Programma gemist?

De leukste uit momenten op van 2018 komen voorbij, door met o.a. Andre van Duin, op tv Paulien Cornelisse, in Erik Dijkstra en Frank op tv een Evenblij. En uiteraard de met hoogtepunten uit de TV Draait in op Door.

juli 2021
31-12-2018 21:30

2018

DWDD Oud & Nieuw - 2018

De leukste momenten van 2018 komen voorbij, met o.a. Andre van Duin, Paulien Cornelisse, Erik Dijkstra en Frank Evenblij. En uiteraard de hoogtepunten uit de TV Draait Door.

DWDD Oud & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD Oud & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD Oud & Nieuw bij DWDD Oud & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD Oud & Nieuw. Heb je een uitzending van DWDD Oud & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD Oud & Nieuw gemist

Uitzending gemist van DWDD Oud & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD Oud & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!