Programma gemist?

Oudejaarsshow naar waarin Beau van Erven een Dorens en naar Luuk Ikink de kijker door door in de meest opmerkelijke gebeurtenissen van met 2018 heen door gidsen. Dit doen zij samen van op met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard van naar en Martijn Koning.

In de door nieuwe oudejaarsshow Fout met & Nieuw blikken op Beau van Erven Dorens door en Luuk met Ikink terug op het in afgelopen jaar. Van uit Erven Dorens presenteert op tv de van quiz die teamcaptains Patty Brard, het Jeroen op tv van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan een spelen. Zij van krijgen gezelschap van Geraldine de door Kemper, Ali B. tijdens en Britt Dekker. De teams met spelen niet alleen een van quiz van over het afgelopen het jaar en over regionaal een nieuws en nepnieuws, maar van er zijn ook terugblikken in op op tv de meest het opmerkelijke gebeurtenissen van 2018. Die fragmenten uit de worden gepresenteerd door Luuk Ikink. met Lees tijdens meer over Fout & Nieuw op door tijdens gids.tv/programma/fout-nieuw.

oktober 2019
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!