Programma gemist?

Een door bijzondere hommage aan Annie M.G. van Schmidt vanuit op Carré het in Amsterdam. Een met avond vol herkenbare gedichten, op tv ontroerende liedjes en hoogtepunten uit een radio-, televisie- en naar in theaterwerk. Met als leading lady van Loes Luca met wordt het tijdens een indrukwekkende avond, vol verrassingen het en herkenning. in Samen met Huub van de der Lubbe, uit Jenny Arean, Anniek Pheifer, door Frédérique Spigt, Dick door van den Toorn, de van in Zusjes van Wanrooy en muzikaal leider de Pol in Vanfleteren maakt zij er in een spetterende avond op van. Deze met avond komen de er tal van door bekende liedjes voorbij, zoals 'Op een door op mooie pinksterdag', 'Mijn opa', tijdens 'Herr Heinzelmann', 'Zeur niet' en naar 'Vluchten kan naar niet meer', die de Annie samen met door componist en goede de vriend naar Harry Bannink geschreven in heeft.

oktober 2019
31-12-2018 21:15

Annie M.G. in Carré

Annie M.G. in Carré - Annie M.G. in Carré

Een bijzondere hommage aan Annie M.G. Schmidt vanuit Carré in Amsterdam. Een avond vol herkenbare gedichten, ontroerende liedjes en hoogtepunten uit radio-, televisie- en theaterwerk. Met als leading lady Loes Luca wordt het een indrukwekke...

Annie M.G. in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. in Carré bij Annie M.G. in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. in Carré. Heb je een uitzending van Annie M.G. in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. in Carré gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!