Programma gemist?

Bekende het Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de uit wereldberoemde Zweedse op tv formatie het en bespreken het gevoel dat van ABBA nog op tv steeds bij hen uit oproept. Van uit hun grote doorbraak Waterloo de tot hun laatste hit naar One of us, uit het komt door allemaal voorbij. Liefhebbers in als Kees Tol, Koos door van Plateringen, van Babette Labeij, door Dolly Bellefleur, Ad Visser en Andy tijdens & Janice bespreken uit alles wat een met ABBA te een maken heeft: de kleding, op tv de liefdesperikelen, een de dansjes het en natuurlijk de een muziek. En zo gaan we naar op met ABBA happy het uit nieuwe jaar naar in.

december 2019
31-12-2018 20:35

Het beste van... ABBA

Het beste van... ABBA - Het beste van... ABBA

Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de wereldberoemde Zweedse formatie en bespreken het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Van hun grote doorbraak Waterloo tot hun laatste hit One of us, het komt allemaal voorbij. Lief...

Het beste van... ABBA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van... ABBA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van... ABBA bij Het beste van... ABBA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van... ABBA. Heb je een uitzending van Het beste van... ABBA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van... ABBA gemist

Uitzending gemist van Het beste van... ABBA? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van... ABBA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!