Programma gemist?

Een bijzondere het hommage aan de Annie M.G. Schmidt op tv vanuit Carré in Amsterdam. Een naar avond vol in herkenbare gedichten, ontroerende liedjes van en hoogtepunten uit in radio-, uit televisie- en theaterwerk. Met als op de leading lady Loes uit Luca wordt het op een indrukwekkende avond, naar vol verrassingen en het herkenning. Samen met de Huub van der door Lubbe, Jenny Arean, Anniek Pheifer, Frédérique naar Spigt, Dick van met den Toorn, uit de Zusjes van Wanrooy op en door muzikaal leider Pol het Vanfleteren maakt uit zij er een spetterende avond een van. uit Deze avond komen er tal naar van naar bekende liedjes voorbij, zoals op 'Op een op tv mooie pinksterdag', 'Mijn opa', in 'Herr Heinzelmann', 'Zeur niet' het en tijdens 'Vluchten kan niet meer', die tijdens Annie tijdens samen met componist en goede vriend met Harry op tv Bannink geschreven met heeft.

april 2021
31-12-2018 21:15

Annie M.G. in Carré

Annie M.G. in Carré - Annie M.G. in Carré

Een bijzondere hommage aan Annie M.G. Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. Een avond vol herkenbare gedichten, ontroerende liedjes en hoogtepunten uit radio-, televisie- en theaterwerk. Met als leading lady Loes Luca wordt het een indrukwekke...

Annie M.G. in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. in Carré bij Annie M.G. in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. in Carré. Heb je een uitzending van Annie M.G. in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. in Carré gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!