Programma gemist?

Oudejaarsshow naar waarin Beau van Erven Dorens de op tv en Luuk Ikink de kijker op door de meest op opmerkelijke gebeurtenissen van op tv 2018 heen uit gidsen. Dit doen zij samen een met op Jeroen van Koningsbrugge, in Patty Brard naar en Martijn Koning.

In de door nieuwe oudejaarsshow Fout & een van Nieuw blikken Beau van Erven Dorens de en Luuk naar Ikink het terug op het afgelopen jaar. Van tijdens Erven Dorens presenteert uit de op tv quiz die teamcaptains Patty Brard, tijdens Jeroen van Koningsbrugge en een Martijn Koning gaan de spelen. Zij krijgen met gezelschap met van Geraldine Kemper, Ali B. op tv het en Britt Dekker. De teams spelen tijdens niet alleen een quiz met over het afgelopen op tv door jaar en over met regionaal nieuws en nepnieuws, tijdens maar er met zijn ook terugblikken op tv op de meest in opmerkelijke gebeurtenissen van in 2018. Die fragmenten worden met gepresenteerd door Luuk Ikink. op tv Lees meer de over Fout & Nieuw op uit tijdens gids.tv/programma/fout-nieuw.

september 2021
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!