Programma gemist?

Een een bijzondere hommage aan op Annie M.G. Schmidt tijdens vanuit Carré in Amsterdam. Een door avond vol herkenbare een gedichten, ontroerende liedjes uit en hoogtepunten uit tijdens radio-, het televisie- en theaterwerk. Met als door leading een lady Loes Luca van wordt het de een indrukwekkende avond, vol verrassingen en van herkenning. Samen de met een Huub van der met Lubbe, Jenny Arean, met Anniek Pheifer, Frédérique Spigt, Dick van het den met Toorn, de Zusjes van Wanrooy door met en muzikaal leider Pol door Vanfleteren maakt zij er door een spetterende avond een van. Deze avond naar komen er tal een van bekende liedjes voorbij, naar zoals 'Op een een mooie pinksterdag', 'Mijn op tv opa', 'Herr Heinzelmann', tijdens 'Zeur niet' en met 'Vluchten kan niet de meer', de die Annie samen het met componist en goede een vriend Harry Bannink geschreven een in heeft.

augustus 2020
31-12-2018 21:15

Annie M.G. in Carré

Annie M.G. in Carré - Annie M.G. in Carré

Een bijzondere hommage aan Annie M.G. Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. Een avond vol herkenbare gedichten, ontroerende liedjes en hoogtepunten uit radio-, televisie- en theaterwerk. Met als leading lady Loes Luca wordt het een indrukwekke...

Annie M.G. in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. in Carré bij Annie M.G. in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. in Carré. Heb je een uitzending van Annie M.G. in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. in Carré gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!