Programma gemist?

Oudejaarsshow waarin op Beau van op Erven Dorens en in Luuk Ikink tijdens de kijker door de meest door opmerkelijke gebeurtenissen van de 2018 heen door gidsen. Dit een doen zij samen met tijdens Jeroen van Koningsbrugge, Patty in Brard de en Martijn Koning.

In de nieuwe op tv oudejaarsshow Fout uit & Nieuw blikken Beau uit van Erven het Dorens en Luuk Ikink met op terug op het afgelopen de jaar. Van Erven Dorens op presenteert de quiz die uit teamcaptains Patty Brard, in Jeroen van Koningsbrugge het en de Martijn Koning gaan spelen. het Zij krijgen gezelschap met van Geraldine Kemper, Ali B. tijdens in en Britt Dekker. De door teams spelen niet alleen een de quiz over het naar afgelopen jaar en over het regionaal nieuws op en nepnieuws, op maar er door zijn ook terugblikken op door de meest opmerkelijke uit gebeurtenissen van 2018. op Die fragmenten worden het gepresenteerd door Luuk Ikink. Lees met meer over met Fout & Nieuw op naar in gids.tv/programma/fout-nieuw.

oktober 2019
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!