Programma gemist?

Oudejaarsshow waarin Beau een op tv van Erven Dorens en Luuk Ikink naar op de kijker door de naar meest opmerkelijke gebeurtenissen tijdens van 2018 heen gidsen. Dit in doen zij tijdens samen het met Jeroen van Koningsbrugge, in Patty Brard en op tv Martijn Koning.

In de van nieuwe oudejaarsshow van Fout & met Nieuw blikken Beau een van Erven Dorens en op Luuk Ikink door terug op het afgelopen jaar. Van Erven door Dorens presenteert op tv de quiz een die teamcaptains Patty Brard, tijdens Jeroen tijdens van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan een spelen. Zij met krijgen gezelschap van Geraldine op tv in Kemper, Ali B. in en Britt Dekker. De teams van spelen niet alleen een quiz door op over het afgelopen jaar en op tv over op regionaal nieuws en op nepnieuws, maar er zijn de ook terugblikken op uit de meest opmerkelijke gebeurtenissen van van 2018. Die fragmenten het het worden gepresenteerd door Luuk Ikink. Lees van meer over uit Fout & Nieuw het op uit gids.tv/programma/fout-nieuw.

mei 2021
01-01-2019 22:38

Afl. 1

Fout & Nieuw - Afl. 1

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen zij samen met Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning.

31-12-2018 22:29

Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

Fout & Nieuw - Oudejaarsshow: Fout & Nieuw

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw blikken Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink terug op het afgelopen jaar. Van Erven Dorens presenteert de quiz die teamcaptains Patty Brard, Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning gaan spelen. Zij...

Fout & Nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fout & Nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fout & Nieuw bij Fout & Nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fout & Nieuw. Heb je een uitzending van Fout & Nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fout & Nieuw gemist

Oudejaarsshow waarin Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker in verschillende spelrondes door de meest opmerkelijke gebeurtenissen van 2018 heen gidsen. Dit doen ze met een flinke dosis humor en krijgen daarbij hulp van Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning. Zij vormen samen met hun gasten, Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper, drie quizteams.

Uitzending gemist van Fout & Nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Fout & Nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!