Programma gemist?

Oudejaarsavond belooft de magisch te het worden. In deze theatershow neemt door Victor van Mids de kijker mee het in zijn wereld bomvol tijdens illusies en interactieve het een experimenten. Ook thuis kun met je als kijker meedoen een en ervaren hoe van makkelijk je een eigen brein je van voor de gek tijdens kan houden. Het wordt een met magische show, bomvol illusies in en interactieve experimenten op waarbij naar Victor de bezoekers een van zijn show recht onder op tv hun het neus trakteert naar op spectaculaire mindfucks. "Het de is een show voor jong naar en oud. Je tijdens leert veel tijdens over je eigen brein, in maar uit tegelijkertijd valt met je mond ook continu op tv open van verbazing", aldus met de de illusionist.

mei 2021
31-12-2018 20:35

Theatershow: MINDF*CK Live

MINDF*CK Live - Theatershow: MINDF*CK Live

Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor d...

MINDF*CK Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK Live bij MINDF*CK Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK Live. Heb je een uitzending van MINDF*CK Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK Live gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK Live? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!