Programma gemist?

Hoe in was 2018? Na naar jaren van persoonlijke solovoorstellingen, naar verzorgt Marc-Marie Huijbregts dit tijdens jaar de een oudejaarsconference. op Voor het eerst uit gaat hij deze bijzondere uitdaging in aan: met het jaar tijdens van 2018 en met in zichzelf. Wat waren de hoogtepunten, in de dieptepunten, tijdens het meest onverwachte of de met grootste uit tegenvaller van het de jaar. Het komt allemaal de langs uit als we onderweg zijn; onderweg het naar morgen. Marc-Marie tijdens verheugt zich erop de het jaar samen met door het publiek een nog eens op een door het rij te zetten.

oktober 2019
31-12-2018 22:35

Marc-Marie Huijbregts - Oudejaars: Onderweg naar morgen

Oudejaarsconference 2018 - Marc-Marie Huijbregts - Oudejaars: Onderweg naar morgen

Hoe was 2018? Na jaren van persoonlijke solovoorstellingen, verzorgt Marc-Marie Huijbregts dit jaar de oudejaarsconference. Voor het eerst gaat hij deze bijzondere uitdaging aan: met het jaar 2018 en met zichzelf. Wat waren de hoogtepunten,...

Oudejaarsconference 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oudejaarsconference 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oudejaarsconference 2018 bij Oudejaarsconference 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oudejaarsconference 2018. Heb je een uitzending van Oudejaarsconference 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oudejaarsconference 2018 gemist

Uitzending gemist van Oudejaarsconference 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Oudejaarsconference 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!