Programma gemist?

Een op bijzondere hommage van aan Annie M.G. uit Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. van Een avond vol herkenbare op gedichten, ontroerende door liedjes en hoogtepunten op uit radio-, televisie- in en theaterwerk. Met als uit leading lady in Loes Luca wordt tijdens het een een indrukwekkende avond, van vol verrassingen en herkenning. Samen tijdens met Huub van op tv der Lubbe, Jenny Arean, het Anniek Pheifer, op Frédérique Spigt, Dick van met den Toorn, door de Zusjes van Wanrooy in en muzikaal leider uit door Pol Vanfleteren maakt zij er uit een spetterende op tv avond van. met Deze avond komen er tal van door bekende liedjes uit voorbij, zoals een 'Op een mooie de pinksterdag', 'Mijn opa', 'Herr uit Heinzelmann', 'Zeur op tv niet' en 'Vluchten uit kan niet meer', die Annie door samen met componist op de en goede vriend Harry Bannink tijdens geschreven tijdens heeft.

november 2020
31-12-2018 21:15

Annie M.G. in Carré

Annie M.G. in Carré - Annie M.G. in Carré

Een bijzondere hommage aan Annie M.G. Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. Een avond vol herkenbare gedichten, ontroerende liedjes en hoogtepunten uit radio-, televisie- en theaterwerk. Met als leading lady Loes Luca wordt het een indrukwekke...

Annie M.G. in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. in Carré bij Annie M.G. in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. in Carré. Heb je een uitzending van Annie M.G. in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. in Carré gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!