op de op illusionist.

september 2021
31-12-2018 20:35

Theatershow: MINDF*CK Live

MINDF*CK Live - Theatershow: MINDF*CK Live

Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor d...

MINDF*CK Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live bij MINDF*CK Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!