Programma gemist?

Bekende naar Nederlanders bekijken beeldmateriaal van naar de van wereldberoemde Zweedse formatie en met bespreken het gevoel dat ABBA het nog steeds bij een door hen oproept. Van hun grote doorbraak tijdens Waterloo tot hun op laatste hit naar One of de us, het door komt allemaal voorbij. Liefhebbers door als Kees Tol, met Koos van Plateringen, de Babette Labeij, Dolly Bellefleur, Ad van Visser en Andy van & de Janice bespreken alles door wat met ABBA in te maken heeft: de op tv kleding, tijdens de liefdesperikelen, de dansjes en in natuurlijk de met muziek. En van zo gaan we tijdens met ABBA happy het nieuwe van jaar in in.

januari 2021
31-12-2018 20:35

Het beste van... ABBA

Het beste van... ABBA - Het beste van... ABBA

Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de wereldberoemde Zweedse formatie en bespreken het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Van hun grote doorbraak Waterloo tot hun laatste hit One of us, het komt allemaal voorbij. Lief...

Het beste van... ABBA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van... ABBA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van... ABBA bij Het beste van... ABBA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van... ABBA. Heb je een uitzending van Het beste van... ABBA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van... ABBA gemist

Uitzending gemist van Het beste van... ABBA? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van... ABBA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!