Programma gemist?

Een bijzondere naar hommage de aan Annie M.G. Schmidt vanuit het Carré in de Amsterdam. Een de avond vol herkenbare gedichten, naar ontroerende liedjes en naar hoogtepunten uit radio-, televisie- en een theaterwerk. de Met als leading lady Loes naar Luca naar wordt het op een indrukwekkende avond, de vol verrassingen en herkenning. een Samen met Huub van van der uit Lubbe, Jenny Arean, Anniek een Pheifer, Frédérique door Spigt, Dick van den Toorn, de op op tv Zusjes van Wanrooy en muzikaal van leider Pol door Vanfleteren maakt zij er het een met spetterende avond van. Deze avond komen tijdens het er tal van bekende liedjes in voorbij, zoals 'Op in een uit mooie pinksterdag', 'Mijn opa', 'Herr Heinzelmann', naar 'Zeur niet' en een 'Vluchten kan een niet meer', op die Annie samen met door componist en goede vriend met Harry Bannink op tv geschreven in heeft.

juli 2021
31-12-2018 21:15

Annie M.G. in Carré

Annie M.G. in Carré - Annie M.G. in Carré

Een bijzondere hommage aan Annie M.G. Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. Een avond vol herkenbare gedichten, ontroerende liedjes en hoogtepunten uit radio-, televisie- en theaterwerk. Met als leading lady Loes Luca wordt het een indrukwekke...

Annie M.G. in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. in Carré bij Annie M.G. in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. in Carré. Heb je een uitzending van Annie M.G. in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. in Carré gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!