Programma gemist?

Oudejaarsshow waarin Beau op van Erven Dorens met en Luuk op Ikink de kijker op tv door het de meest opmerkelijke het gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit de doen door zij samen met Jeroen van met Koningsbrugge, Patty een Brard en Martijn door Koning.

In de de nieuwe op oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau tijdens van Erven de Dorens tijdens en Luuk Ikink terug in op het afgelopen jaar. Van naar Erven Dorens presenteert de het een quiz die teamcaptains naar Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge een en Martijn Koning gaan een spelen. Zij tijdens krijgen gezelschap uit van Geraldine Kemper, het Ali B. en Britt op Dekker. De teams spelen met niet van alleen een quiz over het afgelopen een jaar en het over regionaal nieuws uit en nepnieuws, uit maar er tijdens zijn ook terugblikken op de meest tijdens tijdens opmerkelijke gebeurtenissen van 2018. Die in fragmenten worden gepresenteerd het door Luuk Ikink. Lees met meer over Fout tijdens & van Nieuw op het gids.tv/programma/fout-nieuw.

juli 2021
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!