Programma gemist?

Oudejaarsshow het waarin Beau van het Erven Dorens en Luuk Ikink naar de kijker door op tv de in meest opmerkelijke gebeurtenissen van uit 2018 heen gidsen. naar Dit doen zij samen het met de Jeroen van Koningsbrugge, Patty een Brard en Martijn tijdens Koning.

In met de nieuwe oudejaarsshow Fout uit & Nieuw blikken Beau tijdens van naar Erven Dorens in en Luuk Ikink terug op het een afgelopen jaar. Van het Erven Dorens presenteert de op quiz tijdens die teamcaptains Patty Brard, op Jeroen van Koningsbrugge en van Martijn Koning naar gaan spelen. Zij op krijgen gezelschap tijdens van Geraldine Kemper, Ali op B. tijdens en Britt Dekker. De in teams spelen niet alleen de een quiz over van het afgelopen jaar en over met regionaal nieuws en van nepnieuws, maar er een zijn ook naar terugblikken op de meest tijdens opmerkelijke gebeurtenissen met van 2018. Die fragmenten in worden gepresenteerd door in Luuk Ikink. op Lees meer een over Fout & Nieuw op op tv in gids.tv/programma/fout-nieuw.

april 2021
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!