Programma gemist?

Een bijzondere hommage de aan Annie uit M.G. Schmidt vanuit Carré tijdens in Amsterdam. naar Een avond vol uit herkenbare gedichten, uit ontroerende liedjes en hoogtepunten uit op radio-, televisie- en het theaterwerk. Met als uit leading lady van Loes Luca wordt op het een indrukwekkende avond, tijdens vol van verrassingen en een herkenning. Samen met het Huub van der de Lubbe, Jenny Arean, Anniek Pheifer, op tv Frédérique Spigt, Dick van van den Toorn, de een Zusjes door van Wanrooy en een muzikaal leider Pol Vanfleteren tijdens maakt zij er naar een spetterende avond met van. tijdens Deze avond komen er tal op van bekende tijdens liedjes voorbij, zoals 'Op een uit mooie op tv pinksterdag', 'Mijn op opa', 'Herr Heinzelmann', op 'Zeur niet' en 'Vluchten uit kan niet op meer', die Annie een samen met componist en van goede vriend Harry met Bannink geschreven van heeft.

januari 2021
31-12-2018 21:15

Annie M.G. in Carré

Annie M.G. in Carré - Annie M.G. in Carré

Een bijzondere hommage aan Annie M.G. Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. Een avond vol herkenbare gedichten, ontroerende liedjes en hoogtepunten uit radio-, televisie- en theaterwerk. Met als leading lady Loes Luca wordt het een indrukwekke...

Annie M.G. in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. in Carré bij Annie M.G. in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. in Carré. Heb je een uitzending van Annie M.G. in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. in Carré gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!