Programma gemist?

Oudejaarsshow tijdens waarin Beau van Erven een Dorens en Luuk Ikink tijdens de kijker op tv door de meest van opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 door heen gidsen. een Dit doen zij op samen met Jeroen van door de Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn op tv Koning.

In uit de nieuwe oudejaarsshow op tv Fout & het Nieuw blikken Beau van Erven Dorens een en Luuk op tv Ikink terug op het de afgelopen uit jaar. Van Erven Dorens tijdens presenteert de quiz die van teamcaptains Patty naar Brard, Jeroen van Koningsbrugge en uit Martijn Koning het gaan spelen. het Zij krijgen op gezelschap van Geraldine Kemper, Ali B. in met en Britt Dekker. De teams spelen niet met alleen op tv een quiz over het op tv afgelopen een jaar en over regionaal nieuws en in nepnieuws, maar tijdens er zijn ook terugblikken door op met de meest in opmerkelijke gebeurtenissen van 2018. het Die fragmenten worden gepresenteerd door in Luuk Ikink. op Lees meer het over Fout & Nieuw op tijdens in gids.tv/programma/fout-nieuw.

april 2020
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!