Programma gemist?

Oudejaarsshow waarin Beau op tv van een Erven Dorens en op Luuk Ikink de de kijker door de meest in opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 op heen gidsen. Dit uit met doen zij samen met Jeroen van door Koningsbrugge, Patty Brard op en Martijn uit Koning.

In een de nieuwe oudejaarsshow Fout & van Nieuw in blikken Beau de van Erven Dorens en uit Luuk Ikink terug op het naar afgelopen tijdens jaar. Van Erven Dorens op presenteert de quiz die uit teamcaptains Patty Brard, Jeroen uit van van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan op spelen. naar Zij krijgen het gezelschap van Geraldine Kemper, naar Ali B. door en Britt Dekker. De teams spelen van niet alleen een een quiz op over het afgelopen jaar en over met regionaal nieuws en tijdens nepnieuws, maar er van de zijn ook terugblikken op van de meest opmerkelijke gebeurtenissen van door 2018. van Die fragmenten worden in gepresenteerd door Luuk van Ikink. Lees met meer over Fout & Nieuw van op van gids.tv/programma/fout-nieuw.

november 2020
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!